LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Lara reizen

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
joriskunnen
Berichten: 35
Lid geworden op: 12 dec 2007 20:34

Lara reizen

Ongelezen bericht door joriskunnen »

Wie heeft er ervaringen met het reisbureau Lara Reizen uit Amsterdam.
Ze bieden via internet reizen aan naar Turkije.

Alvast bedankt. [/u]

Izzy
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jan 2008 22:07

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door Izzy »

wij zijn vorig jaar met lara reizen naar Daima resort geweest.
Wij hebben geen last gehad. We zijn opgehaald op het vliegveld van Antalya. Aan het eind zijn we ook persoonlijk door de heer Ceviz afgezet bij het vliegveld.

Groet,

Familie Akyuz

joriskunnen
Berichten: 35
Lid geworden op: 12 dec 2007 20:34

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door joriskunnen »

Bedankt voor jullie reactie.

Groeten Michel Kunnen

Chief
Berichten: 369
Lid geworden op: 21 nov 2005 15:43

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door Chief »

Bedankt voor jullie reactie.

Groeten Michel Kunnen
Geloof het verhaal hierboven nou niet, de mensen zetten één reactie neer of ze zijn vrienden, of de eigenaren. hier zitten echt wel veel Turkije gangers maar van heel dit reisbureau heb ik in ieder geval nog nooit iets over gehoord of gelezen. En ik google wat af en dat niet alleen ze zijn schreeuwend duur dus ik zou nog eerder een reisbureau binnenstappen dan hier te boeken.

joriskunnen
Berichten: 35
Lid geworden op: 12 dec 2007 20:34

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door joriskunnen »

Je bent wel erg voorbarig. Als je veel google zie je Lara reizen vanzelf.
Kijk eerst eens goed voordat je reageer.

Vriendelijk groeten

jeff0204

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door jeff0204 »

Beste,

ik zal onze ervaringen met Lara reizen in het kort vertellen.
wij hebben een Nederlands familie hotel in Mahmutlar gehad
en samen gewerkt met Lara reizen.

Lara reizen is een touroperator en ze hebben hun eigen incomings agent in Antalya. we hebben altijd prettig met Lara reizen samen gewerkt, ze hebben ons vele reserveringen gestuurd en nog nooit een klacht over Lara reizen gehoord ze zijn ook aangesloten bij sgr dus denk dat niemand zich zorgen hoeft te maken over deze touroperator.
ik hoop dat Lara reizen ook met ons nieuwe hotel Alperbey in oba een samenwerking wilt aangaan.

mochten er nogmeer vragen zijn kunt u ze altijd stellen.

Hopend u voldoende te hebben geinformeerd,

Jeffrey Klomp

sirstephan
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 jan 2008 10:15

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door sirstephan »

Beste vakantiegangers

Dit jaar voor de eerste keer met Lara reizen naar Turkije geweest, zelf ben ik een echte Turkijeganger ik was er voor de 20ste keer en mijn vrouw voor de vierde maal.

Wij hadden nogal wat speciale wensen wat de route en het aantal dagen betrof, dus was het voor de eigenaar van Lara reizen (Taylan) een echte puzzel, maar het was allemaal pico bello geregeld.

Eerst hadden wij in Antalya Hotel Oscar, een wat ouder hotel in de oude binnenstad, erg aardige mensen, goede kamer en het eten was prima, na drie dagen kwam Taylan de auto brengen voor de 600 km naar Capadocia, die afstand hebben wij in twee dagen gedaan, dus van Antalya via Konya door naar Urgup in capadocia.
Ook het hotel in Konya was prima, wij waren de enige gasten dus kregen alle aandacht van het personeel, het heeft ons ook daar aan niets ontbroken!!!
De laatste driehonderd kilometer waren een beetje saai, een lange rechte weg, maar het schoot wel lekker op.

Aangekomen in Urgup hadden wij een prachtig hotel geheel in stijl van de omgeving opgetrokken (Otel Kral) ook daar weer erg aardige mensen, en ook daar weer genoten van de maaltijden en de gastvrijheid.
Daar hebben wij 8 dagen doorgebracht en heeeeeeel erg veel gezien, het was heerlijk om een eigen auto bij ons te hebben, zodat wij niet afhankelijk waren van tourtjes die daar worden aangeboden door de plaatselijk middenstand (heerlijk eigen baas)

Na 8 dagen weer via Konya richting Antalya om even bij te komen van alle indrukken die wij hadden opgedaan, helaas kwam ook aan deze vakantie weer een veel te snel einde, na vier dagen hotel Oscar werden wij `s nachts om 0430 weer opgehaald een naar het vliegveld gebracht.
Het was voor ons een prachtige reis die prima was geregeld!!!!!! Lara reizen was TOP!!!!

