LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Gecancelde reis

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
mrNobody
Berichten: 19
Lid geworden op: 30 apr 2006 16:20

Re: Gecancelde reis

Ongelezen bericht door mrNobody »

Blijkbaar is een organisatie betrouwbaar als er veel mensen 1 keer meer gereist hebben :( Turkse luchtvaartmaatschappijen en idem reisorganisatoren hebben geen hoge naam gekregen in de loop der jaren. AtlasJet staat niet te boek als degelijk en betrouwbaar. Maatschappij met veel onderhoud aan (oude) vliegtuigen, vertragingen, etc. Kijk voor de gein eens op www.planemad.net en check de bouwjaren en leas-constructies 'ns. Transavia en Martinair geven je dan toch meer vertrouwen en nette oplossingen als er een probleem of vertraging is. Sta je niet voor jan joker tot midden in de nacht op een vliegveld tot je een ons weegt ... :roll:

Zarine
Berichten: 247
Lid geworden op: 11 apr 2006 00:21

Re: Gecancelde reis

Ongelezen bericht door Zarine »

Er zit idd een kwaliteitsverschil tussen de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Maar alle luchtvaartmaatschappijen moeten voldoen aan de minimale normen die gesteld zijn.

Toch vraagt de markt om de laagste prijzen, en die lagere prijzen staan (veeal) garant voor minder kwaliteit en service.

daantjebas
Berichten: 22
Lid geworden op: 04 mei 2006 23:35

Re: Gecancelde reis

Ongelezen bericht door daantjebas »

Wij kregen vanmiddag om 5 uur bericht dat onze reis met de hele familie naar Turkije in de herfstvakantie niet door kan gaan omdat transavia alle vluchten voor dat weekend gecanceld heeft, heeft iemand daar al iets van gehoord, en wat moeten we doen??? we zijn met 12 personen, het is niet zo makkelijk om iets anders te vinden, we hebben al in februari of zo geboekt

Zarine
Berichten: 247
Lid geworden op: 11 apr 2006 00:21

Re: Gecancelde reis

Ongelezen bericht door Zarine »

Voor de herfstvakantie zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar naar Turkije, zowel met de turkse charters als met bv Martinair.

Gesloten