LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Wat te kiezen bij einde contract ?

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
TH & MK
Berichten: 23
Lid geworden op: 14 dec 2003 19:07

Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door TH & MK »

Het is bijna zover, op 23 februari loopt ons contract af, met wel liefst een verlies van momenteel 49.000 eurootjes.. En ook nog onze eenmalige inleg van 35.000 gulden kwijt!

Het afgelopen jaar ( we kwamen achter deze grote schuld, toen we een huis wilde kopen)
hebben we als een gek gespaard, geen leuke dingen meer, geen nieuwe kleren, maar zoveel mogelijk sparen om van deze **** af te zijn!

Met hulp van al ons spaargeld en familie, kunnen we dit bedrag betalen...helaas zit er geen geld meer in het potje om een advocaat te betalen. We zijn 2 verdieners..en ondanks dat mijn vriend dit contract getekend heeft...( ik niet, hebben geen samenlevingscontract) wordt er toch ook naar mijn salaris gekeken...en dus hebben geen recht op rechtsbijstand.

Na lang overwegen hebben we besloten om te gaan betalen, maar onder protest, dus we gaan eerst een aangetekende brief aan Dexia sturen, dat we betalen onder protest, maar als we weer in financiele staat zijn om te gaan procederen, dan slepen we ze voor de rechter! Als we een bevestiging van hun krijgen, dat ze het goed begrepen hebben, dan zullen we het bedrag pas over maken!

We zijn in ieder geval van alle gezeik af, geen BKR melding ( dit moeten ze als eerst maar ongedaan maken) en geen stress over hoe hoog de schuld zou kunnenn worden, bij verlies.... en hoe lang dit zal gaan duren....

Van de week kregen we de brief wat we met een aandelen wilde doen ?
Moeten we hierop reageren ? of laten gaan ?
Wie heeft hier advies op ?

Ik hoor het graag.

MK & TH

abc
Berichten: 75
Lid geworden op: 24 okt 2003 21:48

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door abc »

1. Verlengen

2. Aandelen overnemen

3. Verkopen

Deze beslissing kun je alleen zelf nemen. Als je er niet uitkomt, raadpleeg dan een advocaat gespecialiseerd in b.v. bankrecht. Kost je een paar Euro maar dan heb je ook een deskundig advies.

JH
Berichten: 2919
Lid geworden op: 30 aug 2003 14:37

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door JH »

TH en MK, alleen het keuzeformulier invullen is niet voldoende. Beter is om dit formulier als bijlage bij de aangetekende brief die jullie willen verzenden aan dexia mee te sturen. Betaal wel onder protest en met behoud van alle rechten en weren. Als er over een paar jaar een positieve uitspraak in de rechtszaak SLV tegen deksia komt, dan kunnen jullie met dit vonnis via een advocaat de vordering op dexia terugvorderen. Zorg er wel voor dat alle aan deksia gerichte correspondentie aangetekend wordt verzonden.
Sterkte met de besluitvorming

thoompy
Berichten: 279
Lid geworden op: 13 nov 2003 22:06

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door thoompy »

Ook ik stond voor de keus .
Ik wilde door betalen onder mijn oude contract maar dat kon niet op papier gezet worden.
Er werd mijn verteld tekenen maar een verlening als je gelijk krijgt je geld terug zij dexia .
Na mijn vraag of dat op papier kon ,moest ik niet zo zeuren.
Ik heb alles op papier onder toezicht van een advocaat.
Voor ik antwoord kreeg hebben ze mijn aandelen verkocht nu heb ik een claim van 25000 euro aan broek.
Ik betaal helemaal niets laat ze maar komen ze breken alle regels die er zijn gemaakt in deze maatschapij.
Als je wel onder protest betaald dan zal jr vechten voor je geld.
Laat hun maar vechten voor je geld eer je moet voorkomen ben je twee jaar verder en er zal dan echt wel een oplossing zijn.
Met dat bedrag wat jullie moeten betalen is het toch bijna geen doen.
En hoe meer er niet betalen hoe beter het voor ons is dus NIET BETALEN ...Ga lekker op vakantie en stuur je een kaart die boefen ....

Groetjes Thoompy

tester
Berichten: 253
Lid geworden op: 02 jul 2003 18:27

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door tester »

Ik zou als ik jullie was maar een advocaat bellen(betalen kan altijd nog)
Is niet echt klein bedrag.


