LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] voorschotnota

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
bender

voorschotnota

Ongelezen bericht door bender »

Op 10 december jl hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe huis.
Dezelfde dag nog hebben we ons aangemeld bij Essent (dit met het ean nummer wat we van de aannemer kregen bij de oplevering)
Alles zou direct in orde worden gemaakt kregen we te horen.
Op het oude adres hebben we samen met de nieuwe eigenaar de meterstanden opgenomen en deze doorgegeven. De afrekening hiervan volgde spoedig. Helemaal correct overigens.

Nu onze klacht:
Voor ons nieuwe adres krijgen we taal nog teken te horen van Essent.
Bij navraag bij Essent over wat het voorschotbedrag is wat we moeten gaan betalen krijgen we tot onze grote verbazing te horen dat we vasthangen in het systeem en er dus niets met onze aanmelding (nou ja aanmelding, in onze ogen is het gewoon een simpele verhuizing van a naar b) gedaan kan worden en we dus maar gewoon rustig moeten afwachten tot het systeem weer werkt.
Na bijna een half jaar wil je toch wel eens weten wat je moet gaan betalen om niet later bij de nieuwe afrekening (als die er al aankomt)voor verrassingen komen te staan.

Wie heeft tips voor ons om e.e.a. te bespoedigen.

harrie112
Berichten: 46
Lid geworden op: 25 dec 2004 16:13

Re: voorschotnota

Ongelezen bericht door harrie112 »

Dag Bender, wat zou je je druk maken!
Als een bedrijf zo traag is moeten ze dat zelf maar weten, trek nog even rente van dat geld. Andersom duurt het vaak ook ontzettend lang voordat ze uitbetalen.
Wel moet je natuurlijk die maandelijkse bedragen (140 Euro of zo) alvast sparen en vergeet zeker niet regelmatig de meterstanden te noteren.

Gesloten