LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ben je het niet eens met de regelgeving of de overheid? Ventileer hier jouw mening.
stien59
Berichten: 3
Lid geworden op: 20 mar 2007 22:03

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door stien59 »

aan rob_o is die dochter van 12 jaar van jou heb je haar erkend en door wie wordt je als zwart afgeschilderd

karinknol
Berichten: 115
Lid geworden op: 26 apr 2005 01:41

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door karinknol »

inderdaad is mijn reactie heel erg cru, ik zit er niet op te wachten om weer veroordeeld te worden dat de moderne ouders in het slob zitten. Je moet maar gezegend zijn met een kind met een stoornis waar voor je hulp zoekt, die eigenlijk niet bestaat in Nederland. Buitenom dat je afgebrand wordt als ouder, krijg je dit ook nog even over je heen.

Ouders die in de problemen komen met hun kids door wat voor stoornis dan ook, zoeken hulp en zitten echt niet te wachten op die non verhalen. Sterker nog, als mensen in je omgeving die tegen je zeggen, heb je ze na drie keer wel gezien.

Alles omtrent een kind met een stoornis, vreet energie, die je keihard nodig hebt, secu voor de andere kids, om je relatie te behouden, voor de hulpverlening en dan nog de buitenwereld.
Moet je ook nog voor je kind met stoornissen vechten en dan nog jezelf zien te behouden, ja kom op zeg.

Ik heb tien jaar lang moeten vechten, om mijn kind met geestelijke stoornissen op de juiste plek te krijgen, dat ik eindelijk ben door gedrongen bij bjz, ik heb twee amj meldingen door lopen,
Mijn hele gezin is naar de vervelend, omdat ik nooit de juiste hulp kreeg, ik zit met mijn dochter, nu al anderhalf jaar in de hulpverlening om dat gene wat haar broer haar heeft aangedaan. Ik zelf heb een Burn-out, mijn man zit op het randje, mijn jongste, kan het amper bolwerken en dat alleen omdat de zorg niet werkt, mag ik dan even een partijtje stevig tekeer gaan tegen een nitwit?

Door mijn eigen aktie, om mijn zoon van zijn groep af te halen, werd de raad ingezet met als doel van bjz, dat ik een ots opgelegd zou krijgen en dat elke jeugdrechter dit zou opleggen, nou mooi niet dus, ik werd in het gelijk gesteld en eindelijk, zit mijn zoon op een behandelplek en nog altijd geen ots. Dit moest trouwens van de raad, net binnen de gestelde termijn, was het rond

BJZ werkt niet en op domme vooroordelen,zit ik echt niet meer te wachten!

CM, is wel vaker een stoorzender hier op het forum, hij denkt zich heel wat en, let wel naar mijn mening, brult hij soms maar wat.

Landelijk hoor je overal, bjz werkt niet, mijn gezin is hier de dupe van en vele gezinnen met mij.

Shuttle
Berichten: 13
Lid geworden op: 19 mar 2007 22:13

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door Shuttle »

Ik heb door de jaren heen een brede rug gekregen Karin en laat de opmerkingen van onwetende mensen er zo langs afglijden.
Mischien een optie?, kost in ieder geval een stuk minder energie, die kan je dan weer ergens anders in steken.

annaatje58
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 mar 2007 00:51

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door annaatje58 »

jeugdzorg is gewoon een rotzooi,Vandaag zijn ze met 2 man sterk van jeugdzorg en de politie huisvredebreuk komen plegen ,..want mijn dochter is snds 17 maart weg gelopen juist door bureau jeugdzorg hun fouten want ze zouden helpen zie ik,wat is er nu van gekomen ,..een beschikking voor een jeugdgevangenis,me meisje heeft niks gedaan,15 jaar oud,ze had al een jaar problemen en de jeugdzorg deed niks,en wij worden als beesten behandeld hier.Vandaag zijn ze zonder boe en ba gewoon me deur beneden aan het inrammen geweest,en dan boos zijn dat ik niet open maak.Noemen ze geen goede samenwerking nee ,..ik niet ,nee jeugdzorg heeft lef ja,,denkt dat ze alles mogen,als je naar de politie gaat voor een aangite weigeren die lui doen we niet dus morgen weer terug.Want ze zijn zo maar boven geweest tot de zolder alles zitten draaien en keren zonder huiszoekingsbevel binnen.Ze zeiden ze komen nog eens dan doe ik het anders,ga ik ze filmen en ergerder nog alles op nemen en dan ga ik radar of sbs 6 benaderen hoe jeugdzorg hier handeld.en dan nog iets ik kots op ze dus,..
mogen ze gerust lezen want het zijn gewoon rotzooi instanties die denken dat ze alles mogen,en zorg hebben ze echt niet,...