Geplaatst op 16 Jan 2004 18:41 door Piet


--------------------------------------------------------------------------------

Hallo Trees,

Het gaat er niet om hoeveel geld dexia van jou wilt, maar om hoeveel jij van dexia vordert!

dexia probeert op allerlei dreigende en onbeschofte manieren gedupeerden over te halen te betalen, dreigen met de deurwaarder, incasso bureaus en benaderen van familie en buren. Dit soort praktijken van banken hoort niet thuis in Nederland!

Laat het duidelijk zijn:
dexia KRIJGT GEEN GELD VAN ONS, WIJ KRIJGEN GELD VAN dexia!!

Het uitgangspunt van onze advocaten is duidelijk, laat dexia ons maar dagvaarden, vervolgens doen wij een tegenvordering(in reconventie gaan) en eisen al ons geld terug!

Doe het NU, voordat dexia zich opsplitst, verdwijnt en er straks weinig meer te halen valt.

spaar select is hier al druk mee bezig!!

Groeten,
Piet


Met een brede grijns beginnen, dat leek me wel wat.
Het heeft me anderhalf jaar gekost om mijn definitieve beslissing te maken wat ik nou uiteindelijk zou doen als ik de eindafrekening zou krijgen van mijn WV3D en nu, met de definitieve brief van Dexia op mijn schoot ben ik eruit. Sowieso ging mijn twijfel tussen de twee opties:
- betalen onder protest en met behoud van alle rechten en
- niet betalen
Het bedrag van de restschuld (€ 12.000,-) heb ik door anderhalf jaar op zeer kleine voet te leven inmiddels bijelkaar gespaard en ik zou dus kunnen betalen en dat zou me waarschijnlijk een hoop administratieve rompslomp besparen.

MAAR: Toch betaal ik niet. Ik ben het niet eens met de SLV dat iedereen die kan betalen, dat moet doen al begrijp ik wel dat zij dat in hun positie moeten verkondigen.
Maar naar mijn mening moet juist iedereen die het zich kan veroorloven NIET betalen.

Ik las een paar dagen geleden een posting van iemand op dit forum die zei "ik betaal onder protest en als we uiteindelijk die rechtszaak winnen, krijg ik toch ook mijn geld wel terug".
Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook al die tijd zo over gedacht heb maar mocht blijken dat dat niet zo is en dat ik tegen die tijd nog zelf een advocaat in moet schakelen om mijn centen terug te kunnen krijgen, dan heb ik tegen die tijd meer administratieve rompslomp dan ik nu kan krijgen door alleen naar Dexia een briefje te sturen met daarin de mededeling dat ik niet betaal zolang er nog geen uitspraak is in de door de SLV aangespannen rechtszaak. Natuurlijk stuur ik dit briefje 'aangetekend met ontvangstbevestiging' (duurder kan niet voor 1 brief) maar dan heb ik vanaf dat moment wel een document in handen wat ik altijd kan aantonen bij een eventuele rechtszaak door Dexia tegen mij, namelijk dat ik HEB gereageerd binnen de door hen gestelde termijn en mijn mening / keuze expliciet heb aangegeven.

En of je je geld ooit nog terugziet, als je eenmaal hebt betaald, dat valt nog helemaal te bezien want als de heren van Dexia zo slim zijn om een constructie te bedenken waar 80.000 inwoners van ons land intrappen en zo slim zijn om een nep-aanbod aan te bieden waar een helemaal mensen gezien hun financiële positie wel gebruik van MOETEN maken maar waarmee ze wel afstand doen van hun rechten, dan zal datzelfde Dexia ook wel zo slim zijn om straks een constructie te bedenken waarmee ze (ondanks het verliezen van de rechtszaak) ons niet hoeven of zogenaamd niet kunnen terugbetalen. In dat geval duurt het gezanik voor mensen die nu onder protest (wel) betalen, mogelijk nog vele jaren langer dan voor mensen die niet betalen.

Hetgeen mij definitief over de streep deed komen dat ik NIET ga betalen, was een posting van iemand die op dit forum zei "ik betaal niet en ik kan mezelf tot de rest van mijn leven recht in de spiegel blijven aankijken omdat ik niet ben ingegaan op hun gedreig" en zo voel ik het ook.
Ik vind verd niet dat ik zou moeten betalen. Het is namelijk NIET mijn schuld: ik ben in de maling genomen en betaal geen enkele cent aan dat geboefte totdat de rechter (ook na hoger beroep) zegt dat ik dat wel moet doen.

