LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
L.deBont
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 mei 2017 15:47

Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door L.deBont »

Recent een gegraveerde armband bestelt bij mijnnaamketting.nl. Dit vanwege het feit dat ze een 100% levering VOOR Moederdag konden garanderen. Je raad het al! Geen levering op Moederdag! Bedrijf heeft geen actief telefoonnummer en reageert niet op e-mails. Na wat onderzoekt op Facebook blijkt dat er net als wij zo'n tientallen gedupeerden zijn v.w.b. de moederdag-actie. Daarnaast zijn er diverse mensen die al veel eerder zaken besteld hebben maar waarbij nooit iets geleverd is. Iedereen heeft via I-deal wel direct betaald is te lezen. Het bedrijf heeft geen fysiek adres in Nederland. Het enig dat bekend is is een correspondentieadres in Israël. Los van het feit dat we het zelf vantevoren beter hadden kunnen checken is het schandalig dat zo'n bedrijf zo veel mensen kan duperen met loze beloftes. Hopelijk kan deze organisatie een halt worden toe geroepen.

Miepje1
Berichten: 1742
Lid geworden op: 22 feb 2005 15:12

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door Miepje1 »

U heeft het helemaal aan uzelf te danken. U moet CHECKEN of een website wel betrouwbaar is. En er bestaan nog echt stenen winkels hoor, waar u bij een echt mens iets moois kunt uitzoeken voor moederdag.

stofzuigertje

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door stofzuigertje »

Vermoedelijk leveren ruim op tijd want volgend jaar is er weer een moederdag.


Volgende keer bij onbekende firma eerst even kijken of de telefoon het wel doet.

L.deBont
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 mei 2017 15:47

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door L.deBont »

Beste Miepje, zeg maar "je" hoor. Hartelijk dank voor deze inhoudelijk sterke reactie. Wat je eigenlijk wil zeggen is dat als mensen iets bij een bedrijf bestellen dat zijn verplichtingen niet nakomt, het een eigen schuld dikke bult verhaal is. Graag wil ik je veel succes wensen met het afstruinen van fora zodat je mensen op hun fouten kunt aanspreken i.p.v. bijvoorbeeld mee te denken hoe malafide bedrijven gestopt kunnen worden.

stofzuigertje

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door stofzuigertje »

Recent besteld dus vlak voor moederdag, dat is vragen om problemen als het een succes word en er erg veel besteld word.

L.deBont
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 mei 2017 15:47

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door L.deBont »

Met recent bedoel ik 2,5 week voor moederdag.

http://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170514_02881049

vlieger
Berichten: 13
Lid geworden op: 13 feb 2011 09:23

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door vlieger »

L.deBont schreef: i.p.v. bijvoorbeeld mee te denken hoe malafide bedrijven gestopt kunnen worden.
Deze bedrijven kunnen alleen gestopt worden als de mensen eerst checken voordat ze iets bestellen. Zolang mensen dat niet doen en er op deze sites steeds bestellingen gedaan worden gaan ze gewoon door

berndv
Berichten: 9044
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door berndv »

Nou, ik zal mijn best doen om er geen eigen schuld dikke bult verhaal van te maken :D

Om in te haken op de reactie die je al gegeven hebt:
L.deBont schreef:bijvoorbeeld mee te denken hoe malafide bedrijven gestopt kunnen worden
Dit soort webshops die opereren vanuit landen buiten de EU zijn juridisch gezien niet te stoppen, omdat ze niet onder de Nederlandse wetgeving vallen. Dit soort webshops is maar op 1 manier te stoppen, en dat is als hun inkomsten uitblijven. En dat kan alleen maar als er niet meer gekocht wordt. En dat kan alleen maar als mensen stoppen met eerst iets kopen, geld kwijt zijn, niets geleverd krijgen dan daarna pas de webshop op internet gaan zoeken. Dan is het namelijk te laat, hun doel is bereikt, uw geld zit in hun zak.

jaren geleden was dit allemaal veel makkelijker. Een lokale winkel die er met de pet naar gooide, werd snel afgestraft. Men vertelde op verjaardagen hun ervaringen met die winkel, en de klanten kwamen niet meer. Soms zelfs onterecht, maar daar gaat het niet om. De afzetmarkt is met het internet vele malen groter geworden, zo ook het sociale netwerk. Als men eerst de sociale netwerken gebruikt, alvorens tot aankoop over te gaan, zouden er lang niet zoveel gedupeerden meer zijn.

Dus feitelijk kan ik ook eigenlijk maar 1 ding zeggen. Laat dit hopelijk een les zijn, en verkondig dit om u heen, niet alleen over deze shop, maar in het algemeen. Check bijvoorbeeld eerst eens de algemene voorwaarden, probeer eens te kijken wie u uw geld toevertrouwt, alvorens daadwerkelijk iets te kopen.

Marlousvanarnhem
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 nov 2017 19:37

Re: Gedupeerd door Mijnnaamketting.nl

Ongelezen bericht door Marlousvanarnhem »

Zeer slechte producten. Graveringen verdwijnen na enkele weken. Geboortestenen kloppen helemaal niet. Geen reactie op mail, Messenger of via het contactformulier.
Zeer slecht!!

Gesloten