LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] dexia aanbod

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
mar44
Berichten: 3
Lid geworden op: 14 apr 2005 10:57

dexia aanbod

Ongelezen bericht door mar44 »

ik heb dexia aanbod getekend wat moet ik doen wel of niet rechtzaak beginnen wat zijn mijn kansen ? Graag ervaringen en tips.

ad snoeren
Berichten: 2987
Lid geworden op: 06 jan 2004 21:38

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door ad snoeren »

Informatie vragen bij Pal (Piet Korenmens gratis). Of Aert0001(Ton) die organiseerd groepsprocessen waaronder ook jou geval.
Overal op het Forum vindt je hun vlaggetjes.

Liefs Ad

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Pieter »

[email protected] informatie gratis. mee doen niet gratis :wink:
Zie ook www.pay-back.nl en http://www.pay-back.nl/page_display.asp?pid=2 lid worden is ook niet gratis. Maar je krijgt er wel wat voor terug.

Mvg,
Pieter

HvdB
Berichten: 1097
Lid geworden op: 25 aug 2004 17:58

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door HvdB »

Wat heeft PAL meer in hun pakket zitten dan Pay-back, Pieter?
Laatst gewijzigd door HvdB op 16 apr 2005 02:08, 2 keer totaal gewijzigd.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Pieter »

Hvdb,

Bijvoorbeeld, Prijsafspraken met gespecialiseerde advocaten kantoren in aandelenleasezaken.
Korting bij diverse stichtingen.
Korting bij Beursklacht.
Meerdere onderhandelingen met derde zijn in de maak.
Specifieken op maatgesneden antwoorden/adviezen op gestelde vragen.
Telefonische hulplijn voor een luisterend oor.
De mogelijkheid om zelf wat te ondernemen om gerechtigheid te bewerksteligen dmv werk/actie groepen, waar de vereniging de kosten van draagt.
etc. etc. etc.
Kortom een vereniging van, door en voor leden.
Last but not least, Samen sterk staan in verenigd verband zodat je ook serieus genomen wordt bij allerlei instanties. Want laten we eerlijk zijn. Ook het aantal aangeslotene telt (helaas) mee. Voorbeeld SLV en Duisenberg. Grootste belangenorganisatie met de slechtste kaarten wordt alleen als onderhandelings partner gekozen. Dit kan alleen leiden tot een monster voorstel daar dexia en politiek Den Haag dit kan gaan uitleggen dat het gros van de gedupeerden akkoord gaan met....

Mvg,
Pieter

aert0001
Berichten: 2173
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:00

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door aert0001 »

Het spijt me verschrikkelijk maar voor hen die "het aanbod" hebben getekend kunnen we nog niets betekenen, het aanbod :evil: zal eerst van tafel moeten via een aparte procedure, daarna, kan ieder deelnemen aan een groepsdagvaarding,

Ton

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Pieter »

Inderdaad Ton,

Aanbod gedupeerde hebben twee rechtszaken voor de boeg.
Het is een zure appel maar helaas moet deze groep eerst zien te bewerksteliggen om het afzien van je rechten ongedaan te maken. Bij succesvolle uitspraak staat de weg open voor terug vordering van je geld. Maar hopelijk laat men zich daardoor niet ontmoedigen. Uiteindelijk is deze groep veelal twee keer gedupeerd. Eerst door aangesmeerd krijgen van het contract en daarna door in de val te trappen van het aanbod. Bah..
De zuurste appel is voor diegene die op het aanbod ingegaan zijn en met de twee rechtszaken per saldo negatief resultaat opleveren.
Daar is rechten een dure grap en gaat dan alleen om het principe om gelijk te krijgen. Voor sommige heel wat waard maar het kost dan wel een paar duiten.

Mvg,
Pieter

aert0001
Berichten: 2173
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:00

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door aert0001 »

Het blijft een verschrikkelijke zaak "het aanbod" ik word er dagelijks mee geconfronteerd, daarom ook: teken NIETS absoluut NIETS van wat Dexia aanbied, je verkoopt je ziel aan de duivel!

