LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Uitvaartakte Thanatos

Heb je vragen omtrent verzekeringen? Of je hebt een duidelijke mening over verzekeraars? Geef hier jouw mening.
encore
Berichten: 1100
Lid geworden op: 16 mar 2014 10:23

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door encore »

Als ik het zo lees laat je wel erg makkelijk over je heen lopen. Zelfs als er hier in huis maar 1 eurocent onterecht wordt afgeschreven of gefactureerd breekt de hel los.
Nu heb je het nakijken. En da's errug jammer

reintje10
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 aug 2014 11:18

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door reintje10 »

Ja ben me er inderdaad van bewust dat ik me hier te makkelijk heb laten verleiden. Op dat moment dacht ik echt dat ik geen poot had om op te staan omdat ze zo overtuigend kunnen zijn aan de telefoon. Ik ben zelf nog jong, maar hier leer ik natuurlijk wel weer van. In het vervolg gaat dit niet weer gebeuren!

Essie70
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 sep 2014 14:47

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Essie70 »

Begin juli is mijn man op dezelfde manier benaderd.
Vervolgens troffen wij na thuiskomst van vakantie een "Uitvaartakte" van Thanatos/Vollebregt op de deurmat.
In het telefonisch gesprek is totaal niet gesproken over de kosten. Het ging om een "inventarisatie" naar de uitvaartwensen van de klanten van Vollebregt.
Meteen hebben wij contact proberen te leggen maar kregen nergens gehoor. Ook werd er niet gereageerd na inspreken van de voicemail.
Dezelfde week is er een aangetekende brief verzonden aan de directie/klachtencommissie van Vollebregt. Tot op heden is er niet gereageerd op deze brief terwijl er wel voor ontvangst getekend is.
Axent heeft aangegeven dat zij niets te maken hebben met deze aktie van Vollebregt en dit een slechte reclame voor hen zal zijn.
Tot onze verbazing is vorige week het bedrag van de "Uitvaartakte" van onze rekening afgeschreven.
Dit terwijl wij geen machtiging voor een incasso hebben gegeven aan zowel Vollebregt, Thanatos of EDR Works.
Wij hebben de bank inmiddels ingelicht en een aangetekende brief verzonden aan EDR Works die de incasso's verricht voor Vollebregt. Onbegrijpelijk !

Wij zullen er alles aan doen dat dit opgelost gaat worden maar in ieder geval is zeker dat wij ons zeer opgelicht voelen door deze mensen !

Shine
Berichten: 2479
Lid geworden op: 17 jan 2007 11:02

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Shine »

LET OP:

De website van Thanatos alsook haar diensten zijn gigantisch veranderd en aangepast.
Ik zag dit vandaag. Ongeveer 2 dagen geleden was de oude website met haar info nog actief.

Ze hebben nu ineens paketten en weet ik wat meer.
Er maar eens een -her-nieuwde studie van maken.

Haalt echter niet weg dat ze vanaf juni 2014 tot heden 1 september 2024 klanten hebben lopen misleiden gebaseerd op de oude website en haar alleen toen zijnde uitvaartwensenlijstje voorziening a raison van €187,50.

Shine
Berichten: 2479
Lid geworden op: 17 jan 2007 11:02

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Shine »

@Essie
De gedane incasso direct storneren! Dit kun je vanuit internetbankieren zo zelf regelen.
Lukt je dat niet, dan contact opnemen met je bank en door hun het bedrag laten storneren.

Essie70
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 sep 2014 14:47

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Essie70 »

Shine schreef:@Essie
De gedane incasso direct storneren! Dit kun je vanuit internetbankieren zo zelf regelen.
Lukt je dat niet, dan contact opnemen met je bank en door hun het bedrag laten storneren.
We hadden het al aan de bank doorgegeven.
In ieder geval bedankt voor de tip.

jolinos
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 apr 2005 12:14

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door jolinos »

Doe aangifte bij politie zodat die ook wat kan ondernemen we kunnen wel klagen hier op het forum maar er moet actie worden ondernomen Anders blijven ze doorgaan. Ze spelen zo'n vies spelletje en pas bij afboekingen kan politie ook iets ondernemen want dan maken ze zich strafbaar.

r.veen
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 sep 2014 12:55

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door r.veen »

Ook ik heb te maken met deze issue,
Op 07-08-2014 kreg ik een mail over mij uitvaartverzekeringen, omdat de mail was ondertekend door Thanatos en Axent (met bedrijflogo) ging ik ervanuit dat het om een service ging.
op 18-08-2014 kreeg ik een mail met de factuur van EDR workd dat ik binnen 14 dagen 187,50 moet betalen. inmiddels heb ik 4x gemaild en nog steeds geen reactie van Thanatos, Vollebregt verzekeringen en ook niet van EDR Works.