Het bedrag van de restschuld zet ik zolang op een spaarrekening en dat is hoog genoeg om flink rente op te trekken om zo eventueel de incassokosten en -rentekosten te kunnen betalen aan Dexia, mocht dat nodig zijn. En anders moet ik tegen die tijd misschien nog een € 1.000,- bijbetalen... nou ja, daar kom ik met een paar maandjes zuinig aan doen dan ook wel weer overheen.

Ik hoop dat ik met deze posting andere gedupeerden in dezelfde keuze en financiële positie als ik over de streep kan trekken om niet te betalen.

Allen gegroet en sterkte,
Scheveninger.

Patrick,

Ik zal proberen uitgebreid en één voor één je punten te behandelen.

- Je schrijft : "ieders situatie is uniek".
Dat klopt maar de SLV streeft volgens haar eigen website nou juist naar een collectieve en precedentscheppende uitspraak van de rechter. Niemand kan je garanderen dat dat ook lukt, ik niet, PayBack niet en ook de SLV niet maar de kans dat er een collectieve uitspraak komt is zeer groot. De rechter zal ook beseffen dat het justitiële apparaat onnodig zal worden belast als er zich straks 50.000 afzonderlijke rechtszaken moeten gaan plaatsvinden teneinde één zaak, namelijk die van de SLV contra Dexia, op te lossen. Alles en iedereen heeft baat bij een collectieve uitspraak. Zelfs de overheid, al was het maar op financieel gebied. Zelfs Dexia kan haar tijd en geld beter besteden dan aan zoveel rechtszaken.

- Je schrijft dat Dexia een eventuele rechtszaak zeker zal winnen.
Nou, daar ben ik niet zo zeker van. Kijk eens naar alle partijen die zich inmiddels met deze zaak bemoeien: minister Zalm vraagt niet zomaar aan Dexia of ze 'totdat er een uitspraak van de rechter gedaan is' willen stoppen met dreigbrieven sturen. Denk daar eens goed over na; als iemand op die positie dat van Dexia vraagt, dan gelooft zelfs hij (Zalm) in de kansen van de SLV. Een ander belangrijk orgaan is natuurlijk de Consumentenbond. Ook die gaan niet participeren in een 'mission impossible'.

- Kijk nou eens naar de onzekerheid van Dexia zelf: kijk nou eens naar hun op dit forum veelbesproken 'derde offensief'.
Dit derde offensief houdt in dat ze er alles aan doen om mensen af te laten zien van hun rechten om een rechtszaak in te dienen. Als Dexia zo zeker was van haar zaak, zouden ze dit toch niet doen ?
Als je het Dexia-aanbod accepteert, doe je afstand van al je rechten. Dat is geen nieuws, dat wisten we al (dat was het tweede offensief) maar ook dat is op zijn minst toch merkwaardig ? Voor 10% korting moet je afstand doen van je rechten en dus van de mogelijkheid op 100% korting en teruggave van je inleg. Is dat (zoals Dexia het zelf omschrijft) 'het voldoen aan hun ethische plicht' ??
Ik dacht het niet. Het is mensen die het toch al zwaar hebben een worst voor houden die ze uiteindelijk nog verder in de stront trekt zodra ze die worst pakken.
Waarom denk je dat Dexia steeds opnieuw de termijn van dat Dexia-aanbod verlengt ?? Uit ethische plicht ??
Laat me toch niet lachen. Dat doen ze omdat ze zoveel mogelijk mensen afstand van hun rechten willen laten doen.
Kortom: NEE, Dexia is niet zeker van haar zaak dus je kunt helemaal niet stellen 'dat Dexia die zaak dan op zeker gaat winnen'. Je begint dus fout en daaruit trek je vervolgens je conclusies.

Nog even dan de uitleg van wat het derde offensief van Dexia inhoudt:

Dit betreft het gewijzigde keuzeformulier voor mensen waarvan het contract binnenkort afloopt. Ze geven jou, u en mij als trouwe betaler van geld in hun bodemloze put drie keuzes:

- Verkopen van de effecten
- Overnemen van de effecten
- Verlengen van de effectenlease-overeenkomst.

