LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] HERBALIFE

Ervaring met voeding of zaken rondom dit onderwerp? Geef hier jouw mening.

HERBALIFE JA OF NEE?

Ja, het werkt!
43
23%
Nee, ik vind het te duur, maar werkt wel.
23
12%
Nee, het werkt niet!
108
57%
Ik weet niet wat Herbalife is!
17
9%
 
Totaal aantal stemmen: 191

Suncity
Berichten: 87
Lid geworden op: 12 okt 2005 15:56

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Suncity »

Wijze woorden... en idd nog steeds geen overtuigend argument van welk ingredient je nou eigenlijk afvalt. IK wacht nog steeds op dat antwoord...
welk ingredient zorgt nou voor het afvallen?
Hmmm, neem eens een potje omega-3 vetzuren Eeliane. Jij hebt duidelijk last van "niet kunnuh lezuh, niet begrijpuh"syndroom????????? :shock:
Zoek en gij zult vinden.

Hetzelfde geldt voor jou heer maarschalk.....jij hebt echt een gigantische zonnebril op. Dat jij 2 jaar van je leven hier verspilt op het forum. Met aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllltttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjddddddddddddddddd maar weer dezelfde argumenten/vragen/opmerkingen.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Slingerding
Berichten: 57
Lid geworden op: 08 dec 2005 16:44

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Slingerding »

Laatste post van mij, aangezien ik het idee heb dat je idd een nieuw pak zout heb gekocht.

Herbalife bied binnen een calorische beperking een hoeveelheid voedingsstoffen op cellulaire basis(m.a.w. geen maagvulling, bij ongeveer 2 weken nuttigen van de prod.ivm reinigen binnen een half uur vanuit de maag in het systeem), vit min en spoorelementen voor een veel hogere waarde dan de beperking groot is.
Dit in combinatie met o.a darmreinigende vezel en kruidentabletten met voldoende voedingsvezels maakt dat je lichaam toch gevoed voelt, ondanks de calorische beperking.
In combinatie met een wei/soja proteine poeder en sport(heel belangrijk) zorg je voor een betere spieropbouw waardoor de capaciteiten van de mytochondrien (verbrandingscellen in de spier) vergroot wordt. Dit zorgt ervoor dat de opgeslagen vetten beter verbrand kunnen gaan worden.
Met behulp van div. target gerichte supplementen kan je dan ook nog probleem zone's gaan aanpakken of bepaalde dipjes gaan vereenvoudigen.
Wat dat allemaal doet mag je zelf op de herbalife site zelf gaan uitzoeken.
Om dit allemaal te leren ben ik namelijk de halve wereld afgevlogen ( ja naar die peperdure trainingen waar je het over hebt) om deze soms ook met een heerlijke door herbalife aangeboden cruise af te sluiten(ja verdiend door het in de maling nemen van mijn clienten en distr) **ik hoop dat je begrijpt dat dit cynisme is? :lol: **Dus als je echt serieus geintereseerd ben kan ik best 2 uurtjes vrij plannen in mijn agenda, zou je een afspraak met me kunnen maken en krijg je een betaald consult(klanten krijgen dit gratis bij mij :P )want ik moet toch op de een of andere manier mijn dure kosten voor training terug verdienen he (jeetje al weer cynisch :lol: )

Ik wens jullie een rijk en mooi leven toe ik zal morgen nog 1 x kijken op dit forum om jullie ongetwijfeld motiverende antwoorden te gaan bekijken(het moet niet veel gekker worden met me , ik lijk wel op youp inmiddels :lol: )
En ik hoop dat jullie allemaal toch eens gaan kijken achter het fenomeen forum, dit heeft me nu al een half uur gekost en dat is zoooo zonde van mijn tijd gebleken.

Met een gezonde groet en alle respect
Bo Singerling
ondanks de vele forumpogingen nog steeds HERBALIFE DISTRIBUTEUR
herbalife the mission is nutrition
herbalife a way of life
herbalife making the world healthier
herbalife eet het en je weet het
Laatst gewijzigd door Slingerding op 10 dec 2005 10:19, 1 keer totaal gewijzigd.

