LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Webapplicatie voor overzicht wereldwijd reizen tijdens Corona

WammesBombu
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 jul 2020 12:31

Webapplicatie voor overzicht wereldwijd reizen tijdens Corona

Ongelezen bericht door WammesBombu »

Hallo!

De afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan een webapplicatie die bijhoudt waar we allemaal nog heen mogen vliegen, ivm corona en internationale grenzen. De webapplicatie die ik heb gemaakt haalt informatie van 200+ internationale overheidswebsites en wordt dagelijks geüpdatet. Nu deze eindelijk af is wil ik hem graag delen, omdat ik denk dat deze webapplicatie hartstikke praktisch voor iedereen die nog zit na te denken over vakantie!

Hier een linkje naar de website: https://covidtravel.world/

Ik hoop dat mensen er iets aan hebben! Feedback, suggesties etc zijn altijd welkom!
Laatst gewijzigd door Radar op 24 jul 2020 12:58, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Werkende link toegevoegd, titel verhelderd

Radar
Site Admin
Berichten: 5512
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: Webapplicatie voor overzicht wereldwijd reizen tijdens Corona

Ongelezen bericht door Radar »

Aan alle forumleden: dit bericht mag wat mij betreft blijven staan, hoor. Ik kan zo op het eerste gezicht geen commerciële belangen ontdekken (de zin 'CovidTravel is open for commercial collaborations' laten we even buiten beschouwing, het gaat voor zover ik kan zien niet om het exploiteren van eventuele data die jij als gebruiker van de applicatie opvraagt) en de data is gewoon afkomstig van overheidsinstanties en ambassades. Volgens mij is het gewoon een soort hobbyproject dat daadwerkelijk informatieve meerwaarde heeft, dus dit bericht hoeft in principe niet gemeld te worden.

Aan de topicstarter: Er zit mogelijk nog een kleine bug in het slepen / verschuiven van de kaart als je de linkermuisknop ingedrukt houdt, zojuist lukte het mij in het geheel niet en dan is het soms wat lastig om naar de juiste plek op de kaart te navigeren als je ergens ver bent ingezoomd. Maar geinig gedaan!

Groeten, Radar^SK

Gesloten