LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Bespreek hier alle vormen van alternatieve geneeswijze.
HildaV
Berichten: 7
Lid geworden op: 22 mar 2010 21:01

Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door HildaV »

De uitzending van maandag 11 oktober 2010 gaat/ging over MMS, een middel dat door Jim Humble is ontdekt als toepassing bij infectieziekten.

Wat vonden jullie van de uitzending en welke zijn jullie persoonlijke ervaringen met het gebruik van MMS?

HansS01
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 okt 2010 14:30

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door HansS01 »

Dit is een perfect product, maar het zal lastig zijn hier positief over te zijn, gezien de macht van de pharmacie waar veel mensen nog in gevangen zitten. De meeste mensen snappen nog steeds niet dat Pharmacie funest is voor een menselijk lichaam. Zie ook de macht van de pharmacie bij de mexicaanse griep!
MMS heeft zeer veel goede resultaten in Afrika bij bestrijding van Aids en andere ziekten. Maar er zal door de macht van de Pharmacie veel negatief nieuws over MMS verspreid worden. Jammer dat Tros Radar zich daar ook weer in laat meeslepen. Er is zoveel goed nieuws over MMS te vinden op internet, maar men zwicht weer voor de Pharmacie lobby.

rabartels
Berichten: 29
Lid geworden op: 19 nov 2004 23:02

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door rabartels »

Ik ben er positief voor. Ik ben vorig jaar een aantal weken een onderhoudskuur gedaan en ik voel me perfect bij.

In februari had ik een soort infectie gehad bij mijn nagel en MMS gebruikt op het wondje en het was over na enkele dagen.

Het probleem van MMS is dat het niets kost. Er zijn geen echte claims, maar het ondersteund je afweersystem. Het schijnt dat MMS alleen maar de zieke cellen aanpakt. Gewoon eerst het boek lezen van Jim humble.

Hetzelfde geldt voor colloidaal goud en zilver.

roel 22
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 okt 2010 20:18

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door roel 22 »

iki heb een jaar mms gebruikt.ik ben diabeet en mijn insuline gebruik is naar beneden gegaan tijdens het gebruik.ook ben ik minder vatbaar geworden voor verkoudheden en griep.(ik haal geen griepprikken)bij ontstekingen aan mijn voeten is het dankzij mms 2 tot een halt geroepen.nu twee jaar later merk ik dat ik weer vervuild raak.ik hoop dat er vanavond ook mensen aan tafel zitten die het van diversen kanten benaderen.alleen uitzoeken wat erin zit werkt niet gebruiken wel.
roel

YHoek
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 okt 2010 21:11

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door YHoek »

Beste lezer,

Dit is de eerste keer dat ik reageer (op wat dan ook), maar nu ben ik toch ook erg teleurgesteld over de uitzending. Begrijpelijk dat er weerstand is tegen een zo'n simpel middel, maar om het zo de grond in te boren ?!
Wil de pharmaceutische industrie Jim Humble graag stuk maken?
Waarom komt er niemand aan het woord die baat heeft gehad bij het middel?

Mijn ervaringen zijn nl. zeer positief. Ik heb de ziekte van Lyme. In een chronische vorm, maar ik heb ik hier nauwelijks meer last van.
Reguliere geneeskunst bood geen soelaas (dat weet toch inmiddels iedereen wel), terwijl MMS dit wel doet.
Lyme had al effecten op mijn geheugen en gezichtsvermogen alsook mijn gewrichten (ik kon niet meer werken !).
Het is een ziekte die opkomt als je weerstand slecht is. De lever is dan behoorlijk vervuild.
De reden dat je 'ziek' wordt van MMS, betekent dat je lever aan het reinigen geslagen is. Je simuleert als het ware een soort griep, waar absoluut geen vreemde effecten bij komen.
Je merkt daarentegen dat, wanneer je weer een kuur zou nemen (ik heb herhaalde kuren gedaan en voel me beter dan ooit), je niet of nauwelijks meer ziek wordt. Je lever is dus al een stuk schoner.
(toegegeven, het middel is niet smakelijk, maar dat heb ik er voor over gehad).

Dat artsen er bang van zijn, tja, wat de boer niet kent, dat eet hij niet?
Ik heb het middel geadviseerd gekregen van een erkend Duits arts.
En deze arts is zowel regulier als alternatief. Hij kent het middel doorat hij het zelf heeft gebruikt. Daarnaast is het gewoon een goede arts die mijn stiefvader tijdig naar de specialist stuurde vanwege een longtumor. Geen obscure kwakzalver, maar de perfecte combinatie die elke arts zou moeten hebben, lijkt mij !