Rasje34
Berichten: 614
Lid geworden op: 05 dec 2005 19:28

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Rasje34 »

Herbalife Eet het en je weet het..??? Ja, dan weet je dat het gewoon allemaal bagger is? Een betere manier om BLIJVEND af te vallen is je eetpatroon veranderen en meer te bewegen. En zeg me dat dat niet zo is, ik spreek uit eigen ervaring. Maar toch wens ik iedereen die hbl gebruikt of wil gebruiken wel succes toe (dat meen ik echt). Ieder moet het op zijn/haar manier doen. :wink:

eeliane
Berichten: 1444
Lid geworden op: 06 jun 2005 18:50

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door eeliane »

Als reactie op al t geraaskal van herbalife verkopers, hahahahahahhahahahahahahahahaha en met dit verhaal worden zeker ook de onschuldige dikke klanten overgehaald die zooi te gaan gebruiken.
Ben met de herbalife naar een ortomoleculaire voedingsdeskundige geweest vorige week, had er toch al een afspraak voor dochtertje, en vroeg haar naar dit voedingssupplement en/of zij dit zou aanprijzen bij haar patienten. NIET dus, pure geldverspilling zei zij. Er zit niets meer in dan een gewoon preparaat te verkrijgen bij t kruidvat. Ik begrijp dat t een bloeiende handel is en er is veel geld en werkgelegenhied mee gemoeid maar het blijft een discutabel produkt waar door echte!!!! voedingsdeskundige (4 jaar bioscheikundige, wel even iets anders dan de eerste de beste huisvrouw die herbalife gaat verkopen) laconiek op gereageerd wordt.
Groet

Suncity
Berichten: 87
Lid geworden op: 12 okt 2005 15:56

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Suncity »

Eeliane,

Mijn zwager (let wel: broer van mijn vrouw :wink: ) is orthomoleculaire voedingsdeskundige! bij deze is jouw uitspraak over 'de eerste de beste huisvrouw' ontkracht.
Hij heeft tot op heden geen reden kunnen verzinnen waarom herbalife niet goed zou zijn.

Ik lees in meerdere threads over medicijn en voeding dat jij wel bijna overal tégen bent. Je komt over als een zeer gefrustreerde vrouw/man....prettig leven verder!! :wink:

Slim
Berichten: 308
Lid geworden op: 22 sep 2004 14:17

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Slim »

welk ingredient zorgt nou voor het afvallen?
Geen. Het enige dat echt werkt is meer calorien verbruiken dan je binnen krijgt. Normaal eten en regelmatig flink bewegen met andere woorden. Maarja, als je gemakzuchtig bent dan begin je met onzin-methoden als Herbalife of Atkins-dieet want goh, je zou er eens moeite voor doen!

Suncity
Berichten: 87
Lid geworden op: 12 okt 2005 15:56

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Suncity »

onzin-methoden
slim, vertel eens waarom vind jij het een onzin- methode??
je zou er eens moeite voor doen!
Jazeker!! 47 kilo verdwijnt niet als sneeuw voor de zon. Ik heb er absoluut moeite voor moeten doen MET ondersteuning van herbalife!!!
Weer zo'n persoontje die zomaar wat uitkraamt zonder eerst de feiten, hoe, wat en waarom te weten. pff :roll:

Slim
Berichten: 308
Lid geworden op: 22 sep 2004 14:17

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Slim »

47 kilo
Die gaan er echt af als je hooguit 3 normale maaltijden eet en daarnaast gezellig gaat sporten.

Waarom onzin methoden? Omdat mensen zowel met Herbalife als met Atkins wordt voorgehouden dat ze kunnen afvallen zonder er ook maar iets voor te doen of te laten. Met Herbalife stop je jezelf vol met smakeloos en abnormaal voedsel, met Atkins laat je de suiker weg en eet in plaats daarvan veel te veel vet. De enigen die er niks aan kunnen doen dat ze te dik zijn, zijn mensen met een stofwisselingsziekte. Met die personen heb ik het te doen, alle andere dikkerds hebben het er zelf naar gemaakt.

Zomaar iets roept? Ik niet, in tegendeel. Ik roep nooit hard over iets waar ik geen verstand van heb. En als ik jou was zou ik niet zo hard roepen zonder te weten wat ik in het dagelijks leven doe.