List en bedrog is hun handelsmerk.lucifer & Beelzebub hun naam

neem ook géén genoegen met een aalmoes, Dexia heeft méér schade berokkend dan wat ze ooit zal kunnen betalen,

Ton

HvdB
Berichten: 1097
Lid geworden op: 25 aug 2004 17:58

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door HvdB »

Bovenstaande personen zijn de beste personen om jullie problemen op te lossen.
Laatst gewijzigd door HvdB op 16 apr 2005 02:09, 1 keer totaal gewijzigd.

Gast

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Gast »

Ook voor jou schijnt de zon elke dag gratis en voor niets.

Slaap lekker en straks zonder zorgen weer op staan :lol:

Albert.

ad snoeren
Berichten: 2987
Lid geworden op: 06 jan 2004 21:38

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door ad snoeren »

Vergeet vooral niet dat het AANBOD accepteren is aangeraden door STICHTING LEASEVERLIES, DEZELFDE STOMMERIKKEN DIE ALLEEN OP MISLEIDING.
HEBBEN GEPROCEDEERD.En tot nu toe nog niets maar dan ook helemaal
niets positiefs hebben gepresteert.
Ik vind het niet te pruimen dat deze lieden een soort van monopolie- positie in nemen.BAH

Liefs Ad

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Okerene »

Ik kan me volledig aansluiten bij Ton aert0001. In alles wat ik tegenkom is list en bedrog het kenmerk van Dexia. Hier kom je pas achter als je meerdere zaken onderzoekt en wat meer overzicht krijgt. Als de mensen dat eens wisten maar hoe breng je dat over? Alleen door op het forum steeds commentaar te geven kan haast niet. Gelukkig staan we niet alleen en bedank iedereen die een positieve bijdrage hierin heeft.

Ook in mijn familie hebben personen ondanks waarschuwingen zich genoodzaakt gevoeld om het aanbod te tekenen. Daar hebben ze spijt als haren op hun hoofd van. Zij hebben nu toch de betalingen stopgezet en een advocaat in de arm genomen waar nu hun geld voor wordt weggelegd.(De zogenaamde hardheidsclausule van Dexia bleek zelfs een wassen neus en leverde geen verlichting op voor een bijna gepensioneerd famililid).

Wat Ton zegt is heel reëel. In juli is er misschien al wat meer bekend en komt er een uitslag van het proefproces in Amsterdam. Het is niet anders. Bereid je vast voor op het proces dat je zelf wilt/gaat voeren. Vraag inlichtingen bij Ton op kijk op de site van PB en PAL en/of andere organisaties. Raak op de hoogte van alle ins en outs. Volg regelmatig dit forum zodat je van te voren al weet wat er speelt. Heel veel sterkte toegewenst want ik weet wat een ellende alleen al de onzekerheid geeft. Blijf aub overeind en verlies niet je geduld.

Okerene :wink:

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Piet »

HvdB heeft een vraag gesteld aan Pieter over de verschillen van PAL en payback.

Het is gelukkig voor velen duidelijk dat Pieter weer onzin loopt uit te kramen en er lustig op los liegt, want hij weet eigenlijk wel beter.

Het verschil tussen PAL en payback is ten eerste al 40 euro per jaar.
Pal is gratis en bij payback moet je jaarlijks 40 euro betalen en als je vervolgens niet snel genoeg weer betaalt krijg je pittige aanmaningen zoals we gewend zijn van dexia.
Daarnaast zijn de adviezen en doorverwijzingen van PAL niet te vergelijken met een aantal amateuristische en eenzijdige verhaaltjes van payback.
In een topic die gelukkig voor payback is weggehaald door Radar heb ik al geschreven dat payback een etalage heeft vol met leuke aanbiedingen en leuke dingen.
Ga je echter de winkel binnen dan blijkt deze zo goed als leeg te zijn.
Tevens zijn een aantal doorverwijzingen risicovol en daar waarschuw ik elke keer weer voor zoals Leaseproces en Beursklacht.
Dit soort clubjes bestaan niet uit advocaten en kunnen alleen maar begeleiden bij de kantonrechter. In die gevallen zoals het Dexia Aanbod en producten die niet onder huurkoop vallen heb je een advocaat nodig omdat deze gevallen door de gewone rechtbank worden behandeld en hier een advocaat verplicht is
Mensen worden voor 40 euro gelokt naar payback want er zijn zoveel werkgroepen die van alles doen maar helaas worden b.v. de Fortis gedupeerden geadviseerd om naar Consument & Geldzaken te gaan omdat de werkgroep niets heeft kunnen regelen.
Bedankt payback, eerst 40 euro vragen om lid te worden en vervolgens doorverwijzen naar een stichting waar je weer 40 euro kunt betalen.
Is dat de toegevoegde waarde van payback?
Het is niet voor niets dat ik regelmatig vraag maar geen antwoord krijg wie de advocaten zijn die via de werkgroepen mensen begeleiden met een rechtszaak.
In een aantal gevallen zijn er niet eens advocaten en betaal je 40 euro om vervolgens maar af te wachten.
PAL is open hierin en alles staat voor iedereen toegankelijk op de website en alle doorverwijzingen naar advocaten zijn gratis en voor niets.

