LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Vertragingen? Voorjaarsuittocht chaos op Schiphol

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
mrNobody
Berichten: 19
Lid geworden op: 30 apr 2006 16:20

Vertragingen? Voorjaarsuittocht chaos op Schiphol

Ongelezen bericht door mrNobody »

Volgens mij valt dit allemaal nog wel mee! :)

Voorjaarsuittocht leidt tot chaos op Schiphol
door Arnold Burlage
AMSTERDAM - De ongekende drukte van de voorjaarsuittocht heeft op Schiphol gisteren voor grote chaos gezorgd, doordat onvoldoende marechaussee en beveiligingsmedewerkers werden ingezet. Als gevolg daarvan waren de rijen wachtende luchtreizigers ongekend groot.
De groei van Schiphol begint daarmee nu tegen de passagiers te werken.
De luchtvaartmaatschappijen, als gebruikers van het vliegveld, vragen zich af waaraan de inkomsten uit de extra prijsverhogingen, bestemd voor betere beveiliging, worden besteed, nu die niet in de service terug zijn te vinden. Al bij het ochtendgloren stonden de rijen tot buiten de vertrekhal. Sommige deuren moesten worden afgesloten en er moesten dranghekken worden geplaatst. Vandaag wordt de grootste drukte op de luchthaven verwacht.
De voorjaarsuittocht is groter dan ooit tevoren, mogelijk vanwege het slechte weer van de afgelopen tijd. Extra ingezette medewerkers binnen en buiten de vertrekhal konden niet voorkomen dat sommige passagiers volkomen de weg kwijt raakten. De naar de pieren verplaatste veiligheidscontroles zorgden ook daar voor enorme aantallen wachtenden.

Gesloten