LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
Grote smurf
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 mei 2010 22:09

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door Grote smurf »

Ook ik heb van de week een paar keer met Ziggo gebeld over het digitaal totaalpakket, de mensen die ik aan de lijn heb gekregen weten totaal niet waar ze over praten.
Wij zijn al klant toen het nog Multikabel was, en hebben buiten de standaard tv zenders alle extra keuze pakketten genomen, maandelijks kost dit €9.95 extra.
Voordat de erotiekzenders verdwenen had ik met Ziggo gebeld en de vraag gesteld of de zenders wel in het pakket bleven indien men alle keuze pakketten al had, het antwoord wat ik kreeg was "JA MENEER DEZE BLIJVEN GEWOON BIJ U IN HET PAKKET". Ik heb nog voor de zekerheid gevraagd: Moet ik daar dan niets extra's voor betalen, het antwoord was "Nee meneer u hoeft daarvoor niets extra's te betalen".
Tot mijn verbazing waren de zenders afgelopen week wel ineens verdwenen en kan ik deze weer te zien krijgen als ik daar nu €11.95 extra voor betaal bovenop mijn €9.95 wat ik al extra betaal.
Volgens mij klopt er hier iets niet, wel gewoon €9.95 blijven betalen voor minder zenders of €11.95 extra betalen voor hetzelfde waar ik eerst naar kon kijken.

malaga
Berichten: 400
Lid geworden op: 24 aug 2005 08:51

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door malaga »

Heinrich.Hannover schreef:Waarom neemt u geen "Satellitenempfangseinrichtung" weet niet zo gauw hoe dat hier heet.
Geweldig!
Nog eens hartelijk gelachen! :lol:

malaga
Berichten: 400
Lid geworden op: 24 aug 2005 08:51

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door malaga »

Twosocks schreef:Na wat rondneuzen ben ik uitgekomen op een pakket van Online. Ik heb al internet via Online lopen en dat is okay. Ik overweeg nu het pakket met bellen en TV erbij. Satelietschotel wordt gratis geïnstalleerd en ik krijg diverse HDTV zenders erbij. De ontvanger (HDTV) zit er ook bij. Als ik alles optel ben ik ook nog eens 10 Euro per maand goedkoper uit. Ik zeg Ziggo helemaal op. :mrgreen:
Denk eraan, voor je een contract gaat afsluiten, of je een schotel mag plaatsen, van de verhuurder, of je moet eigenaar zijn!
Ikzelf heb er al 18 jaar een schotel, dus geen gezeur over zenders, wat en niet worden aangeboden en altijd perfect beeld.
Misschien nog een tip:
Kijk, of je een ontvanger met harde schijf kunt krijgen, dan kan je ook nog opnemen!
Suc6

xaltar
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mei 2010 15:56

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door xaltar »

Dit lijkt mij inderdaad tegen de regels van goed koopmansgebruik. Commercieel gezien is het wel slim, want als abonnee kan je er weinig tegen doen. Ziggo haalt zenders weg en biedt deze aan in een nieuw pakket voor € 11,95 per maand. De oude abonnees krijgen een uitgekleed of ander aanbod tv zenders voor dezelfde prijs. Je kan als abonnee opzeggen of het nieuwe abonnement erbij nemen.
Het wordt tijd dat hier actie tegen ondernomen wordt.

msnwesseler
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 mei 2010 15:44

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door msnwesseler »

Zenderoverzicht gewijzigd: Wij willen graag Pro sieben, Kabel 1 terug, indien mogelijk eigenlijk het Duitstalige zenderpakket uit te breiden. Chinese, turkse zender pakketten worden wel uitgebreid en kun je appart een abonement voor afsluiten, maar voor het Duitse pakket worden zonder te vragen wijzigingen in aangebracht. Mijn factuur veranderd hier ook niet om!!!
Wij zijn heel erg boos hierover. Wij gaan serieus kijken of een andere tv aanbieder wel ons het een en ander extra kan bieden. Dit is de zoveelste keer al dat er wijzigingen plaatsvinden maar dat er niets anders voor terug komt! Mij werd net wel vertelt dat Misdaad Net enz. hiervoor in de plek is gekomen. A: komen hier veel herhalingen van op. B: Deze zender was al heel lang in ons pakket.
C: Factuur bedrag blijft ook het zelfde, laat ziggo hier dan ook een wijziging in aan brengen! De meest irritante zenders blijven uiteraard wel in het pakket, zenders waar je eigenlijk helemaal niet veel naar kijkt Aljazerra, turkse zender, Family 7, Frans talige zenders enz. Laat Ziggo eens beter naar de regio's kijken ivm aanbiedingen en niet zonder te vragen pakketten wijzigen.
:x

FiscaalJurist
Berichten: 579
Lid geworden op: 05 dec 2008 09:39

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door FiscaalJurist »

viel mij gisteren ook op dat de erotiekzenders weg zijn bij het totaalpakket. Er is er nog 1 over in het digitaaltotaalpakket.
Een schotel met drie satelietkoppen er op heb ik naast dit pakket dus zenders genoeg, maar het blijft niet netjes van Ziggo

drevil360nl
Berichten: 19
Lid geworden op: 15 mar 2010 14:24
Locatie: Heerlen

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door drevil360nl »

Hallo forumbezoekers,

Nu Ziggo ons het geld uit de zak aan het kloppen is wil gaan overstappen naar canaldigitaal. Alleen krijg ik dan ADSL van Online erbij. (Ik wil helemaal van Ziggo af.)