De basis voor de werkgroepen en het benaderen van advocaten hiervoor heb ik gedaan in de periode dat ik bij payback zat.
Al die advocaten, die nog steeds niet zichtbaar zijn op de payback site voor niet leden, hebben wij meegenomen naar PAL en aangevuld met nieuwe kantoren.
Dit alles is openbaar en voor iedereen toegankelijk, Samen staan we sterk, toch?
Prijsafspraken met advocaten is ook het geval bij PAL, immers dat deed ik al bij payback.
Payback geeft korting bij Beursklacht.
PAL wil niets met Beursklacht te maken hebben, dit zijn handige zakenjongens en ex Dexia medewerkers die hun linker broekzak hebben gevuld bij Dexia en nu hun rechter broekzak willen vullen met het geld van gedupeerden. Wil je meer over hun weten vraag elke advocaat zijn mening over Beursklacht en dan weet je precies wie ze zijn.
PAL staat voor kwaliteit en werkt dus niet met Beursklacht.
PAL is regelmatig bezig met onderhandelingen en gesprekken met nieuwe advocatenkantoren en terugkoppelingen van vragen van gedupeerden die bij advocaten zitten en hier vragen over hebben.
In de periode van ruim tweeëneenhalf jaar is er veel ervaring en kennis vergaard door de medewerkers van PAL.
Die duizenden die vragen over aandelenlease hebben gesteld kunnen dit bevestigen, hier hoef je echt geen 40 euro voor te betalen, het is gewoon gratis.
PAL is 7 dagen in de week van ’s morgens tot ’s avonds telefonisch bereikbaar voor alle soorten vragen over aandelenlease en de problemen daar omheen.

Bij payback betaal je 40 euro en dan mag je nu zelf de acties en demonstraties organiseren.
Wat heeft payback gedaan sinds wij daar weg zijn gegaan.....
PAL is direct begonnen met het organiseren van informatie avonden, kort daarop gevolg door payback met hun zitmiddagen.
Het verschil is duidelijk te merken.
PAL heeft nu 2 demonstraties georganiseerd en actief meegeholpen met de informatie aan diverse politieke partijen waardoor er door Groen Links kamervragen zijn gesteld en nu een debat komt omdat de antwoorden niet bevredigend zijn.
PAL is hier actief bij betrokken, payback staat erbij en kijk ernaar.
Als je als lid hierover kritische vragen stelt aan payback krijg je als antwoord dat je het zelf maar moet doen.

Nog een verschil?
Kijk naar de inhoud van de websites en je weet genoeg.
PAL heeft meestal als eerste het nieuws en de uitspraken, payback heeft een slecht bijgehouden website waar veel informatie niet terug te vinden is omdat het er gewoon niet opstaat.


Dat het toch mogelijk is om samen iets te doen blijkt wel uit het feit dan payback ook het Manifest en het kamerdebat heeft gepromoot na het initiatief van PAL.
Nu nog de leden oproepen om mee te doen met de demonstraties en dan zijn we weer een stapje verder.
Volgende week zaterdag 23 april is er in het programma Kassa van de Vara aandacht voor gedupeerden van DSB.
Zowel PAL als payback hebben hier een bijdrage in geleverd en het programma begint om 1900 uur.

