De term "dood voedsel" wordt meestal gebruikt, of beter nog misbruikt, door healthfood fanatiekelingen maar is een inhoudsloze definitie. Zo ook het woordje "chemisch" waaraan vaak een kunstmatig stigma wordt gehangen. De natuur werkt door middel van chemische processen.Denk schreef:Waarom (chemisch/ lab ontwikkeld) gefabriceerd/'dood' voedsel blijven eten terwijl de natuur rijkelijk voorzien is van puur 'levend' eten..
Pure onzin op beide beweringen. Het lichaam herkent moleculen ongeacht hun oorsprong en de westerse landen hebben vele problemen, maar ondervoeding is daar nu net niet één van.Zogenaamde 'voedingsstoffen' in gefrabriceerd voedsel worden slecht/ niet door het lichaam herkent. De ondervoeding viert in de westerse landen hoogtij..
En waar haalt u deze boude bewering vandaan?Half Nederland loopt bij de dokter/ ZH omdat ze allerlei ziektes en vage onverklaarbare klachten hebben.. en dat ligt niet alleen maar aan stress, milieuvervuiling of je genen etc..
Kortom, de zoveelste onzinpost van een slecht Nederlands schrijvende zelf-verklaarde onheilsprofeet.