Suncity
Berichten: 87
Lid geworden op: 12 okt 2005 15:56

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Suncity »

Jij bent niet al te snugger slim.
Wij kennen mekaar (gelukkig) niet persoonlijk.
2 voedzame herbalife shakes, gezonde tussendoortjes, minstens 2 liter water en een avond of middagmaal. Daarbij 3 keer in de week sporten. Zo heb ik mijn kilo's eraf gekregen. Makkelijk, nou nee hoor. Het heeft met een aanpassing van je eetgewoonten, levensstijl en doorzettingsvermogen te maken.
Met Herbalife stop je jezelf vol met smakeloos en abnormaal voedsel,
ja, dat bedoel ik met 'zo'n persoontje'. Jij hebt zeker viavia gehoord hoe herbalife gegeten/gebruikt wordt.
Zomaar iets roept? Ik niet, in tegendeel. Ik roep nooit hard over iets waar ik geen verstand van heb.
En je blijft maar hard roepen.
als ik jou was zou ik niet zo hard roepen zonder te weten wat ik in het dagelijks leven doe.
En slim gaat ook nog eens dreigen. Het zal me worst wezen wat jij in het dagelijks leven uitvreet. :lol:

S.
Berichten: 2164
Lid geworden op: 22 mei 2005 23:52

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door S. »

Alles goed en wel, veel verkeerds zit er ook niet in, zover ik kan beoordelen.
Wanneer je na inname van een preparaat spontaan meer energie krijgt en je hongergevoel wordt onderdrukt, moeten er feitelijk al allerlei alarmbelletjes gaan rinkelen. Dan kan het haast niet anders dan dat er een pepmiddel inzit, hetzij natuurlijk (efedrine), hetzij synthetisch (iets amfetamine-achtigs). Bij beide is vrije verkoop verboden.

Maarschalk
Berichten: 2899
Lid geworden op: 14 aug 2004 17:03

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Maarschalk »

2 voedzame herbalife shakes, gezonde tussendoortjes, minstens 2 liter water en een avond of middagmaal. Daarbij 3 keer in de week sporten. Zo heb ik mijn kilo's eraf gekregen. Makkelijk, nou nee hoor. Het heeft met een aanpassing van je eetgewoonten, levensstijl en doorzettingsvermogen te maken.
Dan zijn we dus weer terug bij mijn oorspronkelijke kritiekpunt, hbl was dus niet nodig. Het aanpassen van je leefgewoonten heeft de verandering veroorzaakt. hbl was niets meer dan een voedingssupplement.
orthomoleculaire voedingsdeskundige
Ahum, ja, de zoveelste alternatieve "geneeskundige" stroming die orthomoleculairen.

S.
Berichten: 2164
Lid geworden op: 22 mei 2005 23:52

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door S. »

Yep Maarschalk, een voedingssupplement, niet meer maar ook zeker niet minder.
Oude mensen die niet meer de energie hebben om een boterham weg te krijgen vinden ze heerlijk, dus rotzooi mag je het ook niet noemen.
Wanneer zo'n middel daadwerkelijk aanzet tot spontaan gewichtsverlies kom je in de illegale hoek terecht.

En ach, iedere fabrikant promoot zijn product op de manier waarvan deze denkt dat het de meeste verkoop zal opleveren. Op een pak cornflakes staat ook een slanke dame en een wervende tekst over gewichtsbeheersing. Zelfs de groenteboeren spelen in op de slankheidshype.

Is gewoon zo dat iedereen zijn gezonde verstand en nodige zelfkritiek moet toepassen.

Suncity
Berichten: 87
Lid geworden op: 12 okt 2005 15:56

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Suncity »

Dan zijn we dus weer terug bij mijn oorspronkelijke kritiekpunt, hbl was dus niet nodig. Het aanpassen van je leefgewoonten heeft de verandering veroorzaakt. hbl was niets meer dan een voedingssupplement.
Ja, heer maarschalk. Het is goed hoor, je hebt helemaal gelijk!!!
Ahum, ja, de zoveelste alternatieve "geneeskundige" stroming die orthomoleculairen.
Ik heb het beroep niet gekozen. Heeft hij helemaal zelf gedaan. grote jongen hè :!:

Slim
Berichten: 308
Lid geworden op: 22 sep 2004 14:17

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Slim »

Jij bent niet al te snugger slim.
Wij kennen mekaar (gelukkig) niet persoonlijk.
2 voedzame herbalife shakes, gezonde tussendoortjes, minstens 2 liter water en een avond of middagmaal. Daarbij 3 keer in de week sporten. Zo heb ik mijn kilo's eraf gekregen. Makkelijk, nou nee hoor. Het heeft met een aanpassing van je eetgewoonten, levensstijl en doorzettingsvermogen te maken.
Waarom is het nou nodig om zo grof te doen? Hoe weet jij nou dat je me niet persoonlijk zou willen kennen? Mag jij mensen niet omdat ze een andere mening hebben?
Wat je in de laatste zin van deze quote zegt, daar sluit ik me volledig bij aan. Het had alleen ook zonder Herbalife gwerkt, dat weet ik heel zeker.
ja, dat bedoel ik met 'zo'n persoontje'. Jij hebt zeker viavia gehoord hoe herbalife gegeten/gebruikt wordt.
Hou nou eens op met voor mij invullen wat ik zeg, denk en hoe ik aan mijn informatie kom.
En je blijft maar hard roepen.
Ik heb blijkbaaar een gevoelige snaar geraakt.
als ik jou was zou ik niet zo hard roepen zonder te weten wat ik in het dagelijks leven doe.

