LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Landal Greenpark Vennenbos

Goede of slechte ervaringen met vakantieparken / campings? Geef hier jouw mening.

Moet Landal Greenpark het park Vennenbos afstoten?

Ja
3
15%
Nee
9
45%
Indien totale renovatie van de huisjes, is het park Landal Greenpark waardig
8
40%
 
Totaal aantal stemmen: 20

Leo10
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 okt 2005 14:39

Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door Leo10 »

Afgelopen zomer een weekje doorgebracht bij Landal park Vennebos. Omdat wij al jaren met veel succes gebruik maken van de kwaliteiten van de Landal keten, is ons ook opgevallen dat we een negatieve ervaring rijker zijn.
Afgelopen zomer een week doorgebracht op Vennebos met ons gezin. Ik moet zeggen dat de locatie van het park prima is, mooie bosrijke omgeving, huisjes redelijk centraal gelegen enz enz.
Alleen hadden wij toch een hele andere week voorgesteld. Het was de warmste periode van het jaar dat wij een week op dit park doorbrachten.
Van te voren wisten wij goed dat de huisjes eenvoudig van opzet waren, dat vonden wij ook geen enkel probleem, maar dat er zo veel aan de hand was daar hadden wij niet op gerekend.

1) Onderhoud huisje was erg slecht. ( o.a. Huisje slecht in de verf, schuifdeur die moeilijk open te maken was, kitlaag badkamer en keuken beschimmeld)
2) Huisje stonk heel erg.
3) Vloerbedekking vochtig
4) dekbedden klam
5) Giga condens op de ramen
6) Zichtbare schimmelvorming op de plafond platen en dakkoepel
7) Schoonmaak huisje laat te wensen over, hebben het eerste 1/2 uur zelf maar schoongemaakt omdat we met onze jonge kinderen niet nog eens op een schoonmaker wilden wachten.
8) Onze schone kleding stonk helemaal naar vocht. Deze kleding had vijf dagen daar in de kledingkast gelegen.
9) Zelf een kijkje gaan nemen op het platte dak van het huisje, stond een laag van zeker vijf centimeter water op het dak, terwijl de temperatuur in die week tussen de 25 en 30 graden was.
10) De druppel voor ons was dat we tijdens de vierde avond van onze vakantie tijdens het avondeten ineens een daklekkage hadden.

Kortom veel te veel voor een leuke vakantiebeleving. Hebben tot twee maal toe een klacht ingediend bij de receptie, deze mensen namen het wel serieus maar kunnen hier ook weinig mee doen, dan alleen een waardecheque aanbieden om met het gezin gratis uit eten te gaan in één van de restaurants op het park.
Toen we van woensdag op donderdag door de klamme omgeving niet in slaap konden komen hebben we besloten om eerder naar huis te gaan.
De receptie vond dit erg spijtig maar beloofden ons dat de directiesecretaresse telefonsich contact met ons op zou nemen. Na 1 1/2 week later nog steeds geen reactie gehad, dus wij zelf maar contact opgenomen. Een dag later ontvingen we via de post een waardecheque van 150,= euro voor een eerstvolgende boeking bij Vennenbos!!(?)
Wij wederom de telefoon gepakt en opnieuw contact opgenomen maar dan met Landal zelf. Het probleem nogmaals aan hun voorgelegd zoals hierboven is beschreven, maar dat we al jaren gebruik maken van de Landalparken maar niet meer terug willen naar Vennenbos. Hierop heeft Landal hun excusus gemaakt en de volgende ochtend kwam een waardecheque van 150,= euro ons per post tegemoet voor een korting op één van de Landal parken. Prima opgelost maar geen leuke vakantieherrinnering.
Wat ik Landal mee zou willen geven is: Stoot Vennenbos af of zorg ervoor dat de huisjes heeeeeeeeeel snel worden gerenoveerd!!!

