LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] DITZO

Heb je vragen omtrent verzekeringen? Of je hebt een duidelijke mening over verzekeraars? Geef hier jouw mening.
rednax
Berichten: 158
Lid geworden op: 11 dec 2005 14:01

Re: DITZO

Ongelezen bericht door rednax »

Het ritueel herhaalt zich al decennia lang.

Een nieuwe partij/merk/maatschappij stormt de markt op met lage prijzen, probeert in korte tijd zoveel mogelijk marktaandeel binnen te harken en gooit dan de prijzen omhoog omdat het toch niet uit kan (wat men vantevoren al weet, want autoverzekeringen is nog nooit iemand rijk van geworden). Veel klanten blijven dan gewoon zitten, een aantal zullen er dan vertrekken, maar resumerend ben je dan een autoverzekeraar die een paar procent marktaandeel heeft. Hulde !

Over een paar jaar (of eerder) gaan of de premies omhoog of men verdwijnt van het toneel.

Erg lang rode cijfers schrijven houdt geen enkele verzekeraar vol (kent u Ineas nog ?). De reclamekosten die o.a. Ditzo en Allsecur maken liegen er ook niet om. Wie zou dat uiteindelijk betalen denkt u ?

ronvlaar
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mei 2011 18:12

Re: DITZO

Ongelezen bericht door ronvlaar »

Ik heb persoonlijk geen problemen met een nieuwe partij die de markt op stormt. Ze zijn immers dochter van ASR. Ze hebben scherpe prijzen en was zelfs de goedkoopste voor mijn Audi A4 uit 2007.

Zo'n nieuwe partij schud de andere verzekeraars weer wakker en zorgt voor een frisse wind Afbeelding

柴油拖拉机
Berichten: 4
Lid geworden op: 22 jun 2011 15:51

Re: DITZO

Ongelezen bericht door 柴油拖拉机 »

Ik heb zeer slechte ervaring mee met Ditzo, ze hebben wel de mooiste voorwaarden aan elkaar gepropt, maar daar komen ze echt niet na. Vooral als je bij de juridisch helpdesk van Ditzo terecht komt, mensen die daar zit zijn zo chagrijnig en prikkelbaar dat je niet verder hoeft te gaan. Ik was ook ingetrapt door de test van Consumentenbond, daarvan heb ik nog steeds veel spijt van.
als het over de prestaties gaat, zal Ditzo zeker een van de slechtste zijn.

Ze moeten echt een eigen Juridische Helpdesk opzetten of uitbesteden aan echte professionele rechtsbijstandspecialisten, maar niet inhuren van die derderangs en stelletje idioten van de Lextone Legal Services, deze mensen zullen op ten duur de ondergang van Ditzo betekenen.

Gesloten