LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Queen Travel & Travel King

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
martin aberink

Queen Travel & Travel King

Ongelezen bericht door martin aberink »

Hallo,
Ik heb een vraagje.
Weet iemand of Queen Travel de zelfde eigenaar heeft als Travel King. Want Travel King is toch falliet? Dat raag ik me af want hier verder in het forum bij wel een goed reisbureau staat dat het een goed reisbureau is. En ik heb zelf even gekeken op het internet site en het is hier bij mij in de buurt en in de heeft Travel King een tijd geleden ook een filliaal gehad.

Martin Aberink

gaste

Re: Queen Travel & Travel King

Ongelezen bericht door gaste »

Volgens de KvK niet maar je weet natuurlijk nooit wie er achter zit met centjes. In elk geval is queen travel nog steeds geen sgr, maar daar is al genoeg over geschreven hier. Ik vind dat het een risico blijft om daar te boeken maar dat moet iedereen voor zichzelf weten. Het zijn tenslotte jouw centjes en niet de mijne.

AK

Re: Queen Travel & Travel King

Ongelezen bericht door AK »

Nou heel toevallig dat ik het wel weet. Queen reizen is beslist niet een ex Travel King filiaal. Travel King is inderdaad failliet en die andere zit er nog niet zolang, wat ik van een gast hier begrepen heb. Maar zoals gezegd, (nog?) geen lid van SGR.

AK.

gaste

Re: Queen Travel & Travel King

Ongelezen bericht door gaste »

Een tijd geleden dat hier uitvoerig over queen travel geschreven werd en door een paar mensen verdedigd dat het een goed reisbureau is. Lees vandaag De Telegraaf maar eens erover.

Gast

Re: Queen Travel & Travel King

Ongelezen bericht door Gast »

Nu gaste, je maait het gras al voor mij weg. Ik las het ook zojuist.

Ik moest gelijk aan die persoon denken, die hier zo,n reclame zat te maken voor Queen-Travel. Daar heb ik een tijdje geleden hier op dit forum, nog heel wat mee af gediscuseerd over dat ze nergens bij aangesloten waren e.d.

Kan even niet meer op zijn/haar naam komen.

Maar je ziet het weer! Met de noorderzon vertrokken! Hoevaak moet je toch waarschuwen om NIET met zo,n buro in zee te gaan?

Ik vind het heel erg voor dat meisje en voor wie weet nog meer, maar sommigen leren het ook nooit!

In 1 maand tijd 3 vertrokken Correctreizen, Friendstravel en nu deze weer!

Gast

Re: Queen Travel & Travel King

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb het even nagezocht en het was met gast genaamd, 00144.

Gast

Re: Queen Travel & Travel King

Ongelezen bericht door Gast »

holland international, sudtours, arke, oad, etcetc, jongens boek nou toch eenms een reisorganisatie die betrouwbaar overkomt, die SGR en ANVR zijn. Ik ga meestal met Oad en die is er al heel lang en krijg niet de indruk dat ze met de noorderzon gaan vertrekken met mijn centen. Ik weet waar ze zitten en mijn reisburo is ook Sgr/anvr dus mocht er iets gebeuren ben ik altijd financieel gedekt door t sgr. Problemen worden opgelost met eventueel hulp van anvr-voorwaarden dus wat is nou t probleem.
Niets in t leven is voor niets en niemand doet jou zomaar een plezier hoor. Oplichters willen alleen maar zo snel mogelijk veel geld verdienen en doen dat op slinkse wijze. Dus check een bedrijf (KvK? SGR? ANVR?)als je er nog nooit van gehoord hebt voordat je er ook maar een cent naar overmaakt!!!!

Gesloten