Nu is echter mijn vraag: Heef iemand ervaring met deze combinaite van canaldigitaal en Online?

marietje1
Berichten: 90
Lid geworden op: 18 jul 2007 16:32

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door marietje1 »

Ja, ook in mijn huis ergenissen over de zender wijziging van Ziggo :?
Heb zondag avond nadat dit ontdekt is gelijk een klachtenmail gestuurd hierover naar Ziggo en ik kreeg hier op dit als antwoord.

"Wij kunnen ons voorstellen dat u het jammer vindt dat u de zenders kabel 1 en pro sieben in het digitale pakket moet missen. Het mooiste zou zijn als u als klant helemaal zelf kon bepalen welke zenders u graag wilt zien of horen. Maar dit kan helaas (nog) niet. Er zijn meer televisiezenders dan Ziggo kan doorgeven. Dit betekent dat wij regelmatig een keuze moeten maken tussen bestaande en nieuwe zenders.
Mede op basis van de belangstelling van onze klanten en de beschikbaarheid van de programma's heeft Ziggo besloten de zenders kabel 1 en pro sieben niet meer door te geven." : Aldus Ziggo klantenservice.


Ik heb hier uiteraard op gereplayd, dat dit dus onzin is en dat zij de dienst uitmaken. Kabel 1 is bij ons zeer favoriet zeker achtung kontrolle wordt ( sorry werd) dagelijks gekeken, en wat hebben mijn man en ik genoten van programma's als Abspecken in doppelpackt heerlijk.
Nieuwe zenders? Laat me niet lachen, voor alle zenders die ze de laatste 4 á 5 maanden hebben weggehaald uit het pakket heb ik er misschien 2 terug gekregen schandalig, maar prijs verlagen ho maar!
Het zelfde betalen voor minder eigenlijk.
Ik denk, hoop dat als we allemaal Ziggo plat mailen dat we de zenders terug willen misschien wat kunnen bereiken, want wat ze roepen op basis van belanstelling ha daag.

Ga hier thuis inderdaad eens praten over canal digital want dat ziet er intersant uit dat pakket.
hmmmmm ach adsl misschien ook wat minder problemen met internet die ligt er nog wel eens uit dus wie weet gaat deze ergenis nog over in een andere provider.

tennis
Berichten: 3089
Lid geworden op: 10 apr 2010 22:52

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door tennis »

drevil360nl schreef:Hallo forumbezoekers,

Nu Ziggo ons het geld uit de zak aan het kloppen is wil gaan overstappen naar canaldigitaal. Alleen krijg ik dan ADSL van Online erbij. (Ik wil helemaal van Ziggo af.)

Nu is echter mijn vraag: Heef iemand ervaring met deze combinaite van canaldigitaal en Online?
Je kan toch een provider kiezen, wat je zelf wilt!
koop een schotel met onvanger en een smartcard van Canal Digitaal en je bent je eigen baas over de zenders.
Waarom je Online niet wil hebben, weet ik niet, dat is jou keuze!

Ulbe
Berichten: 1409
Lid geworden op: 11 jun 2005 19:18

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door Ulbe »

Vreemd dat een kabelprovider zo in haar pakket om rommeld, zenders verdwijnen en worden niet vervangen,

Zeer waarschijnlijk is Ziggo aan het opruimen!,

HD en staat voor de deur en is al beperkt aanwezig, dit HD signaal vreet ruimte en is de toekomst, dus de meuk er uit waar weinig op verdient wordt, en HD er in!, brengt weer wat meer geld in het laadje!,

Iedereen wil toch het beste uit de grootbeeld HD Flatscreen met HD ontvanger met harde schijf!, :wink:

Niet zoals het hoort, maar Ziggo past heel goed op haar zelf!...

Vriendelijke groeten,

Ulbe.

Twosocks
Berichten: 114
Lid geworden op: 29 jan 2009 12:57

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door Twosocks »

@ULBE: Het erotiek pakket verwijderen en vervolgens voor 11,95 extra aanbieden, heeft niks met opruimen te maken. Het is graaien!

drevil360nl
Berichten: 19
Lid geworden op: 15 mar 2010 14:24
Locatie: Heerlen

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door drevil360nl »

Maar gelukkig hebben we wel nog turkse, marrokaanse, italiaanse, franse en hindie zenders.............

