LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] sarbid oplichters

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
resan1
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 sep 2010 10:34

sarbid oplichters

Ongelezen bericht door resan1 »

volgens mij is sarbid een en al oplichterij.
ik had voor 50 euro credits gekocht,gewoon om te zien hoe het gaat .
niet eens zo zeer om iets te winnen.
want volgens mij win je haast nooit iets en zijn het gewoon bieders van sarbid.com zelf,om maar aan hun geld te komen.
want hoe verklaar je dan,even een voorbeeld dat ik steeds weer tegen kwam.
de iphon van ruim 700 euro waar altijd door 2 dezelfde mensen op wordt geboden tot wel 32 euro dus hebben ze ieder voor 1600 euro geboden.
en je gaat toch niet een ipod kopen van 1600 euro die maar 700 waard is.
want elke cent is eigenlijk een euro.
en als er dan iemans anders bied valt er en bieder af wat ik zelf heb geprobeerd.
als je stopt met bieden gaat de ander weer door kan soms bijna een dag duren.
en dat doen ze omdat er eigenlijk geen bieders zijn en zij hun geld niet krijgen.
zo zie ik het,volgens mij allemaal oplichterij.
en laat er dan eens iemand zijn die iets wint.
had een soort gelijke mail ook al gestuurd naar sarbid en gevraagd om uitleg.
maar niets gehoord wat ik wel verwachte.
dit heb ik geplaatst op webwinkel forem

B@IIad
Berichten: 5
Lid geworden op: 06 sep 2010 15:25

Re: sarbid oplichters

Ongelezen bericht door B@IIad »

Dit had je toch wel eerder kunnen bedenken.. :|

AnnieBe
Berichten: 5
Lid geworden op: 29 nov 2010 14:32

Re: sarbid oplichters

Ongelezen bericht door AnnieBe »

Beste allemaal,

Ik heb ook mee gedaan. Maar ben iets verder gegaan dan normaal. Ik heb alle gewonnen veilingen in een excel-sheet gezet. En gekeken naar: gebruikers, wat er geboden is, wat de adviesprijzen zijn, etc.
Daarna ben ik ook gaan bieden. Op "prullen" van weinig waarde, maar ook op meer waardevolle spullen. Ik heb genoteerd wie er geboden heeft. En zoals het zich laat voorspellen: Automatisch "agents" bieden voortdurend over. Telkenmale komen dezelfde namen weer opduiken. De winnaars hebben uiteindelijk veel meer geboden dan de waarde van het artikel zelf. (Zie ook voorgaand bericht.)
Deze zgn. winnaars zijn wellicht aanhangers van Sarbid of is een stukje automatisering, waardoor Sarbit dus niets behoeft op te sturen.

Ofwel: NIET AAN MEEDOEN !!

Wat wel erg triest is, dat hier van hogerhand uit niet op wordt ingegrepen. In kader van mijn onderzoek had ik een (fors) verlies ingecalculeerd. Maar argeloze bezoekers wordt telkemale enkele tot vele euro's uit de zak geklopt.

Dit zou toch gestopt moeten worden.

Nogmaals NIET AAN MEEDOEN !! - Laat het dan op die wijze gestopt worden

AnnieBe
Berichten: 5
Lid geworden op: 29 nov 2010 14:32

Re: sarbid oplichters

Ongelezen bericht door AnnieBe »

Nogmaals hallo allemaal,

Is het navolgende al eens opgevallen bij iemand? :(

De regel die Sarbid stelt is: "Max. 2 veilingen per gebruiker per kalenderweek." Nu wordt er toch nog steeds geboden door gebruikers die reeds twee veilingen hebben gewonnen zonder dat er zeven kalenderdagen zijn verstrekken.

Dat kan twee dingen betekenen:
- Sarbid blijft gewoon zakken vullen en leegt daarmee de zak van de bieder, want zelfs al zou je prijs winnen dan krijg je hem niet, maar ook degene die het tweede bod heeft staan, zal de veiling niet winnen !!!!
- Of die zgn. "agents" van Sarbid zelf blijven gewoon doorbieden.

Welke van de twee het ook is. De goedgelovige bieder is dupe, want of het nu de ene of de andere is: In beide gevallen wordt de prijs opgedreven.

Zou Sarbid echt betrouwbaar zijn, dan kunnen zij ook een account blokkeren voor zeven dagen, zodat bieden en opdrijven van de prijs onmogelijk wordt gemaakt. Zij weten tenslotte wie wat gewonnen heeft en wanneer. Niets moeilijks aan. Maar zij doen dit bewust niet.

Dus nogmaals: Doet u nou ook gewoon BEWUST niet mee aan deze veiling en zegt het voort.

