LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] let op

Goede of slechte ervaringen met meubels? Geef hier jouw mening.
meubels
Berichten: 3
Lid geworden op: 26 jan 2011 21:13

let op

Ongelezen bericht door meubels »

Beste mensen laat je niet gek maken door wat ze daar allemaal zeggen bij mammoet wonen en slapen hoogland(garantiemeubel) en het nieuw geopende bison wonen en het nieuwe hoofdkantoor in alpen ad rijn.
De eigenaar die Meubelmarkten en directmeubel om zeep heeft geholpen wist wel degelijk wat hij destijds gekocht had en hoopte daar ook een slaatje uit te slaan alleen pech voor hem dat de fiod ff langs komt....
Mocht je toch zo stom zijn om in 1 van de nog geopende zaken meubels te kopen let dan op dat je altijd 30% korting kan krijgen en als je het zelfs goed doet 40% mochten mensen dit lezen en ze hebben net een aankoop gedaan waarbij ze maar weinig tot geen korting kregen...heb je slecht onderhandeld...en waarom kan je bij deze winkel zoveel korting krijgen omdat veel meubels troep zijn, spaanplaat of niet door en door geverfd leder etc

Succes

Mida
Berichten: 7
Lid geworden op: 14 jan 2011 13:14

Re: let op

Ongelezen bericht door Mida »

Wij kregen gisteren de verwachtte brief ! Mammoet kan niet leveren. Kerst werd week 6 en week 6 wordt week 8. Dit zal wel een tijdje zo doorgaan. Wel hebben we een aangetekende brief verzonden dat ze in week 10 uiterlijk moeten leveren. Helaas moeten wij Mammoet een maand geven op te leveren. Het liefst annuleer ik de aankoop en krijg ik m'n aanbetaling van € 322 retour. 30% korting hebben wij helaas niet bedongen. Wat zullen ze een lol gehad hebben. Nou ja dit is en was weer een leer moment. Gelukkig zijn het geen duizenden euro's.

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: let op

Ongelezen bericht door sjoegel »

Niet annuleren ! Je moet de koop ontbinden. Annuleren kost geld, dan brengen ze annuleringslkosten in rekening. Bij ontbinden krijg je je aanbetaling terug. Als ze het geld hebben tenminste.

Gesloten