Anita en Peter Andriessen
Rotterdam
0644002570

jessie189
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 aug 2008 23:31

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door jessie189 »

nou wij hebben bij larareizen geboekt het is allemaal perfect geregeld optijd de tickets ze spraken allemaal nederlands helemaal geen klachten en wij zijn geen familie ik kan die mensen helemaal niet het is gewoon goed allemaal meer kan ik niet zeggen groetjes

Carcelia
Berichten: 11
Lid geworden op: 27 jan 2007 09:28

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door Carcelia »

Hi All,

Wij hebben ook bij Lara Reizen geboekt, juist omdat ze goedkoper waren dan de anderen! Met 2 excursies goedkoper dus.
Je kunt via Skype met ze chatten als je vragen hebt en het was gewoon perfect geregeld allemaal. 8 dagen in Antalya geweest.
Ze doen wat ze zeggen, kun je niet van iedereen zeggen.

M vr gr.
Carla en Wil

ElsWim
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 sep 2008 13:43

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door ElsWim »

Wij hebben een reis geboekt via Lara reizen voor 2009 En wij kunnen niet anders zeggen dan dat de communicatie tot nu toe zeer goed verloopt snelle reactie,s en duidelijkheid.

Dan lees ik hier ergens dat Lara reizen erg duur moet zijn ....De reis die wij hebben geboekt heeft dezelfde prijs als bij een ander dus over duur kunnen wij dan niet spreken .

Nog even ter info wij zijn geen vrienden en of bekenden van Larareizen !!

joriskunnen
Berichten: 35
Lid geworden op: 12 dec 2007 20:34

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door joriskunnen »

Wij zijn dit jaar in de mei vakantie 2 weken met Lara naar Kiris geweest.
Hotel Le Jardin allemaal prima daar. Het enigste wat ons erg tegen stond waren de late tickets die we kregen en de vertrektijd.
Op de site stond 10.00 uur later werd het 21.30 en uiteindelijk 23.55 uur. Met 2 kinderen is dit niet ideaal gelukkig gingen wij 15 dagen maar als je slecht 8 dagen zou gaan en de vertekdag was ook om 8.00 's morgen weg uit hotel dan mis je toch aardig wat dagen aan het strand!!
Lara kan daar niets aan doen maar heel jammer was het wel.

Le Jardin trouwens prima locatie zeker met kids in de leeftijd tot 'n jaar of 10.

Vink5160
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 okt 2008 21:25

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door Vink5160 »

Wij zijn met 4 personen van 9 t/tm 16 oktober met Lara reizen naar Turkije geweest. Inderdaad erg laat de tickets ontvangen met vertrektijd 11.35 uur. om 09.00 uur kregen we op de airport al te horen dat de vertrektijd was veranderd in 16.00 uur, uiteindelijk werd dat 16.45 uur. Dus weg eerste dag, maar de terugvlucht werd ook al meteen vervroegd naar 05.30 uur dus ook weg 2de dag. Onze 8 dagen werden er dus maar zes terwijl je betaald voor 8. Lara reizen kan uiteraard niets aan de vluchttijden doen maar zou hier in principe wel iets anders tegenover kunnen stellen. ( eventueel een of meerder gratis excursies ) De lokaal agent is een bijzonder aardige man. Hij heeft ons persoonlijk opgehaald en terug gebracht. Hij ging zelfs mee tot aan de incheck balie, hebben we nog nooit mee gemaakt. Wat ons vieren betreft kun je met een gerust hart boeken bij Lara reizen, maar probeer dan met een andere maatschappij te vliegen en niet met Sky Air Lines, zodat je toch minimaal 7 dagen waar voor je geld hebt!!!!

ElsWim
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 sep 2008 13:43

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door ElsWim »

Msschien is het voor larareizen als ze dit lezen de reactie,s een actiepunt om de tickets eerder naar de mensen te sturen Normaal heb je ze minimaal 7 dagen voor vertrek in huis ! Wat betreft de vliegtijden daar staat larareizen helemaal buiten want wij hebben al met veel maatschappijen gevlogen en echt nog nooit last gehad van wisselende tijden. Maar ook kan larareizen hier misschien iets mee doen wat betreft de mensen die via lara boeken want zo te lezen zijn het meerdere gezinnen die problemen hebben gehad met de vliegtijden !! Dus misschien inderdaad B.v een jeepsafarie kado of iets dergelijks!

hharteman
Berichten: 1250
Lid geworden op: 10 jun 2005 23:28

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door hharteman »

mmmmm erg veel 1e post van de positieve reacties.
Geloof niet alles wat hier staat.

groep van 13
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 nov 2008 13:30

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door groep van 13 »

Met 12 medereizigers gebruikt gemaakt van Lara reizen.

