LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] http://www.bidstar24.nl/

Andere onderwerpen rondom telefoon, internet of kabel.
bokkel
Berichten: 424
Lid geworden op: 29 dec 2013 20:14

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door bokkel »

Bidstarslachtoffer schreef:Hallo!

IK HEB MIJN GELD TERUG!! Via Target Media ...

Target Media waarschuwde mij wel dat ik nog net op tijd was, ...Bidstar, Bidstar24, bidoffer, bidoffer24, bidoffer247, bidster, bidster24, bidster247, Bidzone24, Bidzone, goedkope-veilingen, goedkope-veilingen24.nl, goedkope-veilingen24.be
Euh, hier klopt niets van. Damagecontrol? Als je betaald hebt dan is het geen kwestie van op tijd zijn om het geld terug te halen. En tegen TargetMedia lopen ook heel wat akkefietjes..

Guardian72
Berichten: 6858
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door Guardian72 »

bokkel schreef: Euh, hier klopt niets van. Damagecontrol? Als je betaald hebt dan is het geen kwestie van op tijd zijn om het geld terug te halen. En tegen TargetMedia lopen ook heel wat akkefietjes..
Ik weet niet precies hoe het werkt, maar kan het zijn dat er een X aantal dagen zit tussen ontvangst geld, en doorbetalen aan de verkoper? Als een klant zich dan meld, kan het nog gestopt worden?

En ja, targetmedia is niet helemaal "onverdacht" in dit soort zaken, want ze faciliteren wel heel veel vage websites met twijffelachtige moraal.

Als een bedrijf betalingen via hen laat lopen, is het voor mij in elk geval een reden om niet met iDeal te betalen, maar met creditcard, vanwege de reverse charge mogelijkheid.

Bidstarslachtoffer
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 feb 2014 13:20

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door Bidstarslachtoffer »

Nou Bokkel, niet zo zuur, het is gewoon een goede tip. Ik heb het ook al elders op internet gezien, en ook op Facebook. Mensen die bij Target Media hun klacht neerleggen hebben de meeste kans om hun geld terug te krijgen.

Ik had zelf ook al aangifte gedaan, maar volgens mij is dat niet per se nodig voor Target Media om ermee aan de slag te gaan.

(En de politie doet al helemaal niks, volgens mij.)

bokkel
Berichten: 424
Lid geworden op: 29 dec 2013 20:14

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door bokkel »

ik doe niet zuur. TargetMedia beheert betalingsverkeer. En omdat het in Nederland zit mag het gebruik maken van iDeal. En vanaf TargetMedia wordt het dan weer doorgesluisd naar behoorlijk duistere sites. En iets zegt mij dat TargetMedia die sites zelf beheert.
Giraal geld blijft niet "hangen", het staat op rekening A of op rekening B. Rekening A is van de klant, en via iDeal gaat het naar rekening B, van TargetMedia. En die boekt het misschien verder naar zijn/haar klant, de oplichters. Maar ik denk dat ze het gewoon houden. Als elke intermediair voor agentje kan gaan spelen dan is het hek van de dam. En het mag ook niet, dat is keurig beschreven in de regels die ze bij hun vergunning hebben gekregen.
Dus een eventuele terugboeking is in mijn ogen een verkapte schuldbekentenis èn geeft aan dat iedereen èn aangifte tegen Bidstar&TargetMedia moet doen èn het geld terugeisen bij TargetMedia.

Ik durf zelfs nog wel te stellen dat we hier een oplichterspraktijk hebben gevonden...

bokkel
Berichten: 424
Lid geworden op: 29 dec 2013 20:14

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door bokkel »

briljant...alle sites die werden "gesteund" door TargetMedia liggen tijdelijk even plat voor "onderhoud".
En ja, ik kan het nog steeds niet bewijzen, maar volgens mij verdient TargetMedia hier toch grof mee. Zogenaamd optreden.. en alleen maar voor dit soort schimmige "bedrijfjes".. heel apart.

BreejKC
Berichten: 1816
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door BreejKC »

Voor kopen op internet gelden twee gouden spelregels:
1) als een aanbieding te mooi is om waar te zijn, ga er dan niet op in. Meestal loopt dit uit op een grote teleurstelling. Zie bovenstaande voorbeelden.
2) een veel oudere stelregel: sprookjes bestaan niet, zeker niet op internet. Als u daar nog steeds in geloofd, ga dan eens bij uzelf te rade.

Voor bovenstaande teleur gestelden: U bent er lelijk ingestonken door uw eigen goedgelovigheid en/of hebberigheid. Een dure en nare les. Neem bovenstaande stelregels ter harte en het zal u niet meer overkomen.

coms
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 mei 2014 23:07

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door coms »

Dit is één grote oplichterij...

Ik heb, toen de site nog in de lucht was, een groot aantal veilingen gevolgd en heb van veel veilingen de uitslagen verzameld en schermafdrukken gemaakt. Je kunt ze hier downloaden:
http://www.mediafire.com/download/5pzp9 ... lingen.zip

Zoals te zien is in de schermafdrukken is de winnaar altijd een nieuwe deelnemer... NOOIT is de winnaar iemand die al eerder had geboden. Dit is erg vreemd omdat men bij veilingen steeds tegen elkaar opbiedt en de veiling houdt pas op wanneer één van de bieders het opgeeft.

Dit is hier niet het geval. Bij deze oplichters biedt Bidstar24 zelf mee (met een nepnaam) om de veiling gaande te houden. De veiling houdt vervolgens op wanneer er geen "echte" bieders meer zijn en het laatste bod dus door Bidstar24 zelf is geplaatst.

Val hier dus niet voor...

Ik heb er €99 mee verloren. Geld dat ik HARD nodig had. Ik dacht een goedkope telefoon te hebben gewonnen in ruil voor de verplichte aankoop van credits voor €99, die ik vervolgens met winst zou kunnen doorverkopen op Marktplaats (tja, je moet wat in deze tijden van crisis!)...

Ondanks alle pogingen tot contact heb ik nooit enig reactie gehad. Het geld heb ik al helemaal niet meer terug gezien...

Varoman
Berichten: 5
Lid geworden op: 01 jan 2014 23:46

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door Varoman »

Zo, het heeft 6 maanden geduurd, maar ik heb mijn €99 ook terug ontvangen. Jawel heer Bokkel, via targetmedia. Aangezien ik er vanuit ging dat ik het geld sowieso kwijt zou zijn, heb ik het overgemaakt naar een goed doel. Dank in ieder geval aan trosradar, voor de adviezen. Eind goed, al goed. Nooooit meer doen!!

biedwin oplichters
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 okt 2014 09:28

Re: http://www.bidstar24.nl/

Ongelezen bericht door biedwin oplichters »

Biedwin is dezelfde website! Ze zijn weer bezig! Ze lokken je met gratis credits en je wint ALTIJD iets in het gratis gedeelte. Ongelofelijk dat TARGETPAY dit ondersteunt! Volgens mij zijn ze dit zelf!!!

Oplichters. Allemaal!

Gesloten