En slim gaat ook nog eens dreigen. Het zal me worst wezen wat jij in het dagelijks leven uitvreet. Laughing
En me ook nog van bedreiging beschuldigen. Je voelt je wel snel aangevallen. Ik bedoelde dat je nogal snel denkt dat ik zomaar wat roep zonder mijn opmerkingen ergens op te baseren.
Ik weet beroepsmatig veel van voeding af en daarom meng ik me in deze discussie (daar is een forum voor toch?). Ik probeer je duidelijk te maken dat je zonder Herbalife ook was afgeslankt (dat ik je van harte toewens!) en dat je je veel geld had kunnen besparen, en dat je niet bij een semi-criminele organisatie betrokken was geraakt.

vandam
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 dec 2005 21:44

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door vandam »

heb zelf een jaar lang met succes herba gebruikt. Had voor het eerst absoluut geen behoefte aan tussendoortjes en normaal gesproken heb ik dat wel. Was 8 kg kwijt - toen kreeg ik op mijn werk ineens een TIA (was 44 jaar). Heb altijd het gevoel gehad dat het kwam door de herba (hoorde toen ook ineens rare verhalen over epidrine)
Zou het fijn vinden als het eens onderzocht kon worden door ned. keuringsdienst.
Ben ondertussen ook weer op mijn oude gewicht (door de tussendoortjes)

Slingerding
Berichten: 57
Lid geworden op: 08 dec 2005 16:44

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Slingerding »

zou de tia komen door herba of door dat je eenslecht leefpatroon hebt ontwikkeld in de jaren ervoor?
Herba bevat absollut geen ik herhaal GEEN ephidrine oid.
Enne over de keurings dienst van waren , dacht je nu echt dat herba niet reeds onderzocht is door dergelijke instanties?
Nee vandam die tia heb je echt te danken aan een combi van factoren , je zou kunnen denken aan te hoge cholesterol, te veel zoutvet suikers alcohol sigaretten te hoge bloeddruk en vele vele andere zaken.
Het spijt me de zwarte piet is in dit geval waarschijnlijk voor jou.

Slingerding
Berichten: 57
Lid geworden op: 08 dec 2005 16:44

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Slingerding »

enne slim? wat is je beroep dan ?
enne heb je geleerd voor voedingsdeskundige?
enne is het niet zo dat je ook maar een eenzijdige kijk op bep. zaken krijgt binnen opleidingen?
Even de discussie over zuivel produkten oprakelend (men onderwijst nog steeds dat dat gezond is terwijl al lang en breed door verschillende onderzoeken is uitgewezen dat dat best eens mee zou kunnen vallen?)
Is het niet zo dat voeding steeds meer commerciele waarde heeft als voedingswaarde?(ken je de onderzoeken van geigi?)en dat je van een sinasappel niet meer mag verwachten als dat men er 30 jaar geleden van kon verwachten?
Is het niet zo dat "a apple a day keeps the doctor away"inmiddels zou moeten zijn "5 apples a day keeps the doctor away?
Is het niet zo dat de grond in west europa mede door overpopulatie allang verarmd is? selenium vindt je geen spoortje meer van binnen westeuropa.
Is het niet zo dat in het leids universitair proeven zijn gedaan dat als mensen vloeibaar eten vele malen beter genezen en dan ook nog met minder kans oip infecties?
Is het niet zo dat een beetje huisarts geen ruk van voeding weet(4 tot 6 uur voedingsleer in de opleiding)
en een beetje specialist ook niet(2 uurtjes meer)
Is het niet zo dat sinds in china de westerse leefstijl zijn intrede heeft gedaan de kankercijfers de pan uitrijzen?
Is het niet zo dat een beetje dieetiste ten hogste bij 6 % van haar patienten mag spreken over een succes?
Is het niet zo dat 70 % van alle klachten die bij de huisarts terecht komen voedingsgerelateerd is (onderzoek WGO/WHO 2002)
Is het niet zo dat 60 % van alle sterfgevallen mbt kanker,hartaanvallen,diabetes en hersenbloedingen te wijten zijn aan slechte voeding en voedingsgewoontes?(onderzoek WGO/WHO 2003)
Is het niet zo dat je daar eens uit op mag maken dat het wel eens tijd wordt dat daar eens wat meeropenheid aan gegeven kan en mag worden?
Is het dan niet zo dat supplementeren bijna onontbeerlijk is?
Is het niet zo dat het niet zo uitmaakt voor welk merk je kiest?
Is het niet zo dat herbalife hier 25 jaar geleden al mee aan de slag is gegaan als DE eerste?
Is het niet zo dat je daar ook wel eens over na mag gaan denken?
Is het niet zo dat als je dit allemaal nog gaat ontkennen je echt een struisvogel bent?
Of heb je dan verstand van voeding?