Sarbid.com is gewoon zeer dubieus en laat uw goedgelovigheid even varen. Dat scheelt u veel fustraties achteraf.

johannes1981
Berichten: 3
Lid geworden op: 10 apr 2011 11:04

Re: sarbid oplichters

Ongelezen bericht door johannes1981 »

hoi, ik ben regelmatig aan het bieden op sarbid, en ja heb er geld verloren maar zeker ook gewonnen! (nja producten dan)

wat hier gezegt wordt ben ik het niet helemaal mee eens...

duurdere producten zie je idd vaak dezelfde bieders daar hou ik me buiten want heb geen zin om honderden euro's te verliezen.

maar kleinere producten zijn goed te doen, van te voren voor jezelf zeggen hoeveel je wilt "inzetten"

ik win bijna iedere week wel 2 veilingen, weliswaar rond de 25 a 50 euro maar dat vindt ik leuk zat!

ik las ergens dat er zeven dagen moet tussen zitten als je 2 veilingen hebt gewonnen... dat is niet helemaal waar! het is van zondag t/m zondag 00:00 dus als jij zondag voor 00:00 nog 2 veilingen wint mag je na 00:00 weer 2 veilingen winnen. (staat duidelijk op de site, voor voor velen is LEZEN nog een hele opgave....)

ik was eerst ook sceptisch, maar dat het nou oplichters zijn is ook niet waar, want dan zou ik nog niets gewonnen hebben... ik zie het gewoon als een soort van gokken.... net zoals een casino, zijn dat ook oplichters als je met 500euro verlies naar buiten gaat? het ligt aan jezelf wil jij geen verlies, moet je niet gaan zeuren achteraf maar dan moet je er gewoon niet aan meedoen...

als iets weggaat voor 1000euro wat 800euro kost heeft diegene natuurlijk geen 1000euro betaald! bieden doe je altijd met zn 2-en en soms nog wel meer.

Hendrikus1989
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 apr 2011 11:09

Re: sarbid oplichters

Ongelezen bericht door Hendrikus1989 »

Het is totale onzin dat het bij Sarbid om oplichting gaat, als je logisch nadenkt kun je begrijpen dat op duurdere producten voor veel meer geld wordt geboden dan op goedkope producten. Ga dus een keer voor de goedkope en je zult zien dat je wel iets wint! (mits je eerst het systeem goed bestudeerd en kijkt wanneer je het beste kan inzetten) Zoals de persoon hierboven ook zegt is het inderdaad zo dat het gewoon een manier van gokken is. Ik zelf doe al mee vanaf de start van sarbid.com, ik heb al zeker 200 veilingen gewonnen en allemaal zijn ze netjes thuis bezorgd! Wees dus niet zo negatief en noem het geen oplichters zodra je een beetje geld hebt verloren. Als je er niet in gelooft doe dan gewoon niet mee en ga niet het bedrijf afkraken als je niet met 100% kunt zeggen dat het oplichting is.

MarcoTOP
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 aug 2011 13:17

Re: sarbid oplichters

Ongelezen bericht door MarcoTOP »

Hendrikus1989 schreef:Het is totale onzin dat het bij Sarbid om oplichting gaat, als je logisch nadenkt kun je begrijpen dat op duurdere producten voor veel meer geld wordt geboden dan op goedkope producten. Ga dus een keer voor de goedkope en je zult zien dat je wel iets wint! (mits je eerst het systeem goed bestudeerd en kijkt wanneer je het beste kan inzetten) Zoals de persoon hierboven ook zegt is het inderdaad zo dat het gewoon een manier van gokken is. Ik zelf doe al mee vanaf de start van sarbid.com, ik heb al zeker 200 veilingen gewonnen en allemaal zijn ze netjes thuis bezorgd! Wees dus niet zo negatief en noem het geen oplichters zodra je een beetje geld hebt verloren. Als je er niet in gelooft doe dan gewoon niet mee en ga niet het bedrijf afkraken als je niet met 100% kunt zeggen dat het oplichting is.
Nou hendrikus1989 ik heb het geprobeerd en nu kan ik mijn advocaat brieven gaan laten schrijven om de schade te verhalen. Zoals eerder opgevallen door een andere gebruiker er valt bijna niets te winnen aangezien er altijd net even iemand je overbid. Maar goed na ongeveer totaal aan 15 veilingen meegedaan te hebben, heb je een keer geluk win je bij een veiling na ongv. 300 keer bieden win een Wii!

Nu een maand later geen Wii! Nou ben ik voor de 7de keer een email aan het zenden en nog steeds geen reactie.

Hoe kan iemand beweren dat dit geen OPLICHTING IS VIA SARBID.

Dit keer heeft SARBID alleen mazel ik ben zelf zakenman overigs met dyslexie vandaar dat dit stuk niet geheel spelfout vrij is en mijn email ook niet naar [email protected].

Dat terzijde hoeveel geld ik ook aan een advocaat zal kwijt zijn ik zal bewijzen dat sarbid oplichters zijn! Jammer genoeg heb ik een ultimatum gesteld van 5 dagen waarin zij de kans hebben contact met mij op te nemen!

Gesloten