MMS is gewoon een prima middel, bereikbaar voor iedereen (ook mensen met een kleine beurs) en het zou ontzettend jammer zijn als het middel moet verdwijnen door deze uitzending van RADAR.

roel 22
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 okt 2010 20:18

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door roel 22 »

ik heb de uitzending gezien,beetje jammer dat het van 1 kant belicht werd.niemand heeft het er over dat er ziekenhuizen zijn die het aan hun drinkwater toevoegen om de schadelijke parasieten te doden,en niemand brengt mensen aan die er ook daadwerkelijk schade van hebben opgelopen.wel is het jammer dat er mensen zijn die dan gaan overdrijven in hun uitspraken.er was een schrijfster die ervaringen wilden hebben,schrijf gerust want ik ben erg blij met mms en zal je terug schrijven.

grtn roel

Nero2010
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 okt 2010 21:15

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door Nero2010 »

Dit is iets wat ik eigenlijk nooit doe, maar deze keer moet het!
Het product MMS goed of slecht laat ik in het midden, maar de berichtgeving is zeer tendentieus.
Jammer ik had dat van zo'n goed en consumentenkritisch consumentenprogramma niet verwacht.
Even wat feiten: Er wordt gesproken over een zeer geringe hoeveelheid van dit spul. U weet een glas water kan geen kwaad, en 2 glazen ook niet, maar als je een emmer water leegdrinkt= 12 liter dan ga je accuut dood!

En dan al die 'deskundigen' in Utrecht die zitten te mekkeren over een wetenschappelijk onderzoek wat nooit heeft plaatsgevonden.
In 2006 heb ik acute alvleesklierontsteking overleefd, na een proef van het UMC met probiotica. Er gingen 50% meer proefpersonen in de controlegroep dood na een behandeling met probiotica.

Ik heb dit verder uitgezocht, en weet u waar dit onderzoek door deskundigen op gebaseerd was? Dit werd gedaan naar aanleiding van een vage vertaling met een proef met 20 patienten in Hongarije, hier was alleen het aantal patienten bekend en verder niks. Niet bekend, mannen vrouwen, kinderen jong of oud, ziek gezond helemaal niks!!!!
En deze mensen mekkeren over een niet wetenschappelijk onderzoek!!!!

Nogmaals het product goed of slecht laat ik in het midden en als het echt gif is dat moeten er forse maatregelen genomen worden, alleen is het echt jammer dat RADAR, hier zo'n onprofessioneel en gekleurd beeld van geeft.
Eigenlijk een gemiste kans!

Met vriendelijk groet
Nero 2010

Onbo
Berichten: 4
Lid geworden op: 08 jun 2010 10:43

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door Onbo »

LS,
Zojuist uw uitzending bekeken en speciaal de MMS special.
In de andere berichten voor mij, wordt kritisch gereageerd op uw enigzins naieve opstelling tav zowel MMS, de producent en distribiteur EN... de farmaceutische industrie waartoe de door u benaderde 'specialisten' mi behoren.
De 'gevestigde orde' kan oh zo mooi de hele wereld voor de gek houden, een programma als het uwe zou daar doorheen moeten (kunnen) prikken, daar BENT u voor!
Wij worden al ca 60 jaar voor het lapje gehouden (keurig uitgedrukt) door bv het KWF die in al die jaren NIETS heeft bereikt en nog steeds doorgaat (lucratief) met het destructieve CHEMO-protocol, en geld uit de zakken kloppen van naieve burgers met sentimentele promo's
Ook het voorlichtingsbureau voor de voeding is een vooruitgeschoven post voor oa multinationals als Unilever en Nestle...
MMS als zijnde een chloorverbinding wordt op GROTE schaal gebruikt in de medicijnindustrie, het gaat natuurlijk om de verhoudingen waarmee je eea inneemt cq toepast.
In ca 90% van alle supermarktproducten, heel eufemistisch 'levensmiddelen' genoemd (maar in feite JUNKFOOD) zitten E-nrs in door de overheid(en da's verdacht want gelieerd aan multinationals) goedgekeurde hoeveelheden.
E-nrs zijn over het algemeen schadelijke substanties die bederf moeten tegengaan of geur,kleur of smaak moeten toevoegen aan die etenswaren.
Maar de overheid keurt de 'minieme' hoeveelheid vaak als 'onschadelijk.
Zo ook met de Pesticiden op onze groenten en fruit... wij worden overstelpt met CHEMISCHE stoffen, en kent u de kreet 'je moet gif met gif bestrijden'?