Ziggo Webteam Jelle
Berichten: 117
Lid geworden op: 13 jul 2009 14:25

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door Ziggo Webteam Jelle »

Beste Tros radar Forum gebruikers,

De reden waarom wij de zenders Pro Sieben en kabel 1 uit ons aanbod halen is omdat deze zenders slecht bekeken worden en laag gewaardeerd worden door de meeste kijkers. Ziggo streeft ernaar een hoogwaardig zenderpakket aan te bieden waar veel mensen met plezier naar kijken. Om genoemde reden past Pro Sieben niet meer in het aanbod. Tevens maakt Ziggo daarmee ruimte op de kabel voor de zenders van RTL en SBS in HD-kwaliteit. Ziggo heeft maar liefst 8 Duitstalige zenders in het aanbod (waaronder de in Duitsland meest populaire). De verblijvende zenders zijn: ARD, ZDF, RTL, SAT.1, NDR, WDR, SWR en Arte.

flepp
Berichten: 325
Lid geworden op: 12 jun 2005 21:34

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door flepp »

Ziggo Webteam Jelle


Is er onderzoek naar gedaan dat deze zenders slecht worden bekeken, hoe vindt dit onderzoekplaats

Ziggo Webteam Jelle
Berichten: 117
Lid geworden op: 13 jul 2009 14:25

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door Ziggo Webteam Jelle »

Dit gebeurd via diverse marktonderzoeken welke regelmatig uitgevoerd worden.

LeoZ
Berichten: 322
Lid geworden op: 02 okt 2008 20:30

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door LeoZ »

Dan doe ik een oproep op dit forum::

Aan wie heeft Ziggo gevraagd naar welke zenders u het meest kijkt?

Ik ben benieuwd!... mij is er in ieder geval niets gevraagd, terwijl ik al jaren en jaren bij Casema, later Ziggo zit!

Ziggo geeft alleen aan dat ouders het vervelend vinden dat kinderen naar de pornokanalen kunnen kijken...

Een grote leugen... 1. er zit een kinderslot (met wachtwoord) op elke decoder én TV, 2. Ópvoeding, liggen deze ouders de hele dag op bed, tja....
Laatst gewijzigd door LeoZ op 17 mei 2010 18:11, 1 keer totaal gewijzigd.

Twosocks
Berichten: 114
Lid geworden op: 29 jan 2009 12:57

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door Twosocks »

Ziggo Webteam Jelle schreef:Dit gebeurd via diverse marktonderzoeken welke regelmatig uitgevoerd worden.
Hebben jullie vast ook onderzoek gedaan naar het verwijderen van het erotiek pakket en het vervolgens aanbieden van datzelfde pakket voor "slechts" 11,95.

Heeft zeker ook een grote meerderheid van de ondervraagden hier zéér positief op gereageerd.

Even ter info: Het Digitaal Totaal Pakket heb ik per direct opgezegd. Vandaag zeg ik het basispakket ook op!

Wie niet horen wil moet maar voelen..... Stelletje oplichters!

Twosocks
Berichten: 114
Lid geworden op: 29 jan 2009 12:57

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door Twosocks »

Het opzeggen van het "Totaal pakket" ging gemakkelijk online. Nu alleen nog afwachten of het inderdaad ook zonder problemen verder verloopt zoals het hoort.

Het opzeggen van het "basis pakket" kon blijkbaar ineens NIET online. Dus dan maar eens gebeld met de klantenservice, zoals aangegeven. Ik heb twee pogingen ondernomen. In beide gevallen, werd de verbinding, na het doorlopen van de keuzemenu's en het intoetsen van de juiste nummers, tijdens het wachten gewoon verbroken!

Ik heb dus maar gebruik gemaakt van het klachten formulier om dit te melden en via die weg ook maar opgezegd.

Mij zien ze als klant niet meer terug...

flepp
Berichten: 325
Lid geworden op: 12 jun 2005 21:34

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door flepp »

Onder hoeveel mensen wordt zo een marktgericht onderzoek gedaan, hoe representatief zijn deze voor het onderzoek.

marietje1
Berichten: 90
Lid geworden op: 18 jul 2007 16:32

Re: Wijziging Ziggo Digitaal Totaalpakket

Ongelezen bericht door marietje1 »

Ik heb ook geen onderzoek ontvangen van Ziggo over de zenders!! Over nog geen enkele zender trouwens bij Ziggo.
Ik heb ze alleen zelf gebeld toen ik problemen had.

Ik wil de uitslag van dat onderzoek wel eens zien.

Stuur eens naar alle mensen die bij Ziggo een abonnement hebben een marktonderzoek en ik denk dat ze een totaal ander beeld hebben.

Dus Ziggo trek eens de stoute schoenen aan probeer eens te achterhalen welke programma's verwijderd zou kunnen worden en welke jullie weer terug kunnen zetten.

Ik zal hiervoor mijn mailbox in de gaten houden.

Gesloten