LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] TSH, Canary Essence S.L., hoe 't werkt. € nooit meer terug

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
spijtig
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 okt 2004 02:53

TSH, Canary Essence S.L., hoe 't werkt. € nooit meer terug

Ongelezen bericht door spijtig »

Hoi allen,

Voor diegene die willen weten hoe deze bedrijven kunnen blijven bestaan en hoe het precies in zijn werk gaat. Ik wil er wel bij vermelden dat veel werknemers niet weten dat zij mensen aan het oplichten zijn.


De OPLICHTERS die deze praktijken in werking zetten hebben ten alle tijden eerst in timeshare gewerkt. Daarnaast is het vaak MAFIA die veel geld hebben en veel invloed. In dit geval is het zelfs een van de grootste OPLICHTER die veel connecties heeft en zelf hoort tot de mafia van Gran Canaria.

Het opstarten

Zoek een zwerver op straat en beloof hem bergen met geld (Man van oprichting heet Jose Swaress in dit geval). Zorg er voor dat de zwerver een bedrijf opent onder de naam Canaria Essents( tuurlijk met medewerking van Jose en co). Als dit helemaal in werking is gezet zorg er voor dat de zwerver genoeg geld heeft om het land te verlaten zodat hij niet meer te vinden is. In veel gevallen wordt deze persoon zelfs niet meer levend gezien.

Jose die overigens ontzettend veel invloed heeft op het eiland, heeft dus ook de politie onder zijn hoede en betaald die flink om alles door de vingers te zien.

Daarnaast heeft hij een stel advocaten die voor hem werken en die zorgen er voor dat alle rechtzaken uitgesteld worden. (reden geef ik zodadelijk).

Zorg ervoor dat je een stel goed gemotiveerde mensen die de gehele dag op straat kras lootjes proberen uit te delen. FF een weetje (er zijn maar twee type kras lootjes 1. met 3 wat dan ook met de hoofdprijs in veel gevallen is dat een geldbedrag, een laptop of film camera en als klap op de vuurpijl natuurlijk een vakantie) en iedereen wint een vakantie verblijf in een aantal verschillende landen (behalve diegene die een pakket aanschaft, die krijgen als welkom iets anders aangeboden). Dit noemt men flij buys, een term die in timeshare voorkomt. Deze mensen komen in een resort waar zij verplicht worden gesteld om op een presentatie te gaan waarbij ze je proberen om timeshare te laten kopen. TSH had dus ook connecties en werkten dus ook samen met andere timeshare resorts en dit was ook een inkomsten bron want elk koppeltje die gebruikt maakte van deze week kregen zij een standaard bedrag.
Op het andere kras lootje staat altijd maar een tekentje en betekent dat er vaak een t shirt gewonnen werd.

advies kras nooit

Zorg ervoor dat je uit verschillende landen mensen haalt die goed gelovig zijn, goed mensen kunnen overtuigen, betrouwbaar over komen, goede leiderschaps en die een goed team kunnen samen stellen die zoveel mogenlijk verkoopt.



- Engels
- Duits
- Frans
- Nerderlands
- Scandinavies
- Italiaans

En dan van elk land plus minus 10 verkopers die gemiddeld 2 koppels per dag kregen om hen een pakket te verkopen.

Je had verschillende pakketten. Het enige verschil zat hem in het aantal vouchers die de klant kochten.

een

Diamant pakket. Kosten €17.000,- (50 vouchers)
Saffire Pakket Kosten €13.000,- (40 vouchers)
Emmirald pakket Kosten €10.000,- (30 vouchers)
Ruby pakket Kosten €7.000,- (10 vouchers)

En wat kocht je dan Vouchers. Deze vouchers kon je gebruiken om 1 of 2 weken op vakantie te gaan per voucher.(in een time share resort, waar je de gehele vakantie achterna wordt gezeten door een verkoper. Omdat vaak de verkopers er al snel achter komen dat je een vakantie pakket hebt gekocht proberen zij weer een week of twee timeshare te verkopen. En zoals een gezegde zegt: een ezel stoot zich niet vaak twee keer aan de zelfde steen, dit gaat niet op bij deze mensen omdat zij in een cirkel zitten waar zij niet uit kunnen komen. Het zou voor deze mensen ook verboden moeten worden om op vakantie te gaan waar zich deze praktijken afspelen. Het is namelijk zo dat vaak gezegt wordt door de verkoper dat zij je zullen helpen om van het pakket af te komen maar in werkelijkheid wordt je nog een keer opgelicht.)).