Namens mijn medereizigers wil ik graag reageren op dit onderwerp bij Radar. Hele reis was prima verzorgd en goed georganiseerd. De hele communicatie met Lara verliep ook prima en al met al hebben wij een hele leuke reis gehad. De hele groep klikte ook prima wat natuurlijk wel een voorwaarden is voor een gezellig verblijf samen. Maar vooral onze reisleider Taylan (eigenaar van Lara) heeft een belangrijke bijdrage geleverd in in het slagen van deze reis. Naast zijn uitleg en toelichting over de streek Cappedocie heeft hij ons ook veel verteld over de natuur, cultuur en geschiedenis van Turkye.

Overigens waren er bij ons ook wat strubbelingen met de heen vlucht, maar uiteidelijk liep dat wel goed af, want wij vertrokken een dag eerder ('s-avonds ) maar hadden daardoor wel een extra dag. Voor een volgende keer zal ik zeker weer eerst bij Lara gaan shoppen, want al met al was het voor onze groep een prima reis.


Jan Namens de groep van 13

johan1971
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 apr 2010 09:24

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door johan1971 »

Wij zijn dit jaar voor het eerst met Lara reizen op vakantie gegeaan, normaal boeken wij onze vakanties altijd bij Oad reizen, maar Lara reizen was een stuk goedkoper dan Oad. Wij hebben minder voor onze vakantie betaald, maar dezelfde luxe gehad. Wat ook een voordeel is van Lara reizen, dat je niet met een grote bus word opgehaald en alle hotels af moet rijden. Je word in een klein busje bij je hotel gebracht. Wij raden Lara reizen aan, ze zijn aangesloten bij SGR. en wij hebben hetzelfde hotel wat wij al jaren bij Oad boeken, bij lara reizen geboekt voor minder geld en dezelfde luxe.
Groetjes de Familie Groenloo

Chief
Berichten: 369
Lid geworden op: 21 nov 2005 15:43

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door Chief »

johan1971 schreef:Wij zijn dit jaar voor het eerst met Lara reizen op vakantie gegeaan, normaal boeken wij onze vakanties altijd bij Oad reizen, maar Lara reizen was een stuk goedkoper dan Oad. Wij hebben minder voor onze vakantie betaald, maar dezelfde luxe gehad. Wat ook een voordeel is van Lara reizen, dat je niet met een grote bus word opgehaald en alle hotels af moet rijden. Je word in een klein busje bij je hotel gebracht. Wij raden Lara reizen aan, ze zijn aangesloten bij SGR. en wij hebben hetzelfde hotel wat wij al jaren bij Oad boeken, bij lara reizen geboekt voor minder geld en dezelfde luxe.
Groetjes de Familie Groenloo
22 apr 2010 09:24 account aangemaakt, en 13 minuten daarna positief gepost. :?: :roll:

R-Estau
Berichten: 92
Lid geworden op: 27 mar 2010 15:58

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door R-Estau »

Dit is een posting uit 2008 maar goed, wij gaan volgend jaar met deze organisatie op vakantie en zijn nu al tevreden 8)

Juist ja
Berichten: 225
Lid geworden op: 04 feb 2010 10:26

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door Juist ja »

Mooi onderwerp dit. Ik zie dat meer dan de helft van de personen die reageren maar 1 of 2 berichten hebben geplaatst op dit forum en allen zeeeeer tevreden zijn over Lara Reizen........haha, valt niet op hoor.

G7
Berichten: 2094
Lid geworden op: 05 okt 2005 15:01

Re: Lara reizen

Ongelezen bericht door G7 »

johan1971 schreef:Wij zijn dit jaar voor het eerst met Lara reizen op vakantie gegeaan, normaal boeken wij onze vakanties altijd bij Oad reizen, maar Lara reizen was een stuk goedkoper dan Oad. Wij hebben minder voor onze vakantie betaald, maar dezelfde luxe gehad. Wat ook een voordeel is van Lara reizen, dat je niet met een grote bus word opgehaald en alle hotels af moet rijden. Je word in een klein busje bij je hotel gebracht. Wij raden Lara reizen aan, ze zijn aangesloten bij SGR. en wij hebben hetzelfde hotel wat wij al jaren bij Oad boeken, bij lara reizen geboekt voor minder geld en dezelfde luxe.
Groetjes de Familie Groenloo
Jullie zijn dus DIT jaar voor het eerst met lara op vakantie geweest. Jullie zijn al terug neem ik aan, dus jullie waren in het hele vroege voorseizoen. Denk je dan dat er nu alle volle vliegtuigen met mensen aankomen daar? En dat zij luxe vakantie aan kunnen bieden.... tja.... je wilt je handel toch kwijt, zo vroeg in het seizoen.

Dan nog over die tranferbusjes. Je denkt toch niet dat ze voor 3 à 4 mensen een hele bus gaan inzetten? Of doen ze dat ook in het hoogseizoen als er vliegtuigen vol aankomen? Dacht het toch echt niet. :lol: Als het jullie zo goed bevallen is, gewoon blijven boeken bij Lara. Hoeft OAD niet bang voor te zijn. Die krijgt het toch wel weer vol dit jaar, ook zonder jullie.

Gesloten