klavertje4
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 apr 2007 13:10

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door klavertje4 »

Alsik jullie mijn verhaal moet gaan vertellen dan klapperen jullie de oren.Ik ben gescheiden.2kids.waarvan ze nu onder toe zicht zijn gesteld door bjz.en wel bij een pleeg gezin bij de fam.van mijn ex.Ik heb mijn kids al 2jaare niet gezien en gesproken ik mag nog geen brief of kaart naar hun schrijven en sturen word niet gelezen.omdat die mensen van bjz op hun buurt zeggen kinderen willen niet dat ze hun de kaarten en brieven voor lezen nietvan moeder,opa en oma en oom en tante.dus mijn fam.heeft de kinderen ook al 2jaar niet gezien.bjz.limburg doet hier helemaal niks aan.ze zeggen gewoon als de kids niet willen dan kunnen wij niks doen.ik heb me nu voor genomen om dit op de tv bekent te maken.een hele trieste moeder.snik snik

iniki
Berichten: 44
Lid geworden op: 31 jan 2007 21:58

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door iniki »

Zelf jeugdzorg inschakelen?? Beter van Niet!!!

Heb je een kind waar je geen raad mee weet?? denk goed voordat je zelf Jeugd"zorg" inschakelt....Je komt dan van de regen in de drup
Wanneer het ernstig met je gezin gesteld is komen ze(JZ) vanzelf wel opdagen..
Ik durf dit te zeggen want ik heb veel ervaring met jeugdzorg in eigen kring en ook van een collega die door de dreigementen en het gepest van de JZmedew.helemaal door dreigde te draaien
Ongeveer tien jaar geleden een beroep op ze gedaan aangezien mijn 13 jarige zoon zich onmogelijk ging gedragen en hij de verkeerde weg bewandelde.
Hij kreeg een Hindoestaanse man als voogd, een vriendelijke man maar absoluut niet geschikt voor deze functie..lui en tot overmaat van ramp had ik ernstige vermoedens dat hij aan de drank was!! (rode neus, bloeddoorlopen ogen en soms een alco-lucht)
Daarbij deed hij absoluut helemaal niets...!
Zoals een aanvraag voor een instelling niet verlengen (Vergeten!) Eventueel psychische hulp inschakelen wat de rechter had gezegd.(oh ja vergeten of ik weet niet)
Werkelijk om je haren uit je hoofd te trekken..ik heb nog steeds spijt dat ik kostbare tijd heb verspild door te denken dat Jeugdzorg wel het nodige zou uitvoeren. Zo ben ik ongeveer twee jaar bezig geweest om de hulpverlener aan te zwengelen (zo zal ik het maar noemen)
Meneer ging ook steeds op vakantie en stuurde dan een kaartje de dag voordat zijn vakantie inging zodat je geen contact meer op kon nemen ..
ondertussen kwam ik aan de hoofdzaak bijna niet meer toe..
Op gegeven moment kwam zoon zelfs in de gevangenis terecht, tijdens de rechtzitting vroeg de rechter nog aan de Jeugdzorgmedew.maar u zou toch dit en dat doen? Glenn Mill's o.i.d. meneer moest weer toegeven dat hij dat vergeten was of niet wist dat je een aanvraag elke keer weer moest verlengen. enz. enz. doodmoe werd ik ervan.

Het is met zoon wel allemaal in orde gekomen..maar dat heb ik absoluut niet aan Jeugdzorg te danken.

Ik ben tot de conclusie gekomen (mede door de ervaringen van de collega) dat je het beste je eigen weg kunt volgen.
Dus zelf een jeugpsycholoog inschakelen..hoeft niets extra te kosten want daar zijn we allemaal voor verzekerd. Deze mensen kunnen je professionele hulp bieden en geen gekluns (van Jeugd"zorg") waar je maanden op moet zitten wachten en waar kostbare tijd verloren gaat!!
Als de diagnose is gesteld, kun je in samenspraak kiezen voor een eventuele behandeling Deze kosten zijn ook aftrekbaar voor de belastingen.
GA JE EIGEN WEG EN HOUD JEUGD"ZORG" ZOVEEL MOGELIJK BUITEN DE DEUR!!
Ps. Het Leger des Heils heeft ook een Jeugdzorg-afdeling en is volgens mij veel betrouwbaarder..dan die griezels van Stichting Jeugdzorg..

hugo123
Berichten: 58
Lid geworden op: 04 jun 2007 19:18

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door hugo123 »

Het LdH LJ&R is erger dan Jeugdzorg! Zeer negatieve ervaringen, vonnissen van rechters worden genegeerd en de wet wordt niet gevolgd. Initimidatie, chantage en dossiervervalsing kan ik aantonen.
Zorgmeldingen poltie, AMK meldingen, bedreigingen worden niet aan rechters of de RvdK gemeld. Die daardoor weer op het verkeerde been gesteld worden.

