LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Woekerpolis: Wat gaat uw verzekeraar nu doen?

Discussieer hier over onderwerpen die in onze uitzendingen zijn geweest.
Basso
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 mar 2011 14:45

Re: Woekerpolis: Wat gaat uw verzekeraar nu doen?

Ongelezen bericht door Basso »

Wat ik steeds niet begrijp is dat Antoinette Hertsenberg de woekerpolisaffaire maar blijft behandelen in het Trosprogramma: "RADAR terwijl dat het al jaren thuishoort in het Trosprogramma: "OPGELICHT!"

wevera
Berichten: 671
Lid geworden op: 06 apr 2008 20:11

Re: Woekerpolis: Wat gaat uw verzekeraar nu doen?

Ongelezen bericht door wevera »

Ja Basso, op zich heb je wel gelijk. Maar de politiek, de overheid en rechtbanken maken het nog veel bonter.

Dhr. Balkende benoemde dhr. Scheringa , meester oplichter van de DSB-bank in mei 2009 als "een voor beeld voor ons allemaal ". Toen was Balkenende nog minister-president.

Dhr. Johan van de Werf was in de periode 1995 -2008, toen Aegon grote aantallen foute financiele producten, aandelen-lease en woekerpolissen , ontwikkelde en in de markt zette, de verantwoordelijke en stimulerende directeur. Hij is de belangrijkste verantwoordelijke persoon voor het financieel gedupeerd zijn van miljoenen nederlanders. Er is hem nooit een stro-breed in de weg gelegd.
Tegenwoordig is hij president-directeur van Ordina. Een adviseringsbedrijf voor, onder meer, implementatie van ict-systemen in grote bedrijven en de overheidssector. Ordina is beursgenoteerd met een jaar-omzet van 600 miljoen. Begin maart 2011 kreeg Ordina van minister de Jager de gunning om voor het RIB (Rijks-inkoop-bureau)de implementatie van nieuwe ict -systemen uit te voeren en te begeleiden. Een miljarden-order die uit belasting geld wordt betaald en waarmee Ordina, lees Johan van der Werf, jarenlang de overheid voor de gek kan houden en kan uitmelken.

Er is nog geen enkele gedupeerde van een aandelenlease of woekerpolis die een gerechtelijke procedure definitief heeft gewonnen. Er waren wel overwinningen bij de lagere rechtbanken maar er werd telkens hoger beroep aangetekend waarin werd verloren of het betreft zaken die nog lopen.

Het lijkt mij dus verstandig dat de Tros het wat dit betreft bij Tros-radar houdt zodat in elk geval de politiek en de overheid beinvloed kan worden. Het programma opgelicht is voor politiek/overheid over de top.

Met vriendelijke groet, Arie Wever

Gesloten