Deze factuur ga ik niet betalen en wij moeten dit ook niet betalen. omdat er nergens in de mail de kosten wordt bijvermeld.

Ik raad iedereen ook aan om de klachten dan ook te richten aan Directeur Maurice Vollebregt email: [email protected] tenslotte is hij ook eindverantwoorderlijk voor deze oplichtingspraktijk.

Verder raad ik ook iedereen aan om de klachten door te sturen naar Kifid en AFM:
http://www.kifid.nl/consumenten/hoe-die ... -klacht-in
http://www.afm.nl/nl/consumenten/vertrouwen/klacht.aspx

Zodat men onze betwiste facturen ongedaan kan krijgen en deze (nogmaals) oplichtingspraktijk aan te pakken.

Doe je voordeel ermee

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door sjoegel »

Vreemd, eerder in dit topic zei Maurice Vollenbrecht nog dat alles goed zou komen en dat er niets betaald hoefde te worden.

Mootje1980
Berichten: 8
Lid geworden op: 29 aug 2014 16:57

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Mootje1980 »

Vrijdag mijn beklag gedaan via de mail en daarin duidelijk gemaakt dat ik de aktes terug wil sturen en ik niet wil dat het bedrag (ook niet het halve) van mijn rekening wordt afgeschreven.
Tot op heden uiteraard geen reactie. Zojuist weer met meneer Cornelissen gebed. Er werd zowaar een keer opgenomen maar ik kreeg de mededeling dat de verbinding ieder moment weg zou kunnen vallen ivm werkzaamheden (???) Meneer heeft beloofd vandaag nog op mijn mail te reageren.

Nu vraag ik mij af of mailcontact en de inhoud ervan rechtsgeldig is. Of kan ik Thanatos niet houden aan in de mail gemaakte afspraken? (vooropgesteld dat ze daadwerkelijk akkoord gaan met de inhoud van mijn mail)

En als ik nog een klacht wil indienen bij het AFM is dan mailcontact als bijlage goed genoeg? Ik ben niet zo bekend met klachten indienen omtrent oplichterij (gelukkig!)

Shine
Berichten: 2479
Lid geworden op: 17 jan 2007 11:02

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Shine »

In verband met max. aantal tekens verhaal in 2 delen opgesplitst

DEEL I

Zoals ik op 01-09-2014 al schreef heeft Thanatos haar website en concept in het weekend van 30/31-08-2014 behoorlijk gewijzigd.
De oorspronkelijke Thanatos website was alléén nog maar gericht op hun 'Uitvaartwensenlijst' waar je tegen betaling van €187,50 zo'n Thanatos Uitvaartakte kreeg. Je kon online een wensenlijst invullen en versturen. Twee weken later kreeg je dan die onderhandse (niet authentieke) akte.

Wat is er gewijzigd:
Het online uitvaartwensenlijst formulier is vervangen door het 'Thanatos Lidmaatschap formulier'.
De website spitst zich niet meer toe op alléén de uitvaartwensenlijst maar biedt nu ook uitvaart-/nabestaanden verzekeringen en uitvaartdiensten aan. Thanatos is alles wat met dood te maken heeft, maar is dus onderdeel van Vollebregt Beheer BV, waaronder ook Vollebregt Verzekeringen hangt.
Thanatos heeft een 'lidmaatschap verplichting' ingevoerd dat €2,50 (ongeacht soort pakket) per maand kost en je voor minimaal 5 jaar aangaat. Overigens kan dit bedrag gedurende de looptijd door hun gewijzigd worden.
Het lidmaatschap is eigenlijk een lidmaatschap bij Vollebregt Verzekeringen!
1. Aangaan Thanatos Lidmaatschap
Door het online aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden, gaat u een Thanatos Lidmaatschap aan bij Thanatos Uitvaartdiensten, althans bij Vollebregt Verzekeringen (statutair: Vollebregt Beheer B.V.). (..)
Ze hanteren drie soorten lidmaatschappen, wat eigenlijk gewoon pakketten zijn: Stenen, Bronzen en IJzeren. Aan ieder pakket hangt een eenmalig kostenplaatje. Let op dit is: excl. maandelijkse verzekeringspremie en excl. maandelijkse Lidmaatschapskosten.
Verder zijn er links en rechts wat voorwaarden en brochures toegevoegd.