Bovendien kunnen ze een dossier wat hen te moeilijk wordt zo 'dumpen' aan BJZ die de eindverantwoordelijkheid heeft in een provincie en zo de boel afschuiven.

Ook ik heb inmiddels al vele ordners vol met ervaringen over BJZ/RvdK etc.

Astrada
Berichten: 185
Lid geworden op: 17 mar 2007 11:54

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door Astrada »

"Jeugdzorg is een verlengstuk van de psychiatrie"

http://www.prikpagina.nl/read.php?f=2352&i=1669&t=1669
http://www.prikpagina.nl/read.php?f=2352&i=1737&t=1737

http://www.jeugdzorgelijk.web-log.nl/

Hallo Hugo123,
Uit eigen ervaring(ik was binnen een paar weken weer van ze af toen ik dreigde naar de pers te stappen) en uit ervaringen in mijn omgeving kan ik bevestigen dat jeugdzorg niet veel goeds betekend.
Het zijn over het algemeen een stelletje amateurs die voornamelijk achter de feiten aanlopen en ze dan ook nog eens verergeren.
Op een gegeven moment heb je meer last van Jeugdzorg dan van je kind.
Individueel zullen er best een paar goedwillenden tussen zitten maar ook zij zullen weinig bereiken vanwege het beklemmende systeem om hen heen.

Vroeger kende ik iemand die SP verliet en bij de PVDA ging enkel en alleen maar om carriere te kunnen maken.
Binnen jeugdzorg werkt het ook zo, wil je je maatschappelijke idealen bereiken als individuele werknemer dan ben je niet op je plek bij de jeugdzorg.
Doe je toch een boekje open over het beleid van JZ dan lig je er uit.
Binnen JZ heb je kans op eindeloze promoties als je je aan de regels houdt, kinderen en ouders daadwerkelijk helpen is dan echter geen must.
Laatst gewijzigd door Astrada op 29 dec 2007 14:37, 1 keer totaal gewijzigd.

hugo123
Berichten: 58
Lid geworden op: 04 jun 2007 19:18

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door hugo123 »

Astrada,

Vanwaar deze links opeens? Wat zit hier achter?

Groet

Glosse
Berichten: 6
Lid geworden op: 08 sep 2007 17:58

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door Glosse »

Helaas verdrinkt jeugdzorg in een ellendige bureaucratie waar ze zelf in beland zijn door hun eeuwige besluiteloosheid. Als er dan een ramp gebeurd is niemand persoonlijk aan te spreken, wat dat betreft werkt het teamverband prima. Het teamgebeuren werkt een stuk minder als het gewoon om besluiten nemen en aanpakken gaat. Als er een calamiteit is kan er maanden overheen gaan tot er adequaat gereageerd wordt en dan meestal nog in een te laat stadium. Laat ieder voor zijn eigen daden verantwoordelijk gesteld worden, moet je eens zien hoe snel de boel opknapt.

hugo123
Berichten: 58
Lid geworden op: 04 jun 2007 19:18

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door hugo123 »

Glosse

Kennelijk loop je tegen de grenzen van jeugdzorg aan, het is een langzame logge machine. Als je aan de verkeerde kant terecht komt, door een foute taxatie of iemand die je niet mag of ze kunnen er niet genoeg aan verdienen heb je een heel groot probleem.

pandabeertje1968
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 nov 2007 17:41

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door pandabeertje1968 »