Dat je bij de tweede en derde keuze afstand doet van je rechten, lijkt me zo logisch als wat. Maar dat je ook bij het aankruisen van de eerste keuze afstand van je rechten doet, staat zeer verdekt en in twee delen opgesteld, deel a en deel b:

a) Het laatste zinnetje van de Verkoop-optie (optie 1) luidt : "Indien het verschil tussen de opbrengst van deze effecten en de restant-hoofdsom van de effectenlease-overeenkomst negatief is, heb ik een restschuld, die ik moet betalen". Daaronder staat een pijl die het je zogenaamd erg makkelijk maakt. De tekst achter die pijl is namelijk "Ga naar de ondertekening en zet uw handtekening."

b) Onderaan de brief staat onderstreept de tekst "Uw keuzemogelijkheden zijn beperkt tot hetgeen op dit formulier is voorgedrukt. Andere dan gevraagde toevoegingen aan de voorgedrukte tekst, van welke aard dan ook, kunnen niet worden verwerkt en worden uitdrukkelijk niet geaccepteerd. Dexia zal ten allen tijde de gemaakte keuze als onvoorwaardelijk beschouwen."

deel a : "heb ik een restschuld die ik moet betalen"
Onderteken je dat, dan hang je dus al want dan geef je zelf middels je handtekening toe dat je moet betalen.

deel b : O, jij dacht optie 1 te kunnen nemen onder protest en met behoud van al je rechten ? Jammer joh, daar heeft Dexia een stokje voor gestoken.

Althans dat lijkt zo want in werkelijkheid kun jij natuurlijk nog steeds een brief sturen (aangetekend met ontvangstbevestiging, kost € 6,25 bij het Postkantoor) dat je de effecten wil verkopen en verder:
- óf afziet van betaling van de restschuld (zoals ik gedaan heb)
- óf betaalt maar onder protest en met behoud van alle rechten (zoals jij, Patrick, gedaan hebt)

Aan iedereen: je moet dit keuzeformulier dus helemaal niet opsturen aan Dexia, uw eigen brief is net zo rechtsgeldig, ongeacht wat zij beweren.

Maar Patrick: denk je dat een bank die zich van dergelijke gluiperige streken moet bedienen om hun eigen klanten, die jaren aan hen hebben lopen betalen, erin te luizen, zeker is van haar zaak ???
Volgens mij absoluut niet !

- Medio 2004 wordt de eerste uitspraak van de rechter verwacht. Ik zou iedereen die twijfelt dan ook aanraden in elk geval te wachten tot die eerste uitspraak, dat is dus nog een jaar. En gedurende dat jaar moet je dan dus de (loze) dreigementen van Dexia en een eventueel incassoburo trotseren. Is die uitspraak in ons voordeel dan kun je hoeven we met zijn allen zeer waarschijnlijk tot nader order niets te betalen aan Dexia en hoef jij je geen zorgen te maken over je BKR-registratie wanneer je jouw geval aan de geschillencommissie voorlegt. Kun je nog een jaar wachten met het afsluiten van een hypotheek ? Dan zou ik dat zeker doen.

- Je hebt het over 'voordelen die je niet ziet'. Ik zie wel één hele grote:
* ik kan mezelf de rest van mijn leven in de spiegel blijven aankijken want ik heb NIET toegegeven aan dat geboefte. Verder heb ik deze voor je:
* als SLV wint, hoef ik niet van alles in het werk te gaan zetten om mijn geld terug te krijgen. Ik zeg je dat Dexia straks (mochten ze de rechtszaak waar ze o zo onzeker over zijn inderdaad verliezen) wel een constructie bedenkt waardoor jij kan fluiten naar je centjes. Ze laten een deel van het bedrijf failliet gaan o.i.d. Ze zijn zo slim geweest om jou en mij in die WV3D te laten lopen, ze zijn zo slim om een tweede en een derde offensief te bedenken, dan zijn ze straks ook zo slim om een reden te bedenken waarom jij je geld niet terugkrijgt als SLV de rechtszaak wint.

Je schrijft "kortom, dat wordt weer bijleggen" maar voorlopig leg ik helemaal niks bij en moet jij eens kijken wat jij straks bij moet leggen als je een advocaat moet gaan inschakelen om je centjes terug te krijgen.
Wat dat aangaat geloof ik ook niet in al die mensen die beweren dat ze een betere nachtrust krijgen als ze betalen. Ik in elk geval niet en mocht de uitspraak in het voordeel van SLV uitvallen, dan heb ik als niet-betaler waarschijnlijk al een paar jaar een goed nachtrust terwijl de 'onder protest-betalers' dan nog bezig zijn hun geld terug te krijgen.

Je schrijft "... maar als je dat nou al aan ziet komen".
Ik zie de uitspraak van de rechter in de zomer van 2004 vol vertrouwen tegemoet maar ik zeg wel tegen iedereen: blijf geld apart houden voor mocht het toch misgaan, spaar zeker het geld van je restschuld bij elkaar.

