LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] WOW, zelfs instellingen zijn negatief over AEGON

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom spaarbeleg / sprintplan.
singsing
Berichten: 263
Lid geworden op: 02 feb 2005 18:39

WOW, zelfs instellingen zijn negatief over AEGON

Ongelezen bericht door singsing »

'Fundament Aegon blijvend onder druk'


AMSTERDAM (Dow Jones) - De bedrijfsfundamenten van verzekeraar Aegon blijven onder druk staan, zegt zakenbank JP Morgan.
De bank wijst op lage obligatierendementen, en een negatieve outlook in de VS. JP Morgan ziet nieuwe initiatieven pas op middellangetermijn de vruchten afwerpen.
De bank adviseert over te stappen naar ING. JP Morgan hanteert het advies ’underweight’, het koersdoel is 12 euro. Aegon sloot donderdag op 13,67 euro.

EEN NEGATIEVE OUTLOOK, zo zal dat zich gaan ontwikkelen!

Wat is AEGON ongelofelijk dom bezig, ook naar al hun werknemers spelen zij hoog spel, immers, door hun belachelijke houding komt het straks tot een uitbarsting die banen gaat kosten, hoeft niet wammeer ze nu over de brug komen!

Er komt een moment dat er werknemers gaan getuigen hoe het werkelijk heeft gelopen, dan zijn de rapen gaar, geloof me maar!!

AEGON, DOE TOCH NIET ZO DOM EN GEEF ONS GELD TERUG!!

DC®
Berichten: 8
Lid geworden op: 15 mar 2006 22:09

Re: WOW, zelfs instellingen zijn negatief over AEGON

Ongelezen bericht door DC® »

wat bedoel je precies hiermee ? iedere dag verschijnen er tig van dit soort artikelen, waarin (zaken)banken ed een advies geven over een bep. bedrijf voor hun beleggers (kopen, houden, verkopen). je quote zegt dus niet zo veel, zeker niet de gewone man die een sprintplan had lopen ... die hebben zowiezo geen idee van hoe het allemaal werkt.

en denk je nou echt dat een topmanager zich hier druk over maakt, of er personeel eruit vliegt en dan de waarheid verteld ? denk je dat ze nu echt zullen gaan betalen ? hoop het wel, denk het niet. zie ook bijv enron, wol, ahold ........ bijv.

Gesloten