Je koopt dus eigenlijk gebakken lucht en als je dan met een voucher op vakantie gaat (als dat mogenlijk is hoor, want dat is mij niet duidelijk) betaal je niet minder maar zelfs meer. Alles wat in die presentatie verteld wordt is glas hard niet waar.


Dit is wat de mensen wijs gemaakt werd en geloof mij vrij ik vind het zeer spijtig voor de mensen die zo'n pakket hebben aangeschaft. Ik vindt het overigens ook niet dom als het waar was geweest wat er verteld werdt dan deed je een hele goede deal. (maar ja, vertrouwen in de mede mens is ver weg in dit geval)

50% korting op vliegtickets, 50% korting op hotel overnachtingen, korting tot 50% op cruises, korting tot 35% op autoverhuur, Korting tot 50% op vakantie parken, korting tot 50% op resorts, korting op activiteiten(karten, excursies enzzzzzz).
Hoe realiseer je dit alles en hoe komt het ook nog eens logies over.
Niet moeilijk de volgende uitleg werd er gegeven.......nou u bent al even op het eiland en zoals je hebt gemerkt dat alles veel goedkoper is dan in NL, dat klopt toch? Weet u hoe dat kan? Gran Canaria is een belasting vrij eiland dat betekent dat er op Gran Canaria geen 19% BTW en 30% belasting betaald hoeft te worden. Als u dan bedenkt dat wij een internet bedrijf hebben zodat al uw vakanties geboekt worden via ons hier op Gran Canaria kunnen de vakantie adressen dit ook niet opmaken op de factuur die zij zenden naar ons en daar heeft u al een behoorlijk voordeel van ten opzichte als u in NL een vakantie boekt daarnaast betaald u ook niet meer de percentages die het reisburo en de touropperator berekent in het aankoop bedrag van uw vakantie. zoals u ziet doen wij geen mirakels hier vandaag, maar is het een ophoping van feiten die u duidelijk ziet, nietwaar???

Daarnaast was er voor de mensen die op de dag zelf konden beslissen het volgende bedacht. Zij kregen vouchers (VIP programma geheten) het aantal is 25 en deze vouchers hadden de waarde van het pakket dat aangeschaft werd op dat moment. Het enige wat deze mensen moesten doen is per jaar 5 mensen vinden die op vakantie en hen met een van de vouchers op vakantie sturen en elke voucher is 5vouchers per jaar met de waarde van.........x5jaar= .............(het aankoop bedrag is terug verdient) maar dat weet de klant nog niet.
Het vervelende alleen is dat die voucher in geen een vakantie verblijf wereldwijd te gebruiken is.


Dit alles wordt verteld door (vaak een verkoper die van dit alles niets afweet, teminste in de beginfase van zijn verblijf. Het is namelijk niet moeilijk om te weten te komen dat het allemaal bull**** is natuurlijk).
De verkoper heeft op dat moment zijn werk gedaan, hij heeft de mensen zover gekregen dat ze hem vertrouwen, ook zijn ze in de zevende hemel omdat ze zich rijk hebben gerekend want je wilt altijd op de goedkoop mogelijkste manier op vakantie en uit eindelijk kregen zij ook via het VIP programma een groot bedrag, de emnsen wisten namelijk nog niet wat het pakket ging kosten.

Dan de financieel manager die doet eerst een resume en verteld dan de mensen wat het pakket kost, En weet je wat hij gooide het zelfde bedrag op tafel als de die de verkoper al aan ze had verteld namelijk met het VIP programma. Hoe er betaald moet worden daar was altijd een oplossing voor.

Als de mensen op dat moment ja zegden werd direct champagne geopend en geklapt om de andere mensen te laten zien en horen dat er meer mensen waren die een pakket aanschaften.