Kenmerkend voor payback over wat ze zoal meer doen als PAL is de zin:
etc. etc. etc.
Typerend dus
PAL staat voor geen woorden maar daden

Groeten,
Piet

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Pieter »

Piet,

Vooral in je eigen waarheid blijven geloven :idea:
De beslising dat leden alleen toegang hebben tot onze database stond je zelf vierkant achter en ik kan me nog goed heugen dat je bijzonder fel gekant was als iemand advocaten op diverse website zetten die afkomstig waren of zijn van Payback werkzaamheden. Maar blij om te horen dat je uiteindelijk zelf toegeeft dat je veel zaken niet hebt over gedragen maar simpel weg "gejat" hebt die toebehoren aan de leden van de vereniging. Wees blij dat Payback niet rancuneus is en je niet voor het gerecht daagt wegens misbruik, smaad en andere zaken.
Mocht het verhaal andersom gelden weet ik zeker dat jij en lourens alles op alles zouden zetten en geld van leden wel zouden verkwanselen aan nutteloze rechtszaken. Voorbeeld hoef ik niet aan te halen.
Je hebt geen vinger meer in pap bij Payback en al wat je schrijft berust op veronderstelingen.
Voor de duidelijkheid. Hvdb heeft zijn reactie aangepast. Stond in eertse instantie.
Wat krijg je er dan voor terug , Pieter?
Mvg,
Pieter

trudy
Berichten: 1568
Lid geworden op: 10 okt 2003 15:44

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door trudy »

Bedankt payback, eerst 40 euro vragen om lid te worden en vervolgens doorverwijzen naar een stichting waar je weer 40 euro kunt betalen.
Onbehoorlijk !
Bij payback betaal je 40 euro en dan mag je nu zelf de acties en demonstraties organiseren.


Niet netjes.......wil m'n geld terug
Wees blij dat Payback niet rancuneus is en je niet voor het gerecht daagt wegens misbruik, smaad en andere zaken.
Maak je niet belachelijk !!!!!!
Je hebt geen vinger meer in pap bij Payback
Denk niet dat Piet Koremans hier op zit te wachten.
HvdB heeft een vraag gesteld aan Pieter over de verschillen van PAL en payback.


Precies, wat krijg je er voor terug?
ZELF DEMONSTREREN, Payback ziet het nut er niet meer van in. Leden, bekijken jullie het zelf maar. Wij hebben er geen zin meer in. Heb je wat spandoeken nodig? Kom ze maar halen. Er staat dan wel Payback op je rug, maar een beetje extra ledenwerving is ook niet slecht.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Pieter »

ZELF DEMONSTREREN, Payback ziet het nut er niet meer van in. Leden, bekijken jullie het zelf maar. Wij hebben er geen zin meer in. Heb je wat spandoeken nodig? Kom ze maar halen. Er staat dan wel Payback op je rug, maar een beetje extra ledenwerving is ook niet slecht.
Stelling;
Payback ziet het nut er niet van in.
Onjuist. Payback ziet het nut in van een massale demonstratie, De kleinschalige demo's die Payback in voorgaande jaren heeft georganiseerd waren toentertijd uitstekend. In dit stadium van de leasegate dreigt een kleine opkomst een flop te worden die als gevolg kan hebben dat niet iedere gedupeerde achter de demonstartie staat en wat zij verkondigen. De uitleg van de grote spelers die Dexia, Politieke kopstukken etc. er aan kan geven kan in het nadeel werken met hetgeen je wilt bereiken.

Wij hebben er geen zin meer in
Zijn jouw woorden, niet die van Payback.

Heb je wat spandoeken nodig? Kom ze maar halen. Er staat dan wel Payback op je rug, maar een beetje extra ledenwerving is ook niet slecht
Demonstreren heeft niet tot doel om leden te werven voor de vereniging. Demonstreren moet tot doel hebben om verandering te weeg brengen. In dit stadium lukt dat alleen met massale opkomst van meer dan 1000 gedupeerden.
Leden van de vereniging hebben in het verleden zelf de demonstartie georganiseerd. Zij werden hiervoor gesteund door bestuur en andere leden. De rekeningen en sposoring werd betaald door Payback. Dit principe is nog steeds van kracht.


Tot nu toe is er nog geen enkele aamvraag binnen gekomen om medewerking te verkrijgen en of actief mee te helpen door gebruikmaking van de faciliteiten van de vereniging Payback. De faciliteiten zijn aanwezig als ook contacten. Dus niet gaan zitten zanikken dat Payback nergens voor openstaat.

