LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Misleidende reclame van Allianz Global Assistance

Heb je vragen omtrent verzekeringen? Of je hebt een duidelijke mening over verzekeraars? Geef hier jouw mening.
Rickyov123
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 mar 2017 11:40

Misleidende reclame van Allianz Global Assistance

Ongelezen bericht door Rickyov123 »

Pisted off!!! #VoelmeinhetootjegenomendoorAllianz!!!
Vliegreis geboekt inclusief reisverzekering van Allianz. Er word in reuzeletters geadverteerd:
Met de reisverzekering van de Allianz Global Assistance hoef jij je geen zorgen te maken als er iets gebeurt met je bagage, digitale apparatuur of een ongeval tijdens jouw reis.
Nou mooi niet dus!!! Bij aankomst op schiphol blijkt mijn bagage dat meevloog in het ruim kletsnat te zijn. Laptop kapot, werktelefoon kapot, zelfs het nieuw gekocht leren huwelijk fotoalbum was helemaal geel en krom door vochtschade! Prima, ik ga na bekomen te zijn van de schrik met vertrouwen naar huis want ja... Ik ben zo slim geweest om een reisverzekering af te sluiten! Bij KLM gaven ze ook direct aan dat ik dit kon verhalen op de reisverzekering!
Het hele schaderegelings proces in gang gezet, formulieren ingevuld en afwachten op de vergoeding voor de spullen die kapot zijn gegaan door vochtschade. Het luttele bedrag waar ik om vroeg was 700 Euro terwijl de nieuwprijs van alle spullen om en om de 3000,- euro is.
Ontvang ik net een schrijven van jullie waarin jullie wijzen naar één van de voorwaarden dat ik in kleine letters terug vind op jullie polisvoorwaarden die ik zonder veel ervaring op dit gebied doorgelezen heb maar dit gemist heb omdat ik de bijna 20 pagina's tellende polisvoorwaarden niet woord voor woord heb nagelezen voordat ik de reisverzekering afsloot. Jullie geven dus aan dat er echt helemaal niks word vergoed! Ik had alles mee moeten nemen in mijn handbagage. Deze spullen passen helemaal niet in mijn handbagage. Zeker het huwelijks album niet. Laat ik nog één keer opnoemen waar er in Koeienletters mee word geadverteerd: Met de reisverzekering van de Allianz Global Assistance hoef jij je geen zorgen te maken als er iets gebeurt met je bagage, digitale apparatuur of een ongeval tijdens jouw reis.
#Voelmeinhetootjegenomen #Pissedoff #AllianzNOassistance!

NeoDutchio
Berichten: 12638
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Misleidende reclame van Allianz Global Assistance

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Heel simpel, claimen bij de klm, deze zijn de veroorzaker. Handbagage is vaak verzekerd tegen diefstal en vermissing. Hiervan is de dader vaak onbekend en zal de verzekering, mits geen nalatigheid, gaan uitkeren. Nu is er een veroorzaker aan te wijzen, daar moet u dus zijn.

Niet boos worden op de verzekeraar, u bent akkoord gegaan met deze voorwaarden. Even snel uzelf voor het hoofd slaan en dan klm aansprakelijk stellen.

Gesloten