Maarschalk
Berichten: 2899
Lid geworden op: 14 aug 2004 17:03

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Maarschalk »

Toch ben ik blij dat alle problemen die slingerding aanhaalt opgelost kunnen worden door een hbl consultant, ongeacht zijn/haar opleiding, intelligentie en kennisniveau. En ongeacht of de dingen die slingerding aanhaalt wel of niet kloppen.

Slingerding
Berichten: 57
Lid geworden op: 08 dec 2005 16:44

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Slingerding »

hmmmm, verwijs ik niet naar onder andere onderzoeken van de world health organisation en het bedrijf geigi, heer MAARschalk?
Misschien iets te veel zoek werk?
bekijk het maar eens de meeste van die feiten zijn daar onherroeppelijk terug te vinden!
en voor de rest tja,jij bent in mijn ogen een professionele zoutkorrelopslakkenlegger die een zeer beperkt interpretatievermogen bezit. maar daar was ik wel vrij duidelijk in in eerdere posts geloof ik
vriendelijke groet bo

Henrice
Berichten: 537
Lid geworden op: 22 jun 2005 09:45

Re: HERBALIFE

Ongelezen bericht door Henrice »

Het is altijd beter om groente en fruit te eten.Je mag dit nooit vervangen door een supplement.gr.& fr kunnen ook niet vervangen worden door een pil.
Er zitten zoveel stoffen in gr& fr die allemaal met elkaar in evenwicht zijn.Veel van deze stoffen zijn nog niet eens bekend en van de stoffen die wel bekend zijn kent niemand nog het "samenspel".Preparaten bevaten alleen de stoffen waarvan bekend is dat ze gezond zijn maar in verhoudingen die wel eens helemaal niet de goede zouden kunnen zijn.

Supplementen zijn zeker niet onontbeerlijk.Integendeel.Te veel kan kankerverwekkend zijn omdat men ermee de natuurlijke balans van het lichaam verstoord.De voedingsstoffen in gr & fr zorgen door hun onderlinge verhoudingen voor een optimale antioxiderende werking.

Herbelife bestaat al 25 jaar,ze waren zelfs de eerste.Een slimmerik heeft toendertijd het gat in de markt ontdekt.
De evolutie is miljoenen jaren oud.Welk mens kan hier een pil van maken? Ik geef hem/haar de rest van mijn leven gratis te eten.
Die pil zou zo ongelooflijk groot worden als je hierin alle met elkaar balancerende stoffen zou kunnen doen dat je liever 5 appels 3 bananen
4 kiwi's en een kilo winterpeen zou eten.

De Chinezen zijn tot voor kort een ongrijpbaar volk geweest.Communisme heete dat toen.Een kenmerk van dit geloof is dat ze zich beter voordoen dan dat ze zijn.Wij weten niets over de toenmalige ziektes (en andere spontane verdwijningen).Hoe kan iemand nou weten of iedereen daar kanker krijgt van de westerse levensstijl ..China is erg groot en de meeste Chinezen liegen nog uit gewoonte...Noord Korea is ook veel over bekend.Voor zover ik weet zijn ze daar nooit ziek.China heeft trouwens hele andere bedoelingen met de wereld.Misschien wel dezelfde als mlm..Misschien is het afkraken van onze levensstijl en zeggen dat mensen er ziek van worden wel het begin van de Chinese overheersing.

Volgens J.v E. Was er al een hele invasie Chenese mlm ers in Australie gesingaleerd.

Het begint al eng te worden.

Gesloten