Noa75
Berichten: 12
Lid geworden op: 07 jun 2005 18:57

Re: Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door Noa75 »

Waar moeten ze het naar afstoten dan? Center Parcs? Die heeft het park om dezelfde reden verkocht. De Roompot? Geen idee.
Maar de vergoeding die u gehad hebt, is echt ruim!
Dat krijg je bij Center Parcs in ieder geval niet. Is vervelend dat u dat is overkomen.
Maar zulke dingen gebeuren nu eenmaal. Platte daken zijn nu eenmaal gevoeliger voor lekkages.
Succes met de poll!
:lol:

jbroeders
Berichten: 129
Lid geworden op: 07 aug 2005 21:32

Re: Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door jbroeders »

Het is een feit dat CP in de laatste jaren dat ze het vennenbos in bezit hadden (periode 1992 -1995) er niets meer aan gedaan hebben. Ik zou ook geen geld steken in een verouderd vakantiepark waar toch maar moeilijk vanaf zou komen. De fout die Landall vervolgens heeft gemaakt is om die trend gewoon door te zetten. Ze onderhouden de centrale voorziening, maar meer ook niet. Dat is gewoon een grof schandaal, want ze prijzen het aan als hun paradepaardje en je betaald je er blauw om er te kunnen slapen.

eeliane
Berichten: 1444
Lid geworden op: 06 jun 2005 18:50

Re: Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door eeliane »

Ben er vorig jaar geweest en vond de huisjes een vies donker hok, nee daar ga ik nooit meer heen. Krappe trapjes en mini slaapkamertjes, onhandige zitruimte. Park is wel mooi verder en zwembad ook maar die huisjes zijn echt aan vernieuwing/verbouwing toe!

coolmira
Berichten: 12
Lid geworden op: 13 nov 2005 13:24

Re: Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door coolmira »

Wij zijn een paar jaar terug na het vennebos geweest . Mijn zoontje was toen pas 1 jaar oud en hij kroop alleen over de vloer met zijn korte broek omdat de vloer zo oud was en versleten kreeg hij allemaal uitslag op zijn beentjes. DUS HET HUISJE MOGEN ZE WEL EENS OPKNAPPEN. Het park op zich vondt ik wel leuk en gezellig voor kleine kinderen . Maar het huisje is vies en muf van binnen en jammer dat er geen magnetron was.DUS LANDAL WAAROM KNAPPEN JULLIE DIE HUISJE NIET EENS OP.

kritisch consument
Berichten: 143
Lid geworden op: 03 okt 2005 08:57

Re: Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door kritisch consument »

Even los van de kwaliteit van de huisjes vind ik de service op het park heel goed. Vorig jaar waren wij daar met onze gehandicapte zoon die in een rolstoel zit. Als een prins werd hij behandeld door het keurige personeel, deuren werden voor ons opengehouden, in het zwembad kregen we een aparte rolstoelers-kleedkamer. Keurig dus ! Jammer van jullie ervaringen met de huisjes. Die waren idd wat eenvoudig. Wellicht omdat we een standaard-huisje hadden geboekt via een last minute boeking.

dens
Berichten: 280
Lid geworden op: 23 jul 2004 11:37

Re: Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door dens »

Wij hadden 18 jaar geleden al zo'n lekkend vies muf huisje! En dus al die jaren wordt het voor de volle mep doorverhuurd. SCHANDE!!

sjaan banaan
Berichten: 84
Lid geworden op: 09 sep 2004 21:23

Re: Landal Greenpark Vennenbos

Ongelezen bericht door sjaan banaan »

onlangs voor ik meen de 3e keer misschien zelfs wel de 4e keer in vennebos geweest en ik moet zeggen dat de huisjes en interieur in 4 jaar tijd niet verouderd lijken te zijn. Het zag er al zo uit. We weten dat het park niet nieuw is en daar is de prijs dan ook naar. Want zodra er gerenoveerd zal gaan worden zal dat ook wel in de prijzen terugkomen.
Maar het is in ieder geval niet netjes dat je in een vieze en stinkende zooi moet zitten. Gelukkig hebben wij alle keren nog geen problemen gehad. Het huisje zag er toch redelijk netjes uit. Ja oke bij de douche/bad begint de handel aan de wand wat te roesten en de klokradio kan ook wel bij het vuil maar verder waren we toch erg tevreden. Zeker het feit dat we voor 250,-- een weekeinde met 2 volwassen en 2 kids en hond met opgemaakte bedden lekker in een 6 persoonshuisje zaten. Via weekeindje weg.nl of zoiets geboekt.
Maar laten we eerlijk zijn als we zwommen in het geld en we gingen naar een huisje dan zou het zeer waarschijnlijk centerparcs ofzo worden, daar gingen vroeger nml.. altijd heen, geen kids, 2 inkomens geld te veel bij wijze van......... en toen was centerparcs in ieder geval duidelijk de betere met mooiere huisjes, meer personeel etc.

Gesloten