LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] verzerker je lichaam veilig bij ONVZ???

Heb je vragen omtrent verzekeringen? Of je hebt een duidelijke mening over verzekeraars? Geef hier jouw mening.
kyra

verzerker je lichaam veilig bij ONVZ???

Ongelezen bericht door kyra »

nu al ruim drie jaar kunnen wij het niet eens worden met de ONVZ Zorgverzekeraar, zijn er meer mensen die problemen met ze hebben, bij ons worden de problemen alleen maar groter.......en wordt het steeds moeilijker om tot een oplossing te komen. wie herkend dit? wij worden er een beetje :cry: moe van en hopen dat het binnenkort toch gauw opgelost wordt.

groetjes kyra

Gast

Re: verzerker je lichaam veilig bij ONVZ???

Ongelezen bericht door Gast »

Geplaatst op 16 Jan 2004 17:24 door EchteMeisje


--------------------------------------------------------------------------------

Niet zo laten opfokken?

Bedrijven als HM en hun verkooptactieken vormen geen pluspunt voor de verzekeringsbranche. Mensen hebben toch al weinig vertrouwen in verzekeraars en door HM wordt dat alleen maar bevestigd.

En wat ik doe in de verzekeringsbranche? Ik ben vestigingshoofd van een gespecialiseerde tussenpersoon met meer dan 9.000 cliënten.
Mail haar eens.


tukkoe

Re: verzerker je lichaam veilig bij ONVZ???

Ongelezen bericht door tukkoe »

Als medewerker bij een intermediair heb ik vrij veel te maken met o.a. onvz, echter ook met andere ziektekostenverzekeraars.

Mijn ervaringen met ONVZ zijn over het algemeen positief. Ook bij ONVZ weet men soms niet hoe te reageren op een klacht c.q. probleem. Vaak omdat de betreffende medewerker niet exact weet hoe hij het probleem dient aan te pakken. (is niet alleen onvz, er zijn verzekeraars die het veel bonter maken)

U geeft niet aan wat het probleem is, dus ik kan er ook weinig over zeggen. Indien u het probleem nader kunt omschrijven, kan ik u er misschien bij helpen. Ook indien u de verzekering via een tussenpersoon heeft lopen, dient hij u te helpen om het probleem bij onvz duidelijk te maken en u hierbij te helpen, dan wel een eventuele afwijzing van onvz helder aan u te verklaren, zodat e.e.a. voor u duidelijk is en u niet in het ongewisse blijft.

Veel Succes!!!

Brainless

Re: verzerker je lichaam veilig bij ONVZ???

Ongelezen bericht door Brainless »

Mijn man en kinderen zijn verzekerd geweest bij ONVZ.
Heel duur en het was moeilijk om speciale vergoedingen te krijgen.

Gesloten