LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Metropolitan Panel - gespaarde punten worden niet uitbetaald

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
Erwin88
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 jan 2013 14:40

Metropolitan Panel - gespaarde punten worden niet uitbetaald

Ongelezen bericht door Erwin88 »

Via het Metropolitan Panel kunnen enquetes worden ingevuld. Diverse mensen in mijn omgeving hebben meer dan 500 punten, waardoor je een Bol.com-bon of anderszins kunt aanvragen. Echter wordt de melding gegeven:
Helaas zijn de bol.com kortingscodes tijdelijk op wegens de grote drukte. Probeer het later nog eens!
De einddatum is 31 januari, vandaag dus. Dit bericht wordt al sinds begin januari gegeven en de punten vervallen volgens de voorwaarden na vandaag, zonder dat er enige correspondentie mogelijk is. Soms gaat het over honderden punten, dat is het equivalent van tientallen euro's aan Bol.com-bonnen, die dus op zouden zijn.

Bol.com verwijst naar Metropolitan en Metropolitan beantwoordt e-mails met de mededeling dat de 'bonnen binnenkort weer komen'. Dat lijkt dus NIET het geval. Mijn vraag is: Kan dit zomaar?

NielsMetDetect
Berichten: 5
Lid geworden op: 28 nov 2012 18:57

Re: Metropolitan Panel - gespaarde punten worden niet uitbetaald

Ongelezen bericht door NielsMetDetect »

Het lijkt mij dat dit niet zomaar kan.
Als je aan je 'verplichtingen' hebt voldaan (in redelijkheid voldoende moeite hebt gedaan om de procedure te volgen) dan moet de wederpartij zijn deel ook nakomen.
Er is stilzwijgend een overeenkomst ontstaan. Men bood u aan een vergoeding in de vorm van bol.com bonnen in ruil voor het beantwoorden van enquêtes.
Door de enquêtes daadwerkelijk te beantwoorden, hebt u hun aanbod impliciet aanvaard. Gevolg is zij vast zitten aan hun kant van de deal.

Niels

Jefdus
Berichten: 927
Lid geworden op: 08 sep 2011 12:00

Re: Metropolitan Panel - gespaarde punten worden niet uitbetaald

Ongelezen bericht door Jefdus »

Erwin88 schreef:Soms gaat het over honderden punten, dat is het equivalent van tientallen euro's aan Bol.com-bonnen, die dus op zouden zijn.
Voor 500 punten krijg je een bon van 5 euro. Honderden punten is dus niet equivalent aan tientallen euro's. Duizenden punten is equivalent aan tientallen euro's.

Gesloten