HousingAnywhere.com de verhuurmakelaar

Ben je benadeeld of juist goed geholpen door een makelaar? Geef hier jouw mening.
hercu1965
Berichten: 105
Lid geworden op: 19 feb 2010 21:43
Locatie: rotterdam

HousingAnywhere.com de verhuurmakelaar

Ongelezen bericht door hercu1965 »

Pas een ervaring gehad met HousingAnywhere.com, echt zakkenvullersbedrijf . Ze bellen alle te huur staande woonruimtes af ! vervolgens vragen ze aan de verhuurder of ze deze woonruimte gratis op hun website www.housinganywhere.com mogen zetten / doorplaatsen . De verhuurder denkt ach GRATIS waarom niet ?
Echter eenmaal geplaatst dan ontvang je een email dat de adv. gratis is geplaatst maar dat je 25% . al snel 300 euro moet betalen indien de woonruimte via hun website wordt verhuurd . Maar dat is nog niet alles ! De huurder moet ook nog eens 150 euro aan housinganywhere.com betalen voor de verleende diensten indien geslaagd ! Dubbele courtage berekenen heet dat en is niet toegestaan wettelijk ! Ook zeggen ze tegen de huurders dat ze de verhuurders uitgebreid screenen, daar is ook helemaal niets van waar , ze plaatsen gewoon iedere advertentie door die elders ook te huur staat. Wordt het geen tijd dat dit eens aangepakt gaat worden ? zie trustpilot voor vaak zeer teleurstellende revieuws ....

hercu1965
Berichten: 105
Lid geworden op: 19 feb 2010 21:43
Locatie: rotterdam

Re: HousingAnywhere.com de verhuurmakelaar

Ongelezen bericht door hercu1965 »

Vergeten te vermelden is dat de Huurder ook nog 28 euro per 2 weken moet betalen om te kunnen reageren op het aanbod van woonruimte.
De kosten indien de deal slaagt via Housinganywhere.com worden aan de Huurder doorberekend als administratie kosten en kunnen 150 tot 350 euro zijn.
En de Verhuurder moet ca 150 tot 300 euro betalen , nu staat alles kort en keurig op rij

riddert
Berichten: 2080
Lid geworden op: 22 okt 2010 08:52

Re: HousingAnywhere.com de verhuurmakelaar

Ongelezen bericht door riddert »

Dan zou ik daar geen huis verhuren.

Methusalah
Berichten: 1009
Lid geworden op: 19 nov 2019 10:28

Re: HousingAnywhere.com de verhuurmakelaar

Ongelezen bericht door Methusalah »

Gelukkig kan je er dus makkelijk onderuit als er zo veel verzwegen wordt.

En mijn hemel wat een website... Ik weet niet welke pipo dat heeft bedacht maar die mag een lesje kleurenpsychologie volgen. Zulk fel rood heeft een negatieve uitwerking (wat in dit geval dan wel weer positief is).

Plaats reactie