Nou, daar komt MMS om de hoek kijken.
Ik wil u graag de volgende website aanraden waar eea veel duidelijker uit de doeken wordt gedaan dan ik hier kan doen;
http://www.belgochlor.be/nl/H302.htm (anders even Googlen)(heb ik zelf ook net even gedaan...)
Uw houding was er een van argwaan, en dat mag, maar had nog wat verder gespeurd en later in het jaar of volgend jaar een LOVENDE uitzending op de buis gebracht over het Miraculeuze Wonder Mineraal wat zoveel mensen van hun kwalen af kan helpen.
BOVENAL staat natuurlijk een Gezonde Leefstijl en de daarbijbehorende DISCIPLINE !

Onbo
Berichten: 4
Lid geworden op: 08 jun 2010 10:43

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door Onbo »

Voor geinteresseerden nog de volgende link waar je een vertaling kunt lezen over MMS, duurt een half uur maar dan weet je ook wat, ook een aanrader voor het RADAR-team.
http://massagepraktijkmonique.nl/websit ... /01/07/mms

En laat je niet misleiden door die "massagepraktijk" want het is een zeer verhelderend artikel.
Trouwens, als je Googled kom je een miljoen links tegen....
Dus, Radar, 'nog nooit van gehoord'... dat kan, maar nu wel dus verdiep je nu echt in deze bijzonder belangrijke zaak en laat dat hele verneukeratieve establishment nu maar eens het rambam krijgen.
Groetjes,
Onbo.
PS;de link wordt niet goed weergegeven, google dan naar ' mms is chloor' en de 1e site is die van Monique!
http://massagepraktijkmonique.nl/websit ... /01/07/mms
Mmm, weer niet, op de puntjes... moet; e/blog4.php/2009 tussen

Pindakaaspotje
Berichten: 1672
Lid geworden op: 02 jan 2009 19:01

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door Pindakaaspotje »

** Verwijderd ivm censuur** Verwijderd ivm censuur** Verwijderd ivm censuur
Laatst gewijzigd door Pindakaaspotje op 08 jan 2012 14:42, 1 keer totaal gewijzigd.

vroem
Berichten: 3748
Lid geworden op: 29 jun 2009 13:58

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door vroem »

http://www.sott.net/articles/show/21327 ... DNA-Decide

zoals gewoonlijk bij dit soort producten waar een waslijst van positieve werkingen aan toegedicht wordt, is het onder de streep gewoon voor persoonlijk gewin van de bedenker...Geef hem wel de complimenten voor zijn marketingafdeling, toch knap dat zovelen ineens de weg naar dit forum kennen om het gratis en voor niets te promoten..

pistaatje
Berichten: 3
Lid geworden op: 12 okt 2010 15:42

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door pistaatje »

check dit dan.. Wij hebben al het bewijs dat je maar kan hebben.

enigste probleem mensen vertrouwen professors met strokdassen meer dan iemand die het vrijwel lastig hebt om rond te komen.

Corruptie zit overal. vaccinatie propaganda van united nations,
Het zeggen van " Het helpt je tegen ziektes etc.. "
Wat doet de vaccine? verlagen je immunesysteem.
Mensen die zich hebben laten vaccineren hebben veel meer kans om een ziekte op te lopen dan mensen die zich niet hebben laten vaccineren.
Dat is een feit. Hoe kan je eigenlijk beschermen tegen ziektes? moedermelk. Vrouwen die net kinderen hebben gehad en baby melk produceren zijn echt the bringer of life.. want baby melk zitten immunestoffen die nodig zijn voor de baby.. Zodra een baby word gevaccineerd gaat zijn/haar immunesysteem letterlijk kapot.

Want onze immunesysteem bouwt over tijd op, dat het alle ziektes aankan maar zodra "iemand zich laat vaccineren dan is jouw stamboom direct uitgeroeid, je kan geen kinderen meer maken, je immunesysteem is erg erggg zwak. je kan net zogoed zelfmoord plegen dan >.> altans je kan ook met colloidaal zilver je immunesysteem proberen op te bouwen.

Besides, om een ziekte te bestrijden moet je ook weten waar het vandaan komt. Ga naar de supermarkt en koop voor de gein pakje kauwgom en kijk naar ingredienten en doe onderzoek!!!! ^^ Dan zou je denken?? Nuehh dat kan voedsel en waren autoriteiten toch niet toelaten?? of wel?
Of willen ze juist dat je kanker verwekkende stoffen in je lichaam krijgt.. zodat zij jou pensioen jou portomonee krijgen letterlijk zodra je chemo therapie neemt. Dat is het doel met al die smaakstoffen, Zij eisen op je pensioen kan niet anders. anders zullen ze nooit ons proberen te vergiftigen met onze voedsel. En de vrije markt laten ze nooit onderzoek doen naar iets.. want het is gewoon zo dat 1 organisatie alles bepaald wat voor medicijnen we gebruiken wat voor voedsel we krijgen. etc.. ze laten nooit vrije markt onderzoek doen, of ze laten het doen en als er teveel positieve reacties opaf komen proberen ze het af te kraken met elke kwaadaardige geest dat organisatie bezit.