VERVOLG ZIE DEEL II

Shine
Berichten: 2479
Lid geworden op: 17 jan 2007 11:02

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Shine »

Vervolg DEEL I

DEEL II


Ik ga me nu eerst richten op hun 'Thanatos Uitvaartakte', wat zij nu het 'Stenen Lidmaatschap' noemen. U weet wel, die onderhandse, niet officiële, akte.
Onder 'Uitvaartdiensten' staat nog steeds dezelfde -incomplete- tekst mbt de Thanatos Uitvaart akte, ook wel Thanatos Uitvaart wensenlijst.
Uitvaartwensen vastleggen
Om te voorkomen dat uw nabestaanden straks niet weten hoe uw uitvaart uitgevoerd moet worden, is het aan te bevelen om uw uitvaartwensen accuraat vast te leggen. Dit kan onder meer notarieel, maar dat kost u dan ongetwijfeld een aanzienlijk bedrag. Daarnaast zijn notarieel vastgelegde uitvaartwensen niet eenvoudig te wijzigen.

Door Thanatos kunt u uw persoonlijke uitvaartvoorkeuren eenvoudig en gedetailleerd vast laten leggen, waarna u via de post een Thanatos Uitvaartakte krijgt. De wensen kunnen altijd veranderd worden. Bij de overlijdensmelding, zullen wij de nabestaanden op de inhoud van uw akte wijzen. Zo wordt de uitvaart volgens uw wensen vormgegeven.
Kijken we verder dan hé, brengen ze het kostenplaatje nu anders.
Lidmaatschap
Als u zich aanmeldt voor een Thanatos Lidmaatschap, dan kost de Thanatos Uitvaartakte u slechts eenmalig € 32,50 (normale prijs € 187,50). U profiteert tevens van diverse (andere) kortingen, zoals korting op uw uitvaartnota en korting op financieel advies.
Opvallend is dat ze het oude bedrag €187,50 benoemen als zijnde normale prijs. Maar wat wordt er nu met 'normale prijs' precies bedoeld?
1). voorheen, met verplicht lidmaatschap, € 187,50 ? of
2). nu zonder verplichting van een lidmaatschap € 187,50 ?
Indien er sprake is van 1, dan liegen ze want ze kenden toen nog geen verplicht lidmaatschap. Er lijkt een keuzeoptie te zijn, maar die is er in werkelijkheid niet! Immers, lidmaatschap is verplicht.
Het bedrag dat ze nu rekenen voor deze akte is belachelijk. Al was het maar omdat dit ding feitelijk nog steeds bijna hetzelfde kost! Zo niet nog meer indien tussentijds het lidmaatschapsbedrag wordt verhoogd.
Lidmaatschap (5 jaar): € 150,00 (€2,50 p/mnd = €30,00 p/jr)
Uitvaartakte: € 32,50 (eenmalig)
Totaal: € 182,50
En o ja, je mag maximaal 1x per jaar gratis een wijziging doorvoeren. Wat het kost als je dit vaker dan 1x per jaar doet is (en blijft?) onbekend!
Wat ook onduidelijk is en blijft....wat gebeurd er als je je Stenen lidmaatschap na die 5 jaar beëindigd? Verdwijnt dan ook je duur betaalde uitvaart wensenlijst bij hun? Oftewel, vervalt dan je duur betaalde Thanatos Uitvaartakte? Of moet je tot in lengte van dagen dit Stenen lidmaatschap in stand houden? Pfiew, dan wordt dit Uitvaartwensenlijstje nog prijziger dan het al is.

