als we de barbecuerooster gebruiken, moet daar een zwarte plaat onder met aan de zijkanten, een lekgootje.
Deze plaat ligt dus op de vlam, alle vet brandt dus goed in op de plaat.
Gevolg half uur schuren..
Heeft iemand een tip hoe deze plaat makkelijk schoon te maken is???
Of doen we iets verkeerd bij het gebruik?
LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] skottelbraai
-
- Berichten: 87
- Lid geworden op: 01 jul 2005 19:08
Re: skottelbraai
wat ik meestal doe is een laagje water erin zetten en dan bakt het vet niet meer aan....
-
- Berichten: 1282
- Lid geworden op: 20 jul 2005 00:52
Re: skottelbraai
Ik zou niet weten welke BBQ een zwarte plaat gebruikt? Hebben we het soms over electrisch ofzo? Wat is er mis met houtskool?
Anyway, misschien is een laag aluminiumfolie een idee.
Anyway, misschien is een laag aluminiumfolie een idee.
Re: skottelbraai
nee, het is op gas.
Wij hebben hem ook gehad en was 1 en al ellende, dat ding was niet warm te krijgen je kon er met je reet op zitten.
5x teruggebracht en het is nooit goed gekomen, nu Weber en dat is echt zeer goed
Wij hebben hem ook gehad en was 1 en al ellende, dat ding was niet warm te krijgen je kon er met je reet op zitten.
5x teruggebracht en het is nooit goed gekomen, nu Weber en dat is echt zeer goed