En als er negatieve resultaten zijn dan, Dan zeggen ze neej het is niet slecht eet het!!! ik ben zoo evill... >.>

http://depleteduranium.wordpress.com/20 ... s-corrupt/
http://foodfreedom.wordpress.com/2010/0 ... o-tyranny/
http://www.organicconsumers.org/politic ... t21705.cfm
http://www.naturalnews.com/000908.html

Groetjes G, Liefde voor de mensheid _/


kuklos
Berichten: 10146
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door kuklos »

Oké, alle juich verhalen hebben we gehad. Nu graag het wetenschappelijke bewijs dat het werkt.

Onbo
Berichten: 4
Lid geworden op: 08 jun 2010 10:43

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door Onbo »

Hoi Pindakaaspotje,

Check het chloorinmedicijnenverhaal op http://www.belgochlor.be en zoek naar de link 'voeding en medicijnen' dan leer je nog es wat!

Tik eens in je zoekvenster; pesticiden op groenten en fruit en lees meerdere sites, zo ook suiker, frisdrank, zuivel,geraffineerde voeding enzovoort...

Als je wilt WETEN moet je lezen, veel lezen zodat je uiteindelijk gaat begrijpen dat je je gezondheid in eigen hand moet nemen en niet aan de regering huisarts of voedingsindustrie moet overlaten, laat staan de farmaceutische industrie, die zijn gebaat bij zoveel mogelijk zieke mensen, geld he?! en macht!
Kijk eens op http://www.leefbewust.com of http://www.uitdaging.net
Daar en op vele andere sites vind je DIE info waardoor je gaat begrijpen hoe deze wereld in elkaar steekt.
Succes!

pistaatje
Berichten: 3
Lid geworden op: 12 okt 2010 15:42

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door pistaatje »

Onbo
dat is pas keiharde info.. thanks man haha echt nuttige informatie, blij om te zien dat er tenminste iemand is die weet wat er gaande is.. ^^

Feelgod
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 feb 2007 20:43

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door Feelgod »

HansS01 schreef:Dit is een perfect product, maar het zal lastig zijn hier positief over te zijn, gezien de macht van de pharmacie waar veel mensen nog in gevangen zitten.
De macht van de farmacie is nogal groot ja. En een middel als MMS zou een begin van het einde betekenen van die macht..
HansS01 schreef: De meeste mensen snappen nog steeds niet dat Pharmacie funest is voor een menselijk lichaam.
En voor de portomonee, in tegenstelling tot MMS dat kost geen drol en valt niet te patenteren dus kan de farmacie er ook niet aan verdienen, en zou het hele boeltje instorten.

Dus ja, logisch dat die van de RIVM dat ook graag in stand houd, dan krijg je een praatje naar zijn straatje en dat terwijl er op de TIJDELIJKE verschijnselen zoals diaree en de gore smaak en lucht zo veel positieve ervaren mee behaald worden maar DAAR hoor je de MEDIA niet over. Ze weten wel hoe ze het brengen.

Tuurlijk zullen ze er een aantal mensen [tijdelijk] mee afschrikken maar dat zullen niet degene zijn die handelen uit eigen ervaring. Die weten wel beter.

Sowieso is het filmpje van radar bewust misleidend.

Voor informatie over MMS adviseer ik: doe zelf uw onderzoek:

Meer over MMS:
http://www.delicious.com/tag/jimhumble+mms
http://www.RUMEX.nl
http://MMS1.nl
http://www.MMS2.nl
http://www.delicious.com/tag/mms+health?setcount=100

vroem
Berichten: 3748
Lid geworden op: 29 jun 2009 13:58

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door vroem »

In februari had ik een soort infectie gehad bij mijn nagel en MMS gebruikt op het wondje en het was over na enkele dagen.
een simpel infectietje aan een vinger is met alleen simpele hygiene ook met een paar dagen over. Om dat aan MMS toe te wijzen is wel erg kort door de bocht en erg simplistisch...

kuklos
Berichten: 10146
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door kuklos »

Ook hier weer: onderzoek nul, testimonials plenty zat. Veel verdachtmakingen van farmacie, maar opnieuw nul wetenschappelijk bewijs.

Ericman
Berichten: 73
Lid geworden op: 20 sep 2010 13:42

Re: Mineral Miracle Supplement (MMS): radar 11 okt 2010

Ongelezen bericht door Ericman »

Er is al een topic hierover met hele interessante discussies.

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic ... 20&t=85842

Gesloten