Overigens stikt de website van typfouten en tegenstrijdige bedragen noemen. Een ongelooflijk geklungel. Wat niet bepaald getuigd van zorgvuldige professionaliteit.
Overigens vrees ik dat aan hun misleidende telefonische verkoop van deze akte geen einde komt. Sterker, ik ben bang dat er nogal wat consumenten behoorlijk de boot in zullen gaan bij deze Vollebregt Verzekeringen BV.

Provisieverbod
Berichten: 13
Lid geworden op: 16 jun 2014 20:23

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Provisieverbod »

@Shine | Bedankt voor je uitvoerige analyse van de door ons doorgevoerde wijzigingen in het Thanatos-concept. Zoals eerder gezegd, vinden wij cliënttevredenheid een zeer belangrijk thema. Wij hebben dan ook aan twintig willekeurige tevreden en minder tevreden cliënten gevraagd hoe ze onze dienstverlening graag verbeterd zouden willen zien. Ook hebben wij de reacties op dit forum meegewogen in de genomen beslissingen. Wij hebben, op basis van de feedback, gekozen voor een lidmaatschapsstructuur. Er zijn drie varianten gecreëerd: Steen (naar de Steentijd), Brons (naar de Bronstijd) en IJzer (naar de IJzertijd). Het Stenen Lidmaatschap heeft enkel betrekking op de basis van onze uitvaart-gerelateerde dienstverlening, terwijl de andere twee varianten ook dienstverleningselementen behelzen die te maken hebben met de verzekeringstechnische kant van het verhaal. Je stelt overigens ten onrechte dat het lidmaatschap verplicht is. Allereerst is niemand verplicht om zaken te doen met Thanatos Uitvaartdiensten althans Vollebregt Verzekeringen. Verder kan iemand er nog altijd voor kiezen om de akte zonder lidmaatschap af te nemen tegen de oude prijs van € 187,50. Dit is de reden dat dit bedrag is blijven staan op de site. Cliënten gaan te allen tijde zelf akkoord met onze propositie. Tot slot, je geeft aan dat het lidmaatschap uiteindelijk duurder uit zal pakken dan het direct afrekenen van de akte. Hierbij ga je ervan uit dat het lidmaatschap een soort afbetalingsregeling is voor de akte. Dit is echter niet het geval. Het lidmaatschap omvat veel meer dan de akte: 10% korting op de uitvaart (al snel € 500 of meer), 25% korting op financieel advies en juridisch advies, etc.

P.S. De fouten en tegenstrijdigheden die jij ziet, zie ik niet, maar wellicht kijk ik niet goed en kan je mij er persoonlijk nog even op attenderen ([email protected]).

encore
Berichten: 1100
Lid geworden op: 16 mar 2014 10:23

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door encore »

Wat is dat nou weer voor een kansloze bedoeling? je verandert ineens de algemene voorwaarden? Of blijven de oude dingetjes bij het oude? Overigens heb ook ik je vreemde praktijken aangemeld bij de autoriteit.
En je abo zou dus voordeel meebrengen als men meer produkten afneemt bij je. Je maakt het steeds enger. Dat is geen voordeel. Een Bonuskaart, dat is voordeel. Bij jou moet je betalen om voordeel te kunnen krijgen, mnet de vraag of het ook daadwerkelijk een correcte factuur is waar de korting vanaf gaat. ik zie je er namelijk wel voor aan dat je eerst de zooi onnodig 33% verhoogt waardoor die met 25% korting weer fijn uitkomt op het origineel.
En verder, ach, ik trap niet in dit soort ongein. Maar de reakties vind ik echt vreselijk slecht.

