LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Siva Grand Beach te Hurghada

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
Marjolein van Mil

Siva Grand Beach te Hurghada

Ongelezen bericht door Marjolein van Mil »

Ik ben één van de gevelde toeristen die terugkwam uit Egypte met het Hepatites A-virus van de in het totaal meer dan 170 zieke toeristen. Ik heb in het ziekenhuis gelegen, daarna bijna 3 weken plat, ben nu nog vermoeid, wordt continue gebeld door de GG&GD voor onderzoek naar het Siva Grand Beach. Maar op een klachtenbrief wil de Vakantiediscounter niet reageren. Heel slordig!!! PS: waar je ook naartoe gaat, haal altijd een Hepatites A-prik, want je kunt het bijna overal oplopen!

armiva

Re: Siva Grand Beach te Hurghada

Ongelezen bericht door armiva »

Voor reizen naar Egypte raad men toch ook inentingen aan, ook hepatitis A. Ik snap dan niet dat mensen zich niet laten inenten. Je weet dat je kans hebt op het krijgen van hepatitis A.

Gast

Re: Siva Grand Beach te Hurghada

Ongelezen bericht door Gast »

Voor Egypte worden inderdaad vaccinacties voor Hepatitus A en DTP aangeraden. Bovendien wordt er door de GGD uitgebreid gewaarschuwd voor het Nijlwater, waar één of ander gevaarlijk wormvirus inzit (ik kan maar niet meer op de naam komen). Voordat je op vakantie gaat, laat je je toch eerst wel informeren over dergelijke dingen? Er zijn veel onverwachte zaken die tijdens een vakantie kunnen gebeuren, maar dit had je denk ik wel kunnen voorkomen door je goed te laten voorlichten vooraf.

Gesloten