Nu het volgende (dit zal de mensen niet bevallen die een pakket hebben aangeschaft)

Als welkoms geschenk kreeg je van het bedrijf een week accomodatie uit een gids van hotels op Gran Canaria meestal 5* hotel. Er werd er dan bij verteld mochten de klanten dan nog vragen hebben konden zij altijd terug komen bij hotel MIRADOR want daar zit TSH gevestigd.
Slim natuurlijk want dan is TSH in iedergeval verzekerd dat de klanten eerst een andere vakantie konden boeken die niet bestond. Daarnaast rekt TSH de levensduur van het bedrijf. (denk maar na meeste mensen gaan maar 1x per jaar goed op vakantie dat betekent dat je bijna 2 jaar verder bent voordat je er pas achter komt dat je gebakken lucht hebt aangeschaft)


Er werd altijd een aanbetaling gedaan om zeker te zijn van uw verkoop de verkoper mocht vragen wat hij wilden, in de meeste gevallen was dit 20% van het aankoopbedrag. Via de Mastercard of visa. In sommige gevallen met de maestro.
dit bedrag zie je in 90% van de gevallen nooit meer terug.

Voor het restbedrag wat over blijft werd er een regeling getroffen met de klant. Er loopt namelijk in NL een financieel medewerker rond die samen werkt met fdsinternational.nl primair kredietverlener.
namelijk het volgende
je betaald 120 maanden een bedrag van +/- €94 per maand.
Dat zou betekenen dat je er met 10 jaar vanaf zou zijn, maar je hebt het VIP programma nog en dat geld kon je elk jaar boeteloos erin storten. Met deze berekening zou de klant er zelfs met een jaar of drie klaar zijn met betalen en dan nog krijgt hij het vierde en het vijfde jaar nog jaarlijks +/- €2000 die ze vrij konden besteden.

NU

Zoals al verteld zien de klanten niets uit het VIP programma. dus vergeet het maar dat je er met 3 jaar mee klaar bent.
Plus met het fijt dat die €94 die je 120 maanden betaald de rente is van die €10000 euro die je dus gaat lenen bij de bank. Dat betekent dat er na 10 jaar nog eens een bedrag van €10000 opstaat die de klant nog moet betalen.

Je word dus 2x genaait door TSH.

===================================================

Voor diegene die nog hoop hebben dat zij een rechtzaak zullen winnen VERGEET HET MAAR HET KOST JE ALLEEN MAAR MEER GELD.
Het bedrijf sluit zijn deuren na omgeveer 2 jaar en geeft aan dat ze failliet zijn/ De eigenaar(de zwerver)heeft ook niks als hem nog leeft. De echte oplichters beginnen weer een ander verkoopdek misschien wel op een ander eiland maar misschien ook wel op het zelfde eiland maar dan op een andere lokatie onder een andere naam.

en een andere zwerver of een of andere gek die geld nodig heeft.

Ik hoop dat het duidelijk is geworden en dat je er ook iets mee kunt.

Veel succes allen.

Reiswijzer

Re: TSH, Canary Essence S.L., hoe 't werkt. € nooit meer terug

Ongelezen bericht door Reiswijzer »

Hè, hè, eindelijk eens een duidelijk verhaal over deze manier van verkoop en zogenaamd "gratis"vakantie,s.
Duidelijker kan het niet! Heel erg bedankt en hoop dat mensen hier wat aan hebben en van zullen leren!

Reiswijzer.

Laurens

Re: TSH, Canary Essence S.L., hoe 't werkt. € nooit meer terug

Ongelezen bericht door Laurens »

Beste Spijtig,

Met veel belangstelling hebben we jouw uitgebreide verslag gelezen omtrent de praktijken van TSH.
We zijn wel reuze benieuwd hoe je aan al deze informatie komt.
Ben je er wellicht ooit als medewerker begonnen en kwam je er zo langzamerhand achter, dat het al met al niet klopte?

Wij zijn ook slachtoffer van hun mooie praatjes (zie onze eerdere berichten m.b.t. Travel Safe Holidays) en hebben ons er uiteindelijk maar bij neergelegd, dat we ons aanbetalingsbedrag niet meer terugzien.

De komende winter gaan we naar Tenerife.
Een ding weten we echter heel zeker; zodra ze met kraskaartjes of anderszins onze kant opkomen, maken we dat we wegkomen!

Gesloten