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door sjoegel »

Gelukkig heeft hij gezegd dat hij alle klanten de kosten terug boekt indien ze ontevreden zijn.
Zoals ook uit bovenstaande 'klacht' blijkt hebben wij cliënttevredenheid te allen tijde hoog in het vaandel staan. Als een cliënt aangeeft niet tevreden te zijn met onze dienstverlening, dan zullen wij in normale gevallen overgaan tot het schrappen van onze kosten. Dit komt overigens gelukkig zelden voor.

tenormin
Berichten: 6829
Lid geworden op: 31 okt 2011 21:29

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door tenormin »

sjoegel schreef:Gelukkig heeft hij gezegd dat hij alle klanten de kosten terug boekt indien ze ontevreden zijn.
Zoals ook uit bovenstaande 'klacht' blijkt hebben wij cliënttevredenheid te allen tijde hoog in het vaandel staan. Als een cliënt aangeeft niet tevreden te zijn met onze dienstverlening, dan zullen wij in normale gevallen overgaan tot het schrappen van onze kosten. Dit komt overigens gelukkig zelden voor.
Ja, maar er word al goed van tevoren ingedekt. Lees maar: Als een cliënt aangeeft niet tevreden te zijn, dan zullen wij in normale gevallen overgaan tot het schrappen van onze kosten. En zijn laatste statement: Dit komt overigens gelukkig zelden voor! Dus ik lees hier geen klanten tevredenheid uit maar: als we er onderuit kunnen we komen, zullen we dat zeker niet nalaten. Ik zou zeggen: laat Thanatos niet in je LEVEN komen en ook niet na je dood je familie met ze opzadelen.

Mallet
Berichten: 162
Lid geworden op: 07 mar 2010 23:14

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Mallet »

r.veen schreef:Ook ik heb te maken met deze issue,
Op 07-08-2014 kreg ik een mail over mij uitvaartverzekeringen, omdat de mail was ondertekend door Thanatos en Axent (met bedrijflogo) ging ik ervanuit dat het om een service ging.
op 18-08-2014 kreeg ik een mail met de factuur van EDR workd dat ik binnen 14 dagen 187,50 moet betalen. inmiddels heb ik 4x gemaild en nog steeds geen reactie van Thanatos, Vollebregt verzekeringen en ook niet van EDR Works.

Deze factuur ga ik niet betalen en wij moeten dit ook niet betalen. omdat er nergens in de mail de kosten wordt bijvermeld.

Ik raad iedereen ook aan om de klachten dan ook te richten aan Directeur Maurice Vollebregt email: [email protected] tenslotte is hij ook eindverantwoorderlijk voor deze oplichtingspraktijk.

Verder raad ik ook iedereen aan om de klachten door te sturen naar Kifid en AFM:
http://www.kifid.nl/consumenten/hoe-die ... -klacht-in
http://www.afm.nl/nl/consumenten/vertrouwen/klacht.aspx

Zodat men onze betwiste facturen ongedaan kan krijgen en deze (nogmaals) oplichtingspraktijk aan te pakken.

Doe je voordeel ermee
Dit vind ik ook echt schandalig. AXENT heeft op de 1e pagina nog gereageerd om te benadrukken dat zij helemaal niets met Thanatos te maken hebben. Er is geen sprake van enig samenwerkingsverband. Desondanks krijg jij een e-mail met een ondertekening (inclusief logo) waar je dus uit moet opmaken dat dit wél mede namens AXENT naar je wordt gestuurd.

De aanpassingen op de website heb ik ook gezien. Wat een grap. Misschien moet ik als tip naar ze sturen dat ze het Oude Egypte moeten toevoegen als lidmaatschap.. Dan word je misschien wel in een sarcofaag begraven!

Shine
Berichten: 2479
Lid geworden op: 17 jan 2007 11:02

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Shine »

. P.S. De fouten en tegenstrijdigheden die jij ziet, zie ik niet, maar wellicht kijk ik niet goed en kan je mij er persoonlijk nog even op attenderen ([email protected]).
Eerst even snel hierop reageren... Mijn standaard uurtarief is €125,00 per uur (2014). En u hebt inmiddels de GROTE fouten al gecorrigeerd. Wees gewoon nou eens zo eerlijk om toe te geven dat ze o.a. in de Voorwaarden wel degelijk aanwezig waren, maar dat u ze voordat u uw bovenstaande reactie schreef hebt aangepast!
Tegenstrijdigheid, kosten Stenen lidmaatschap, beter gezegd de akte foto 1 en kosten akte op voorwaarden foto 2.
Foto 2: alle lidmaatschappen droegen de Stenen, maar hadden verschillende prijzen!
Dit keer was ik bij de hand...Lang Leve printscreens!

