LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] gratis ringtones op www.clipjes.nl is niet gratis!!!

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
dribster
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 dec 2006 23:50

gratis ringtones op www.clipjes.nl is niet gratis!!!

Ongelezen bericht door dribster »

op http://www.clipjes.nl kunnen jongeren gratis muziek clips bekijken
harstikke leuk werkt allemaal prima alleen boven aan de pagina kan je op reclame drukken van gratis ringtones daar kom je op een pagina terecht waar je je mobiele telefoon nummer kan in voeren en vervolgens op verzenden kan drukken alleen wat veel jongeren niet weten is dat het helemaal niet gratis is en je gelijk vast zit aan en abbonement waar je elke week drie ringtones krijgt voor 3,00 euro per ringtone dat dus neerkomt op 9 euro per week en het word gewoon van je beltegoed afgeschreven. maar op de site kan je dus niks terug vinden over waar je je kan afmelden en van wie het allemaal is. na lang zoeken zijn wij er eindelijk achter gekomen. als je naar http://nl.celldorado.com/NL/index.php
gaat kan je daar het nummer vinden om het abbonement af te melden. erg jammer dat de site geen goede informatie geeft en jongeren zo geld afhandig maakt!!:evil:

ik hoop dat ik hier mensen mee heb geholpen

groetjes kelly

RemyB
Berichten: 14
Lid geworden op: 14 dec 2005 18:43

Re: gratis ringtones op www.clipjes.nl is niet gratis!!!

Ongelezen bericht door RemyB »

Het is inderdaad weer zo'n achterbakse manier om geld te verdienen door misbruik te maken van grijze wetgeving en de technologie achter internet.

Want, zoals het sterretje achter gratis al doet vermoeden, staat er extra informatie op deze pagina. Deze informatie is echter afgeschermd en je moet gericht zoeken om het te vinden.

Technisch gezien staat de info in een zogegeten iframe (een afzonderlijke venster in de pagina) die niet standaard op scrollen staat.
Aangezien de maker van de pagina heeft bepaald dat dit iframe 590 pixels hoog is en de prijsinformaite lager staat dan die 590 pixels, is er sprake van bewuste misleiding.

Gesloten