Ik dacht dat voor mijn zus de nachtmerrie niet erg kon worden, maar hellaas heb ik ongelijk gehad.
6 jaar lang strijd ze nu om gehoord en gerespecteerd te worden door jeugdzorg almelo.
mijn zus heeft door omstandigheden haar kinderen tijdelijk uit huis laten plaatsen. maar al heel snel werdt duidelijk dat ze nooit meer thuis zouden komen.
de communicatie verliep vanaf het begin verschrikkelijk slecht en op een gegeven moment is het uitgelopen op een gevecht tussen jeugdzorg en haar en haar man.
nu hebben ze het ulitieme wapen uit de kast gehaald en hebben ze ontheffing geeist en gekregen .
de reden dat ze niet door een deur met elkaar konden en omdat zij vonden dag lichamelijk gehandicapte ouders geen kinderen kunnen opvoeden.
nu hebben ze besloten dat ze de kinderen nog maar eens om de 2 maanden mag zien 4 uur en onder toezicht.
ongelooflijk , alleen omdat ouders voor hun kinderen opkomen.
mijn kinderen staan ook onder toezicht maar onze contacten met dezelfde jeugdzorg zijn goed te noemen.
mijn kinderen hing ook uithuisplaatsing boven het hoofd maar ze hebben toch besloten de kinderen bij moeder te laten.

voor mij zus rest nog een ding en dat is met haar verhaal in de publiciteit te gaan en nog 1 keer in hoger beroep te gaan.
maar zal toch wel niets worden omdat jeugdzorg en de rechters onder een hoedje spelen.


ik vind het ongelooflijk dat dit in nederland mogelijk is.

een boos pandabeertje

iniki
Berichten: 44
Lid geworden op: 31 jan 2007 21:58

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door iniki »

:twisted: De gezindsvoogd van Savannah heeft vrijspraak gekregen :evil: ..
In plaats van enige pieeteit te betrachten..(Het meisje dat onder haar toezicht stond is toch op gruwelijke wijze aan haar einde gekomen)...gingen haar collega gezindsvoogden applaudiseren.

Zie je maar weer wat een stelletjeLOSERShet zijn!!

OVER NORMEN EN WAARDEN GESPROKEN.

jose 36
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 dec 2007 22:10

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door jose 36 »

hallo,
Ik ben een moeder van een 16 jarige dochter waar ik in july j.l de nodige problemen heb gehad, zij is een lvg kind en heeft adhd en odd ,nu we hebben als eerste i.o.g geprobeerd en die hulpverleenster die we gehad hebben kreeg geen contact met mijn dochter,, mijn dochter was in die tijd aan de pillen, speed, coke, en s,nachts van huis ,we hebben samen met de iog er geprobeerd om een ots aan te vragen ,,in oktober j.l kwam de zitting nu was er besloten door de gezinsvoogd om haar op vrijwillige basis te plaatsen in een kort verblijf huis in tiel, nu deze instelling bied totaal niks p het lvg gebeuren dus mijn kind werd overvraagd en wist totaal niet wat haar te verwachten stond,, na drie dagen huilde ze dat ze er weg wilde vanwege een aanvaring met een groepsleider ik heb ook tegen de gezinsvoogd gezegd dat dit een verkeerde insteek was maar gelijk krijgen ho maar,, nu een zitting ernaar . 28 nov 2007 ze zat al ongeveer 3 maanden bij haar vriend en het ging heel goed met haar, geen problemen dus de zitting weer nu besloten om haar in een jji te zetten voor de duur van 6 maanden maar dan wel op een behandelsplek en op het lvg gebeuren ,,is heel duideljk dat zij een lvg er is ,staat in alle indicatiebesluiten. nu de vader van mijn dochter haar vriend waar mijn dochter verbleef had contact gezocht met een jongerenwerker om een traject uit te stippelen nu hij heeft mijn dochter gezien en zij oke ik neem contact op met de gezinsvoogd want dit meisje toont inzet ,,geen drugs meer , geen alcohol , geen nachten weg ,heel rustig wilde naar school alles. Nu de gezinsvoogd voelde erniks meer voor om een traject uit te stippelen, vrijdag 2o dec 4 dagen voor de kerst krijg ik tel van haar dat ze nog van niks wist en tegen mijn dochter had ze gezegd de waterpoort in groningen en bij mij ontkende ze in alle toonaarden dat ze dat had gezegd. En ja hoor vrijdag 21 dec 3 dagen voor kerst krijg ik tel van de vader van haar vriend dat ze met 2 politieagenten en 2 gezinsvoogeden mijn ochter op halen voor de waterpoort in groningen dus het poortje en geen behandelszetting maar voor mij gewoon een jeugdgevangenis > nu word gezegd dat in 2008 het een behandelszetting word nu ik heb informatie gehad van het poortje dat het nog steeds gesloten blijft . maar op het gebied van lvg zijn ze niet gespecialisseerd,, mijn dochter gaat kapot daar ,,het kind word straks overvraagd en met bepaalde situaties krijgt ze de duidelijkheid niet wat ze nodig heeft. nu dit allemaal vanuit bureau jeugdzorg en de kinderechter. nu vraag ik u daar zitten zoveel kinderen die ten onrechte daar zitten en behandeling nodig hebben maar ze krijgen het niet,, mijn dochter zit er nog maar net maar wil haar daar zo snel mogelijk weg hebben en ook de andere kinderen die een duidelijke behandeling nodig hebben. met vriendelijke groet j.a bisschop

iniki
Berichten: 44
Lid geworden op: 31 jan 2007 21:58

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door iniki »

