LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Keuken kopen bij Keukenkampioen? Enkele tips....

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Pier
Berichten: 42
Lid geworden op: 28 jan 2006 23:19

Keuken kopen bij Keukenkampioen? Enkele tips....

Ongelezen bericht door Pier »

Hebt u ze ook gezien, die reclames van Keukenkampioen voor de avondverkopen met 40% korting? Trap er niet in: je krijgt die 40 % helemaal niet. Het lijkt wel of je ze krijgt, maar het is niet zo: de prijzen zijn daar zowiezo al hoog genoeg om flinke korting te kunnen geven, daar hoef je zo'n avond echt niet voor af te wachten....
Beter nog: ga er helemaal niet heen. Je krijgt te maken met gladde verkopers die erin getraind zijn om je te pushen tot het zetten van je handtekening. Dat levert hen dan weer provisie op, en dat is het enige wat voor hen telt. Geloof niet dat zij ook maar een greintje interesse hebben in uw keuken. Luister verder goed naar wat ze zeggen: ze zeggen dingen die wel waar zijn, maar die voor ingewijden een heel andere betekenis hebben. Enkele voorbeelden:
*"U mag uw natuurstenen aanrechtblad zelf uitzoeken bij ...". Lees: "u moet straks een keuze maken uit het aanbod dat .... op voorraad heeft; zit uw droomblad daar niet bij, dan heeft u pech."
* "De gemiddelde Nederlander koopt elke ... jaren een nieuwe keuken." Lees: "Na ... jaren is de keuken die u nu koopt wel versleten"
Verder nog een tip: weiger pertinent om vooraf te betalen. Dan gaat de verkoper namelijk proberen om je door middel van extra korting over te halen om toch maar vooraf te betalen. Hij moet wel, want hij mag niets verkopen dat niet vooraf betaald wordt. Daar kun je mooi je voordeel mee doen.
En wees bedacht op een totaal andere opstelling van de kant van het bedrijf waar je je keuken gekocht hebt vanaf het moment dat je je handtekening gezet hebt: vanaf dat moment is alles puur en keihard zakelijk. Kortingen bestaan niet meer als je ook maar iets aan je keuken wilt wijzigen, ook al wapperen buiten de vlaggen met "40% korting".
EN HET BESTE ADVIES DAT IK KAN GEVEN: KOOP NIET BIJ MANDEMAKERS. IK KAN HET WETEN, IK HEB ER GEKOCHT EN BEN VRESELIJK TELEURGESTELD. NATUURLIJK HOEFT U MIJ NIET TE GELOVEN. GA GERUST UW GANG: U BENT DE BAAS OVER UW GELD EN U NEEMT UW EIGEN BESLISSINGEN. BESEF WEL DAT HET UW KEUZE IS...

Gesloten