LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Interreservation? Nooit van gehoort!!!

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
arnolddg
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 okt 2004 19:42

Interreservation? Nooit van gehoort!!!

Ongelezen bericht door arnolddg »

We hebben online een vakantie geboekt via Interreservation. Site http://www.interreservation.nl/ Mooie plek, mooie camping. Via de officiele site van de camping geen plek meer, bij hun wel. Je krijgt via e-mail keurig een factuur, en graag betalen maar! Ik zelf heb nog nooit van deze club gehoort... jij wel? En wat zijn je ervaringen hiermee.... hartelijk dank voor je reactie.

marvi

Re: Interreservation? Nooit van gehoort!!!

Ongelezen bericht door marvi »

Sorry voor deze late reaktie. Interreservation is prima. Wij hebben al twee keer bij hun geboekt. Een keer een stacaravan op een uitstekende camping aan de Cote d'Azur in de mei vakantie voor een belachelijk lage prijs, en een keer een houten chalet aan een meer in de Franse Alpen.- dit was een (door iemand anders geannuleerde) last minute. Je betaald wel reserveringskosten, maar het is toch vaak goedkoper dan dat je zelf een camping boekt, OOk in juni zijn er vaak nog annuleringen, die je kunt overnemen. Warm aanbevolen!

jan dinee

Re: Interreservation? Nooit van gehoort!!!

Ongelezen bericht door jan dinee »

interreservation kun je gerust bij boeken.zij zijn intermediair. Erg behulpzaam met het zoeken en boeken van de accomodaties. Altijd goede ervaringen mee gehad.

Gesloten