Hallo jose,
Ik heb in dit topic al meer over mijn ervaringen met jeugdzorg geschreven..en ook lees ik soortgelijke verhalen zoals die van jou op dit forum en laatst nog in de krant van dat meisje dat bevallen was in de badkamer enz.enz. :shock:
Wat er met deze kinderen (want dat zijn ze nog steeds voor hun 18e)ook gebeurt...ze worden allen gewoon bij elkaar gedumpt in een gevangenis..(zijn ze lekker goedkoop er vanaf, want behandelingen zijn duur).
Ik raad je aan om het contact met jeugdzorg vooral niet op de spits te drijven, maar trek je eigen lijn in deze.
Helaas blijkt ook uit jouw verhaal...Als je contact met jeugdzorg of jeugdwerkers (die vaak allemaal onder een hoedje spelen) zoekt, kom je van de regen in de drup.

:idea: Zoek particuliere hulp ..dit kan via de zorgverzekering (psycholoog etc.) en stippel je eigen behandelingsplan uit!! Is ook aftrekbaar van de belasting plus dat het een stuk betrouwbaarder is dan die pestkoppen van JZ.
Uiteraard is jouw dochter nu slachtoffer van dit vreselijjke systeem..als je het er niet mee eens bent kun je altijd een Voorlopige Voorziening of kort geding aanspannen om haar daar uit te krijgen.
Probeer een advocaat in jeugdrecht te vinden.
Heel veel sterkte &Succes

elly1956
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 jan 2008 23:06

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door elly1956 »

jeugdzorg, is het ergste wat er bestaat, ik kan er over mee praten. wat een stelletje diebielen zeg :twisted:


litania
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 mar 2008 10:34

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door litania »

ik heb hier de meest verschrikkelijke dingen gelezen en zelf ook meegemaakt.... een ding is duidelijk een opleiding leid tot niets, de beste hulpverleners zijn mensen die zelf het een en ander al hebben meegemaakt....verder zijn wij zelf ook pleegouders en maken de nodige problemen mee met jeugdzorg dat baard me zorgen en met name HET GAAT OM HET KIND, IN HET BELANG VAN HET KIND dat zie en hoor ik nergens en alles draait zelfs alleen maar in het belang van jeugdzorg of wat voor instanties dan ook ouders kinderen pleegouders tellen echter niet mee.... en voor het zover is met mensen die naar jeugdzorg moeten of zo probeer je kind bij familie of vrienden te plaatsen en laat ze dan als netwerkpleegouder funcioneren dan weet je in ieder geval waar en wat je kind doet en dat is in het belang van het kind.... ook wel zijn er regels daarvoor want ook je word gescreend enzo maar het is denk ik wel de moeite waard......ik hoop dat een hoop mensen hier wat aan heeft

jade12
Berichten: 6
Lid geworden op: 30 jul 2008 19:14

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door jade12 »

