LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] de regering zit zelf fout !!!!!

Discussieer hier over kinderopvang.
jacqueline1962
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 sep 2010 09:23

de regering zit zelf fout !!!!!

Ongelezen bericht door jacqueline1962 »

Wat betreft de kinderopvangtoeslag en de fraude van gastouderbureaus.

Ik blijf erbij dat de regering fout zit , de GGD een onderdeel van het ministerie van volksgezondheid,welzijn en sport keuren de gastouderbureaus en zetten hen in een register ,dat houd in dat het bureau in zijn doen en laten goedgekeurd is door de regering, het is dan ook hun taak dit te blijven controleren, als ze net zoals ze nu de controles doen die toen ook zo hadden gedaan was er veel leed bespaard geweest daarbij komt dat de verschillende ministeries naast elkaar afwerken,
je hebt te maken met justitie (VOG) ,met onderwijs (diploma`s) en met volksgezondheid (controle GGD) en dan ook nog de belastingdienst (toeslag)


Als U een bezwaarschrift indiend zou je dit mee kunnen nemen,het is nogal gemakkelijk om hun eigen fout bij de ouder weg te leggen terwijl ze het niet kunnen onderbouwen.

En...Vergeet niet dat er ook goede gastouderbureaus zijn !!

anloco
Berichten: 7
Lid geworden op: 03 okt 2010 01:52

Re: de regering zit zelf fout !!!!!

Ongelezen bericht door anloco »

Ja de regerig zit inderdaad heel erg fout.
Want heel het gebeuren van de veranderingen in de wet kinderopvang.
legt de zoekactie en controles bij de gastouders. ze scherpen de eisen aan ons enorm toe. Ik geloof dat in de kinderopvang en onderwijs wij gastouders aan de meeste en hoogste eisen moet voldoen. Maar hoe hoger de eisen aan ons des te meer de gastouderbureau er komen die hier de regels over treden. zij hebben ook aan regels te houden, maar waar de controle op hun blijft weet ik niet.
Vooral nu het gastouderbureau de kassiersfunctie moeten uitoefenen zijn er tussen die denken op een goudmijn te komen te zitten en dromen over grote bedragen. Geld, geld ,geld is waar het omdraait. En de rest hangt er maar bij, slechte adminstratie, geen samenwerking meer. Macht en agressie, want zeg er maar niets van.
Vandaar dat gastouderbureau's hierdoor nog meer hun slag uit slaan.
De controle op de gastouderbureau zijn waardeloos. Daar waar het grootste probleem ligt. Er zijn inderdaad nog goede, maar waar is een zoekactie.
Het is niet alleen een bezwaarschrift indienen.
Blijf ook niet bij zulke bureau's anders kost het jou ondergang. Terwijl het bureau ten onder moet gaan die zo werken. En zonder gastouders en vraagouders heeft het bureau geen bestaan.
Als je moet wachten tot de regering eens in gaat zien wat er fout is en fout is aangepakt.
Dan ben je als vraagouder en gastouder het slachtoffer geworden.

Gesloten