Afbeelding

Afbeelding

tenormin
Berichten: 6829
Lid geworden op: 31 okt 2011 21:29

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door tenormin »

@shine, klasse....Duidelijker kan niet.

Mootje1980
Berichten: 8
Lid geworden op: 29 aug 2014 16:57

Re: Uitvaartakte Thanatos

Ongelezen bericht door Mootje1980 »

Het is echt niet te geloven!
Gister kreeg ik deze reactie na een boze mail van mijn kant
Hartelijk dank voor uw e-mailbericht.

Hierbij bevestig ik namens Thanatos/Vollebregt Verzekeringen dat de kosten voor de uitvaartaktes niet in rekening gebracht zullen worden. De fysieke aktes kunt u desgewenst behouden, want deze zijn erg nuttig in de toekomst.

Excuus voor de verwarring. Wij hebben u met de beste bedoelingen benaderd.

Met vriendelijke groet,

Vollebregt Verzekeringen | Thanatos

J.A. Cornelissen (Jeroen)
Administrateur / Financieel Adviseur
Fijn! Dacht ik, dat is helder. Maar nee hoor, krijg zojuist onderstaande mail.
Geachte cliënt,


Recentelijk heeft één van onze uitvaartspecialisten uw persoonlijke uitvaartwensen telefonisch in kaart gebracht, waarna wij u een Thanatos Uitvaartakte hebben gezonden. Deze speciale akte vormt te zijner tijd een belangrijke leidraad bij het uitvoeren van uw begrafenis of crematie. Wij hopen dat u tevreden bent over uw akte. Mochten er onvolkomenheden in de akte staan, laat u het ons dan s.v.p. weten?

Gisteren was er overigens in het nieuws dat uit onderzoek blijkt dat 70% van de Nederlanders de persoonlijke uitvaartwensen niet heeft vastgelegd en dat het derhalve zinvol is om de wensen alsnog deugdelijk vast te leggen (lees ook: http://www.nu.nl/lifestyle/3867737/derd ... elegd.html). Dat heeft u inmiddels dus gedaan!

U bent tevens lid geworden van Thanatos Uitvaardiensten. Het gaat in uw geval om een zogeheten ‘Stenen Lidmaatschap’. Thanatos is een landelijk samenwerkingsverband van mensgerichte uitvaartverzorgers en kwalitatief hoogwaardige financieel adviseurs. Wij stellen ons ten doel zoveel mogelijk voordeel voor onze leden te realiseren. Thanatos is sterk groeiende: iedere maand komen er ongeveer 1.000 leden bij. En u weet: samen staan we sterk!

Als lid van Thanatos heeft u onder meer recht op:
- het vastleggen en zo nodig wijzigen van uw uitvaartwensen in de eerdergenoemde Thanatos Uitvaartakte;
- 10% korting op uw uitvaartnota; dit gaat al snel om € 500 tot € 1.000;
- beantwoording van al uw uitvaart-gerelateerde vragen;
- 25% korting op (toekomstig) financieel advies;
- 25% korting op (toekomstig) juridisch advies.

Alle voorwaarden van het lidmaatschap treft u hier aan.

Voor de Thanatos Uitvaartakte betaalt u, in verband met uw lidmaatschapsvoordeel, niet het normale bedrag van € 187,50, maar slechts eenmalig € 31,25. De standaard lidmaatschapsbijdrage is € 2,50 per maand (middels een jaarlijkse incasso). Hiervoor ontvangt u straks onder meer de genoemde 10% korting op de uitvaartnota. Voor de volledigheid: het eerste incassomoment is maandag 15 september aanstaande. Schikt dat u niet, laat u het ons dan s.v.p. weten?

Wij danken u hartelijk voor het door u in ons gestelde vertrouwen en spreken u in de nabije toekomst ongetwijfeld opnieuw.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons het beste e-mailen via [email protected].

Met vriendelijke groet,

Thanatos Uitvaartdiensten
Afdeling Thanatos Lidmaatschap

[email protected]


P.S. De brief die u eerder heeft ontvangen (samen met de akte), kunt u als niet verzonden beschouwen.
Wat is dit toch voor een organisatie??? :?:

Gesloten