:( jeugdzorg blijf er bij weg. ze hebben mij vieze streek gelevert.me kinderen zouden twee weken na me exman gaan ze wouden niet gaan heb me exman gebelt dat ze niet wouden kreeg op merking je stookt ze op en dat deed ik niet. volgende dag gaat telefoon hier jeugdzorg mag ik je dochter aan de telefoon me oudste dochter komt aan de telefoon ze zegt ik wil niet naar me papa en me zusje ook niet. zegt toezient voogd je moet gaan, me dochter huilt heel erg en zegt ik wil niet en ze bleef maar huilen, zegt jeugdzorg je moet naar je vader je hebt geen keuze en niks te willen. me dochters zijn gegaan met tegenzin .dus ze zouden twee weken op vakantie gaan.afgelopen vrijdag krijgt me vriend telefoon van jeugdzorg ik kreeg me kinder niet meer terug moeten bij me exman blijven. tewijl ik ze zondags op moest halen dus achter me rug is er met me exman en jeugdzorg vanalles bekokstooft me vriend kwam me op het werk het vertellen wat er was. ik ging kapot van binnen van verdriet en zakt opdat moment in mekaar heb advocaat gebelt en ik ben met me advocaat en me vriend naar jeugdzorg gegaan . me advocaat zei dat dit niet mog zonder rechter want me kinderen hadden hoofd verblijf bij mij. ze bieden excuses aan en zeggen we zijn inderdaad fout en we trekken het in maar kreeg de kindjes niet terug. ze zijn nog bij me exman, me advocaat heeft aangetekent brief verstuurt naar me ex dat die ze gister om 17.00 terug moest brengen maar dat is niet gebeurt. politie ingeschakelt en die doen ook niks. me advocaat is een soort van snel recht begonnen het kan zijn dat ik ze terug krijgen of ze gaan naaar me ex of instelling of zoiets. heb twee lieve kinderen waar is jeugd zorg mee bezig.maar door dat me vriend op me werk heeft moeten vertellen wat er loos was.moest ik vandaag op me werk komen. nu ben ik door jeugdzorg ook mijn baan kwijt dus alles alleen me vriend heb ik nog. hij steunt me gelukkig wel. heb een klacht over toezient voogd ingedient bij de klachten commissie of het helpt is de vraag.jeugdzorg zei je hebt een hele lieve mama en goede moeder de vriend van je moeder is ook lief dus het gaat goed hier.en ze zegt tegen me jongste want die was bang toen ze met jeugdzorg te maken had dat ze weg werden gehaald, zegt tegen me dochterte je hoeft niet bang te zijn je hebt een lieve mama en is goed voor jullie en mama vriend ook dus we doen niks. en wat is er gebeurt ben me kinder kwijt me ex heeft ze nog want ook al is het hoofdverblijf hier hij geniet er gewoon van dat die zo heeft bereikt op oneerlijk manier en kan heel goed liegen en de vraag ziet de rechter dat ook.het is een gewoon komplot waar is onze recht en me kinderen. het doet heel veel pijn van binnen het is net of jeugd zorg je vanachter met een mes heeft betrokken. ondankt me grote verdriet geef ik het niet op en zal vechten voor me kinderen een hele vedrietige moeder snif jullie mogen gerust weten terwijl ik dit schrijf zit ik tussen door te huilen maar ik blijf vechten voor me lieve kinderen die ik heel heel erg mis jade

litania
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 mar 2008 10:34

Re: wat doet bureau jeugdzorg allemaal goed.

Ongelezen bericht door litania »

jeugdzorg doet niets goed, de kinderen die het wel nodig hebben worden niet geholpen en kinderen die het niet nodig hebben die het goed hebben worden uit huis geplaatst, en jeugdzorg wilt dan over de rug van het kind dat je een goede band op bouwd met de biologische ouders omdat ze later het gezag van de ouders willen afpakken en in het goeie blaadje willen komen bij de rechter, ik vind dat een zeer slechte eigenschap harteloos en je kan het niet van anderen verwachten dat je een kind dat aandoet... met deze kinderen word gesolt en op latere leeftijd blijft het kind op die manier niet op het rechte pad zulke kinderen gaan de fout in...... mensen die zelf al het een en ander mee hebben gemaakt zijn de beste hulpverleners die er zijn en jeugdzorg heeft alleen maar geleerd uit boeken maar kennen de realiteid niet en daarbij de meeste hebben geen kinderen.... ook jeugdzorg van het leger des heils die horen gelovig te zijn maar het zijn ratten die gaan ook niet in het belang van het kind te werk alleen hun eigen belang daarbij zullen ze bijbel eens beter moeten gaan lezen maar het zijn een stelletje schijnheilen en het ergste is in je gezicht aardig doen en achter je rug maken ze je uit voor leugenaar ze willen ook niets per email doen alleen telefoonisch, en waarom????? nou dat kan ik jullie vertellen omdat ze iedereen dan van alles wij kunnen maken....maar ze gebruiken wel jou email bij de rechtbank en daarbij vervalsen ze die ook nog en ook de pleegouders zetten ze voor leugenaar neer hoe raak je pleegouders kwijt op die manier dus en er zijn pleegouders die geaccepteerd worden als je alleen maar doet wat jeugdzorg zegt en er zijn ook menige zeer slechte pleegouders maar dat word niet gezien alleen de goeie en die niet op z'n kop laat zitten die worden niet geaccepteerd. we moeten maar met zijn allen naar den haag

Gesloten