LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Keuken kopen

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
scheuj
Berichten: 164
Lid geworden op: 19 mei 2006 09:36

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door scheuj »

Lexus,
Hoe meer monteurs en deskundigen op dit forum hoe beter. Het valt mij alleen op dat de zinvolle adviezen/informatie altijd bij dezelfde kleine groep (Mr.P, Maxx, Scara, PeterR en nog een enkeling) vandaan komen terwijl het clubje dat ik al genoemd heb vooral zichzelf deskundig acht.

loesjes
Berichten: 705
Lid geworden op: 22 sep 2005 10:26

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door loesjes »

Mijn laatste reactie hier naar jou toe:

Ik heb hier nog geen klant uitgescholden die zich fatsoenlijk opstelt.

die offerte die jij rood wilt markeren zou jij van mij nooit krijgen want ik had je van te voren al vierkant mijn showroom uitgeschopt

inderdaad is de klant koning mits deze zich ook zo gedraagt.

Daarnaast heb ik nergens gevraagt hier om rekening te houden met de arme keukenverkopers.

dus je berichtje is wederom dom geschreeuw. nou je schreeuwt nog maar even lekker door.

Gewoon_ik
Berichten: 33
Lid geworden op: 23 jul 2006 22:55

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door Gewoon_ik »

Beste Lexus,
Het is niet aan jou om mij te vertellen hoe ik me op moet stellen. Zoals ik al aangaf lopen hier enkele van je branchegenoten rond (ze zijn helaas dun bezaaid) die wél fatsoenlijk zijn en op een normale manier communiceren. Dát zijn de mensen die straks zullen overleven en waar de kleine groep mensen die behoefte heeft aan een úitgebreid advies straks hun keuken zullen kopen. Voor jullie blijft er weinig marche meer over, en ik zou dan ook maar vast gaan uitkijken naar ander werk. Misschien is de oud-ijzer handel iets ?

hera
Berichten: 296
Lid geworden op: 14 okt 2005 14:53

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door hera »

Loesjes, mijn steun heb je hoor.

Ik vind het toch ook wel erg raar dat Gewoon ik niet weet in welk segment Alno zich bevindt terwijl hij verder over van alles en nog wat commentaar loopt te leveren.

Als ik zoiets als een keuken koop wil ik een goed advies, een mooie keuken, service en van mij mogen/ moet de keukenverkoper er ook aan verdienen. Zolang ik maar een goede prijs betaal.

Alleen ik kon bij een " normale keukenzaak" niet meer slagen nadat ik massief houten maatwerkkeukens had gezien (oa op de woonbeurs bij de Mandemakers stands).

Ik heb nu dus een vermogen neergeteld (17 mille) voor een handgemaakte keuken. Maar in mijn regio hoor ik hele goede verhalen over Pronk keukens in Zuidschermer.

loesjes
Berichten: 705
Lid geworden op: 22 sep 2005 10:26

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door loesjes »

de fatsoensnormen van gewoon ik en van scheuj komen aardig overeen
kijk maar eens in beide hun historie...

dat zegt genoeg.

maxx
Berichten: 1701
Lid geworden op: 03 sep 2005 12:50

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door maxx »

Jongens en meisjes, we hebben in dit landje wel een erg kort lontje.

Nu de temperaturen weer dalen kunnen de gemoederen misschien ook weer een beetje afkoelen. Ik, en ik denk anderen met mij, heb me de laatste dagen verbaasd over de gang van zaken op het forum.

Laat aub iedereen een beetje in zijn waarde. Wie naar Duitsland wil moet dat vooral doen als hij/zijn denkt daar beter af te zijn. In Nederland worden jaarlijks meer dan 200.000 keukens verkocht dus er blijft genoeg te doen voor specialisten die weten wat een goede keukenzaak hoort te doen.

MVG

Gewoon_ik
Berichten: 33
Lid geworden op: 23 jul 2006 22:55

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door Gewoon_ik »

Loesje,
Ik mag mij niet meer voortplanten en je schopt mij je showroom uit. Waar bevind jouw toko zich eigenlijk, op de Vinkenslag ?