Kan het niet vaak genoeg zeggen. Payback is van , voor en door leden.

Dat PAL nu donaties vraagt om de demonstratie mogelijk te maken. Heeft te maken dat kosten voor een mega demonstratie bijzonder hoog zijn. Dit vergaren van geld had niet gehoeven als de organisatoren hun eego's toentertijd niet boven het belang van leden hadden laten preveleren.

Mvg,
Pieter
Laatst gewijzigd door Pieter op 16 apr 2005 12:31, 1 keer totaal gewijzigd.

trudy
Berichten: 1568
Lid geworden op: 10 okt 2003 15:44

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door trudy »

Dus niet gaan zitten zanikken dat Payback nergens voor openstaat.
Fijn, zal niet meer zaniken.
Tot nu toe is er nog geen enkele aamvraag binnen gekomen om medewerking te verkrijgen en of actief mee te helpen door gebruikmaking van de faciliteiten van de vereniging Payback.
Goed, hier is de aanvraag dan.
Payback ziet het nut er niet van in.
Onjuist. Payback ziet het nut in van een massale demonstratie
,

Graag verzoek als Paybacklid om de leden een mail te sturen om mee te doen aan de demonstratie op 1 juni a.s. in Den Haag.
Ik heb geen ledenlijst, dus kan dit niet doen. Om voldoende mensen op de been te krijgen hebben wij dus de hulp van Payback nodig om dit te kunnen bereiken.

Zie als lid uw mailtje met oproep dus graag tegemoet.
Laatst gewijzigd door trudy op 16 apr 2005 12:32, 1 keer totaal gewijzigd.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Pieter »

Trudy,

klik op mijn envelopje of stuur het naar [email protected].

Mvg,
Pieter

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door Piet »

Ik zal even reageren op de onzin die Pieter wederom uitkraamt, daarna niet meer want ik heb wel wat anders te doen.
Er zij nog voldoende e-mails te beantwoorden en dat is belangrijker als het welles nietes spel met onbenullen als Pieter, Adri en Stefan.
Maar blij om te horen dat je uiteindelijk zelf toegeeft dat je veel zaken niet hebt over gedragen maar simpel weg "gejat" hebt die toebehoren aan de leden van de vereniging.
Ik heb veel kosten gemaakt om al die advocaten te vinden.
Hondderden heb ik gebeld en er een aantal goede aan overgehouden. Een gedeelte van die kosten heb ik gedeclareerd bij payback.
Toen ik wegging heb ik alle kantoren een e-mail gestuurd en de situatie uitgelegd.
Ook heb ik gevraagd om toestemming van deze kantoren om ze op de website van PAL te plaatsen.

Heel zielig dat je over jatten praat en ook daarvoor al dat ik geld zou krijgen voor het werk voor PAL.
Dit zijn pertinente leugens en hierdoor maak jij jezelf en payback onsterfelijk belachelijk.
Jij noemt jezelf belangenbehartiger??

Gelukkig worden door jouw opmerkingen de ogen geopend van anderen en zien ze de ware payback mentaliteit van heden.
Jammer dat ik maar geen antwoord krijg welke advocaten er zijn voor een aantal werkgroepen.
Hiermee geef je dus toe dat er geen zijn en de leden gewoon voor de gek worden gehouden.

Piet

trudy
Berichten: 1568
Lid geworden op: 10 okt 2003 15:44

Re: dexia aanbod

Ongelezen bericht door trudy »

Zie als lid uw mailtje met oproep dus graag tegemoet.

Dit is dus een officieel verzoek van een lid van uw vereniging om medewerking te verlenen aan het verstrekken van informatie aan uw leden betreffende de demonstratie op 1 juni a.s. in Den Haag.

Aan meer contact met uw club heb ik geen behoefte.

Voor mij is alleen een GROTE opkomst in Den Haag op 1 juni a.s. belangrijk.

Spandoeken kunnen we zelf ook maken. Is al aan begonnen.

Wanneer er geen mededeling over de demonstratie op 1 juni a.s. in Den Haag door u aan uw leden wordt gedaan, ga ik ervan uit dat het ONWIL is, wat zeker niet in het belang van ons gedupeerden is en kan daaruit dan mijn conclusies trekken.

Gesloten