Bedenk je ook dat Dexia heel bewust NU iemand voor de rechter sleept, terwijl er steeds meer mensen van mening worden dat je beter niet kan betalen. Natuurlijk betreft dit een goed door henzelf geselecteerd geval waarbij ze een kansje maken (hoewel ik naarmate ik de ontwikkelingen in deze zaak lees, van mening ben dat zelfs dat nog weleens een misrekening kan zijn). Natuurlijk moet jij daar bang van worden en natuurlijk moet jij daardoor gaan betalen, desnoods onder protest maar (denkt Dexia dan:) de centjes zijn dan in elk geval binnen.

Patrick, niets van bovenstaand verhaal is persoonlijk of als aanval op jouw persoon bedoeld. Bedankt voor je bijdrage; opnieuw hoop ik door de combinatie van jouw vragen en mijn antwoorden mensen over de streep te trekken om (zeker tot volgend jaar pak em beet september - beetje ruim genomen) niet te betalen.

Allen gegroet,
Scheveninger

(wel erg druk nu in dat dorp van mij)

Laatst aangepast door Scheveninger op 03 Aug 2003 02:02, in totaal 1 keer bewerkt

JH
Berichten: 2919
Lid geworden op: 30 aug 2003 14:37

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door JH »

Een ieder moet voor zichzelf de afweging maken om wel of niet te betalen. Het is inderdaad waar dat deksia geen enkel recht heeft op de gelden die zij via incassoos en andere slinkse praktijken probeert in te vorderen. Dapper is het wanneer je halsstarrig volhoudt om niet te betalen en de ene na de andere incasso en of dagvaarding in de bus krijgt. Hoe lang houdt een mens dit emotioneel vol ??? Die boeven van deksia in ieder geval wel zij hebben geen hart in hun donder en ook geen enkel gevoel. Het zijn blokken cement waarmee zij hopelijk ooit aan beide benen worden vastgeketend om heel diep te zinken en te eindigen als voer voor de vissen. Maar voor het zo ver is zal men de keus persoonlijk moeten maken. In het geval van TH en MK die al een tijdje hebben gespaard lijkt me de keus niet moeilijk, hoe wrang het ook klinkt. Deze zaak kan nog wel enige jaren duren. Is het dan waard om nog een aantal jaren met stress en onzekerheid verder te gaan. En laten we wel wezen, advocaten spinnen ook garen bij de vele dagvaardingen. Zaken komen voor en worden aangehouden. Ondertussen rinkelt ook voor hen de kassa wanneer zij maandelijks hun declaratie voor gewerkte uren in rekening brengen.
Ook al is het moeilijk, geduld hebben en er van uit gaan dat hoe langer deze zaak duurt er uiteindelijk een positieve uitspraak ten gunste van de gedupeerden komt en ten nadele van die boeven !
Ten strijde trekken met open vizier en de vijand in deze recht in de ogen kijken.

arend
Berichten: 58
Lid geworden op: 07 nov 2003 04:12

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door arend »

Beste TH & MK,

In ieder geval niet betalen, want dan ben je zeker voor vele jaren je €49000 kwijt. Bij succes SVL moet je toch weer procederen om je geld (gedeeltelijk?) terug te krijgen, hetgeen jaren kan duren (zij gaan geheid in hoger beroep). Misschien duurt dat wel 10 jaar!!
Bij zoveel geld kan je beter een advocaat inschakelen of afwachten tot ze een proces tegen je beginnen. Wellicht keert het getij ondertussen blijvend ten goede, zie de laatste rechtsgangen tegenover DEXIA.
Stuur ze in ieder geval het juiste aangetekend schrijven, zie hiervoor de diverse topics.
Bij zo'n strategie speel je DEXIA in ieder geval niet in de kaart.
Succes!

Groet Arend

abc
Berichten: 75
Lid geworden op: 24 okt 2003 21:48

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door abc »

Goede adviezen van deze mensen.

pallu
Berichten: 688
Lid geworden op: 20 aug 2003 17:03

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door pallu »

Nog maar eens voor alle duidelijkheid

Protesteren in de praktijk
Er komen de laatste tijd alsmaar meer rechtszaken voor waaruit blijkt dat een factuur niet of niet correct werd geprotesteerd. Enkele gouden tips…

Niet geprotesteerd is aanvaard. Dat is dé basisregel die blijkbaar toch nog regelmatig wordt vergeten. Gaat u niet akkoord met een factuur, om welke reden dan ook, dan moet u die factuur formeel protesteren. Doet u dat niet, dan wordt u als zelfstandige immers geacht de factuur te hebben aanvaard en dan moet u ze dus betalen.