Rest mij niks anders dan je nog een keer dom te noemen, en je veel geluk toe te wensen met de zaken Je zult het nodig hebben! Afbeelding

loesjes
Berichten: 705
Lid geworden op: 22 sep 2005 10:26

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door loesjes »

ach ieder krijgt wat hem toekomt...

scheuj
Berichten: 164
Lid geworden op: 19 mei 2006 09:36

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door scheuj »

Goed advies Louches, dat van die historie. Heb ik gedaan. Kwam uit op 15 berichten van mij en 299 van jou, waarvan 288 met nederlandse taal fouten. Fijne avond nog.

Lexus
Berichten: 63
Lid geworden op: 06 jul 2006 22:51

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door Lexus »

Beste Gewoon_ik,
ik heb je ook helemaal niet gezegd hoe je je moet opstellen. Wat ik heb gezegd is dat als mensen anderen met respect behandelen ze dat ook zullen terug krijgen. Maar als er iemand is die zich respectloos opstelt naar anderen, kan hij of zij verwachten dat er ook vervelend zal worden gereageerd.

En beste Scheuj,
Tuurlijk denkt elke verkoper of monteur dat ze deskundig zijn, anders vallen ze natuurlijk door de mand. En ik weet niet of degene die jij opnoemt deskundig zijn of niet, ik moet zeggen dat Loesje normaal goede antwoorden of adviezen geeft en daar is niets mis mee.
Echter als gewoon_ik, als zijnde een klant, merken en/of bedrijven loopt af te maken, terwijl hij zelf weinig verstand heeft van de diverse merken.
hij vraagt tenslotte ook niet voor niets adviezen...

Daarom heb ik, en ik denk naast mij meerdere, bij hem steeds het idee dat hij de hele boel loopt op te naaien, en er zijn altijd mensen die daar leuk op reageren (waaronder ik ook wel eens), omdat zij vinden dat wat hij vertelt niet eerlijk is.....

Scara

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door Scara »

Klopt hera, hebben een naam hoog te houden daar

dens
Berichten: 280
Lid geworden op: 23 jul 2004 11:37

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door dens »

Waar ging deze topic ook alweer over??

Het is alleen maar gescheld, hier! Hou er toch eens mee op en kom terzake op een normale manier. :roll:

Stelletje kleuters :!:

Gewoon-ik
Berichten: 17
Lid geworden op: 01 aug 2006 22:51

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door Gewoon-ik »

Ik stel me aller redelijkst op. Ik scheld niemand uit, maar ik ben wel kritisch. Als ik constateer dat het een boevenbende is in het keukenwereldje, en ik word hier vervolgens verrot gescholden (er word mij zelfs verteld dat ik me niet meer voort moet planten), bevestigd dat mijn vermoedens. Misschien ben ik wat kort door de bocht geweest door alle keukenverkopers boeven te noemen. Mensen als "keukenspecialist" gedragen zich immers wél fatsoenlijk en zijn de mensen terwille.


Het andere slag (en daar valt Loesjes ook onder) meet zich een arrogante houding aan die ze totaal niet past. Onthoud: de cónsument is degene die meer als 10.000! euro komt uitgeven. De cónsument zorgt (nu nog) dat er bij jullie brood op de plank ligt. Gedraag je daar naar!

Ik ben zelf salesmanager in een andere tak van sport, en als ik er ooit achter kom dat een van mijn mensen zich op deze manier uit naar onze klanten, kan hij/zij direct zijn koffers pakken!

Maar goed, de gevolgen zijn voor jullie:
Steeds meer mensen wijken uit naar Duitsland. Ik hoop voor de keukenadviseurs die wél weten hoe je met klanten dient om te gaan, dat ze zich onderscheiden van dit soort gespuis, want jullie markt heeft een slechte naam en de discounters uit het buitenland nemen binnenkort de markt over.

En kom niet aanzetten met verhalen dat het allemaal zo fan-tas-tisch draait in jullie branche, want ik ben érg goed op de hoogte van groei en daalmarkten.

En daarmee wil ik deze ordinaire Albert-Cuyp ruzie eigenlijk afsluiten. Vanaf nu wil ik het op deze plek weer hebben over de Alno-keuken die ik op het oog heb. Doe mij (maar vooral jezelf en je branche) een lol, en respecteer dit.

