LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Corendon: verkeerde boeking, dag reis!

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
A de Kock

Corendon: verkeerde boeking, dag reis!

Ongelezen bericht door A de Kock »

In januari hadden wij op het kantoor van Corendon een reis laten boeken naar Istanbul van 11 t/m 15 februari 2005. Bij dit boeken merkten wij op dat het boekingsformulier als retourdatum 13/02 had staan. Uiteraard zeiden we dit gelijk. Ander formulier meldde wel de 15e. Nog twee keer nagevraagd maar alles zou kloppen. Bij de bevestiging een week voor vertrek stond er weer de 13e. Weer gezegd, kwamen ze er achter dat er fout was geboekt, door hun zelf dus!

Uiteindelijk was er geen vlucht meer vrij voor de 15e en moest de reis geheel worden geannuleerd. Wel kosteloos, had ook niet anders verwacht, en met de toevoeging dat Istanbul toch niet leuk is in deze tijd van het jaar. Natuurlijk bepaal ik dat zelf wel, maar zijn er mogelijkheden om stappen te ondernemen tegen deze tekortkoming?

..

Re: Corendon: verkeerde boeking, dag reis!

Ongelezen bericht door .. »

Ja, indien u een bevestiging heeft waar alles in staat. Dat is de reisorganisator verplicht de reis uit te voeren zoals in bevestigd. Aangezien de Corendon vliegvakanties is aangesloten bij de ANVR, dan is het slim om een klachtenbrief te sturen. In afwachting van hun antwoord kunt u daarna nog andere stappen ondernemen. Probeer eerst dit en kijk daarna verder...

hansiman

Re: Corendon: verkeerde boeking, dag reis!

Ongelezen bericht door hansiman »

Ook wij hebben zeer slechte ervaringen ondervonden met corendon was ongeveer 2 jaar geleden we hadden geboekt voor het muratan hotel maar werden om 0300 s,nachts ergens ver buiten de bestemde lokatie
gedropt je houdt het niet voor mogelijk en werden aan ons lot overgelaten ons werdt medegedeeld hier kunt u overnachten en aan de overkant van de zeer ( gevaarlijke) snelweg kunt u ontbijten en dineren
Het eten was vreselijk slecht het vlees stonk en de keuken was smerig
Het hotel waar we aten was notabene een HOMOHOTEL hier hadden we geen moeite mee maar het ging om het principe.ik heb een klachten-formulier opgestuurd maar hier is niet eens op gereageerd.Ik heb maar een antwoordt SCHANDALIG!!!!!
Bovendien alsof het nog niet genoeg was op de terugreis naar nederland
zaten we in de niet rokersgedeelte maar hier werdt volop gerookt!!!!!!!
NOOIT,MAAR DAN OOK NOOIT MEER MET CORENDON.

Jan en Juul

Re: Corendon: verkeerde boeking, dag reis!

Ongelezen bericht door Jan en Juul »

Daarom durf ik daar geen reis bij te boeken. Ik had een hele leuke aanbieding van ze gezien, 8 dagen naar een appartement in Alanya met vertrek in Mei/Juni voor maar € 89 ex, € 150 incl. luchth. bel.

Maar omdat ik al zoveel negatieve berichten lees over deze firma, ben ik ook zo bang dat ons dat zal overkomen Wij zouden met z,n beidjes willen gaan (50+) maar zijn bang om inderdaad zomaar ergens gedropt te worden. Wij zijn weleens in Turkije geweest met OAD, maar weten daar verder geen weg of steg.

Ze zullen je dan zomaar midden in de nacht ergens afzetten! Als je misschien met een groep bent, maar wij zo alleen! Nee, dan toch maar niet. En wat ik ook vaak gelezen heb, dat het vaak late heen en vroegen terugvluchten zijn bij hen, zodat je 2 dagen van je vakantie al zo verliest.

Dan maar even doorsparen voor een betrouwbare reisorganisatie.

A de Kock

Re: Corendon: verkeerde boeking, dag reis!

Ongelezen bericht door A de Kock »

Wij zullen ook nooit meer een reis bij hun boeken, wat een schaamteloos *piep* bedrijf. Achteraf gezien mogen wij misschien nog blij zijn dat het niet is door gegaan, maar de wijze waarop is natuurlijk niet bepaald netjes te noemen. Moet er niet aan denken dat zoiets kan gebeuren bij een zomervakantie waarvoor je lang hebt gespaard en ook veel vakantiedagen voor opgenomen. Gelukkig per direct al ons geld contant terug geëist + gekregen, en ons zien ze daar nooit meer terug!

baba

Re: Corendon: verkeerde boeking, dag reis!

Ongelezen bericht door baba »

wanneer treedt de overheid tegen deze "onmenselijke" praktijken - dit duurt al jaren !! - dit is een regelrechte schande - hoeveel tienduizenden moeten er nog belazerd worden, lees opgelicht - voor wat dienen al die consumenten programma's ? wie is er bang van wie ? - wie beschermt er hier wie ? dit kan toch niet of liever dit zou toch niet mogen in de 21° eeuw! dit zijn toestanden die zelf hun gelijke niet hebben in de meest corrupte landen ter wereld ! wie van de politieke wereld "durft" hier iets aan te doen ? is het niet hoogtijd hier iets aan te doen ? duizenden hollanders worden binnenkort terug "behandeld" door hun !!!!

Gesloten