Hoe moet u dan protesteren ? Oeps, dat is nergens voorzien… Niet te verwonderen dus dat daar veel discussies (en rechtszaken) over bestaan.

Tip 1. Laat u niets wijsmaken, protesteer altijd schriftelijk, niet zozeer omdat het moet, maar wel om het achteraf te kunnen bewijzen.

Tip 2. Protesteer altijd aangetekend (voor kleine gevallen volstaat dikwijls een fax) én bij voorkeur zelfs “met ontvangstbewijs”. U weet dan immers zeker of uw brief werd aangenomen of geweigerd.

En inhoudelijk ? Dat is nog moeilijker zoals blijkt uit de praktijk… Het belangrijkste is in ieder geval dat er geen enkele twijfel mag bestaan over het feit dat u de betreffende factuur protesteert.

Tip 1. Wees duidelijk. Gebruik m.a.w. effectief het woord “protest” of “protesteren”. Het gaat dan duidelijk niet om een bedankbriefje…

Tip 2. Motiveer. Geef m.a.w. minstens één reden op voor uw protest, zo niet riskeert u van de rechter, als het zover komt, het verwijt te krijgen alleen maar te protesteren om voorlopig niet te moeten betalen.

Tip 3. Protesteer de factuur volledig. Laat m.a.w. niet alles afhangen van die éne (of enkele) reden(en) die u op dat moment snel heeft opgegeven. Geef dus duidelijk aan dat de vermelde redenen slechts voorbeelden zijn, bv. ik protesteer uw factuur, onder andere omdat…

Tip 4. “onder voorbehoud van.” Eindig uw brief steeds met “onder voorbehoud van alle rechten en zonder nadelige erkentenis”. Uw advocaat, mocht het zover komen, kan dan nog alle kanten uit, bv. schadevergoeding vragen, ook al maakt u daarvan geen melding in uw brief.


http://www.hetdexiadebacle.belgieweb.nl

Geplaatst op 17 Jan 2004 11:20 door tester


--------------------------------------------------------------------------------

Het uitgangspunt van onze advocaten is duidelijk, laat dexia ons maar dagvaarden, vervolgens doen wij een tegenvordering(in reconventie gaan) en eisen al ons geld terug.

Piet heeft gelijk mijn advocaat zegt het zelfde gewoon rustig op de dagvaarding wachten en zeker niet onder protest gaan betalen

Gast4
Berichten: 220
Lid geworden op: 03 nov 2003 21:15

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door Gast4 »

Kijk hier eens en verder kun je de zoekfunctie gebruiken trefwoord b.v. de 3 keuzes. Succes

Ikwaseenbeetjedom
Berichten: 2956
Lid geworden op: 20 nov 2003 11:33

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door Ikwaseenbeetjedom »

Vraag dexia eens om advies.

Ik ben benieuwd hoe ze daar op reageren.

TH & MK
Berichten: 23
Lid geworden op: 14 dec 2003 19:07

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door TH & MK »

Na lang nadenken hadden we besloten om te betalen, maar op de laaste dag dat we het over moesten maken (binnen 60 dagen zodat je geen BKR melding krijg als wanbetaler) hebben we het besluit genomen,
OM GEEN CENT OVER TE MAKEN , ZE KRIJGEN NIKS.

Laat ze maar komen....want vechten zullen we...
50.000 euros is niks...hier gaan we dus eerst maar even een advocaat voor nemen...

Dus mensen wij zagen het ook niet meer zitten maar hebben het licht gezien, deze boevenbende krijgt niks meer! Laat de rechter maar bepalen!

Tineke
Berichten: 25
Lid geworden op: 16 okt 2003 16:56

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door Tineke »

De rechter is tijdelijk met vakantie. Maar uiteindelijk zul je wel moeten betalen alleen iets meer met rente en advocaatkosten.

Maar dat moet de rechter dan maar bepalen.

TH & MK
Berichten: 23
Lid geworden op: 14 dec 2003 19:07

Re: Wat te kiezen bij einde contract ?

Ongelezen bericht door TH & MK »

Wie zegt dat ? We zullen het nog wel eens zien...
en wij hebben er grote vertrouwen in dat het goed komt.
Eerlijkheid duurt altijd het langst!

Gesloten