Pfffff

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door Pfffff »

Ach , zolang Gewoon-ik het blijft hebben over marches en een inzakkende markt , hebben wij niets te vrezen. ( het is marge doebe )
Gewoon morgen weer de rekken vullen bij de Aldi vriend en lees eens een blaadje over keukens of verdiep je eens in de cijfers van het MKB, want je komt zo snugger over .
Zoek ook eens de cijfers op van gekochte keukens in Duitsland door nederlanders en v.v. , het is waarlijk een klein te verwaarlozen percentage, welke voor een groot deel op de schouders komt van de grensprovincies. Maar dat is al sinds jaar en dag zo, dus niet nieuw.

Verder ga ik niet in op je domme gewauwel klein nsbeetje
kus kus

dens
Berichten: 280
Lid geworden op: 23 jul 2004 11:37

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door dens »

En we gaan gewoon vrolijk door. Misschien kan Trosradar een slotje plaatsen. Deze topic heeft geen nut meer, het wordt een ordinaire caferuzie!

Dus: On topic of slotje :roll:

(en ga hier nu niet weer op reageren maar meldt iets nuttigs over ALNO en hou anders je mond)

loesjes
Berichten: 705
Lid geworden op: 22 sep 2005 10:26

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door loesjes »

Gewoon-ik
Geplaatst op: 02 Aug 2006 00:02 Onderwerp:



Ik stel me aller redelijkst op. Ik scheld niemand uit
en dit was gewoon-ik zijn eerste berichtje:
Ben ik de enige die opvalt dat het keukenwereldje van een ongelofelijk laag (Torremolinos) niveau is ?
Ik ben nu een paar dagen bezig met oriënteren en rondkijken, maar heb het gevoel dat ik op een foute, Beverwijkse, bazaar terecht ben gekomen.
Het is werkelijk te onbeschoft voor woorden dat zo'n stuk onkruid u niet wil helpen
Dit is echt ziek gedrag Loesjes.

Bot321/Loesje, ga eens lekker je eigen topics verzieken. Kssst, maffia!
Je hebt het denkniveau van een kleuter, de ballen verstand van marktwerking,
Rest mij niks anders dan je nog een keer dom te noemen,
Verder kun je zelf de historie van gewoon ik lezen en zien dat ieder berichtje van hem gewoon getuigt van - geen net heermanschap -

laat ik verder even vermelden dat voor gewoon ik hier op het forum kwam het een prima forum was waarbij veel ervaringen en adviezen werden uitgewisseld.

Ik laat mij en mijn keukenvak niet in de **** zetten door zo'n figuur, vandaar dat ik hem op deze manier heb aangesproken.

DE KLANT IS KONING ABSOLUUT!! maar moet zich dan ook zo opstellen,
ere wie ere toekomt.

dens
Berichten: 280
Lid geworden op: 23 jul 2004 11:37

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door dens »

IS HET NU ZO MOEILIJK OM GEWOON TE STOPPEN MET DIT GE*****?? En dan toch nog effe doorgaan?

Combiwitch
Berichten: 65
Lid geworden op: 22 jul 2006 23:36

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door Combiwitch »

Geen reclame?
Iedereen noemt allerlei keukenzaken bij naam.
Daar gaat het toch om bij dit forum!!!
Hoe wil je de consument helpen als je de naam niet wil noemen?
Wil je alles dan voor jezelf houden?
Ik denk dat je ons meer helpt door te zeggen welke winkel het is en waar die zich bevind zodat consumenten er dan ook naar toe kunnen.
Ik ben nog steed benieuwd

bot321
Berichten: 3170
Lid geworden op: 05 okt 2004 14:30

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door bot321 »

Dens wanneer ben jij eens van plan te stoppen
met die onzinnige opmerkingen van slotje en
stoppen.Jouw bijdrage is tot op dit moment nihil
dus wat loopje nou te mokken.

dens
Berichten: 280
Lid geworden op: 23 jul 2004 11:37

Re: Keuken kopen

Ongelezen bericht door dens »

Dens wanneer ben jij eens van plan te stoppen
met die onzinnige opmerkingen van slotje en
stoppen.Jouw bijdrage is tot op dit moment nihil
dus wat loopje nou te mokken.
Jaja, bot321! Ik weet dat je mij probeert uit m'n tent te lokken maar daar trap ik niet in. Ik probeer de boel hier te redden door te melden waar dit forum voor bedoeld is. En als een topic niet gebruikt wordt waarvoor ie opgezet is dan kun je net zo stoppen! Dan is een slotje nuttiger.

Gesloten