LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] van nunen keukens

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
SMK
Berichten: 21
Lid geworden op: 24 nov 2005 09:31

Re: van nunen keukens

Ongelezen bericht door SMK »

Even voor de duidelijkheid en aan alle spoken jagers in keukenland. Wij hebben een Grando keukenzaak en daar zit niet 1 Euro in van meneer Mandemakers. Wij zijn daarbij volledig zelfstandig al jaren, met alle ins en outs van ons onvolprezen keukenvak van dien.

Wel proberen we binnen Grando uniform te werken. Dit geeft de klant vertrouwen. Veel beleids zaken bepalen wij echter ook gewoon zelf. Slechts een beperkt aantal zaken worden direct vanuit Son aangestuurd, zoals de landelijke acties en reclame bijvoorbeeld. Wij zaten al bij Grando voordat meneer Mandemakers zijn aandelen kocht. Daarna is er voor ons contractueel niets veranderd. Dat hij inmiddels aan elke keuken die wij verkopen iets verdient mag duidelijk zijn. Er zijn echter meer aandeelhouders die aan onze omzet verdienen ook bij u.

De verkoop technieken die er bij veel DMG ketens op na worden gehouden stuiten ook mij zeer tegen de borst en worden in onze winkel dan ook niet toegepast (zie reactie van Tammy01 van 14 mei). Wij leveren week in week uit vele keukens (meestal) foutloos op en hebben een goed service beleid, net zoals zo veel Grando collega's. Daarom zou het fijn zijn om op dit forum zich te beperken tot de feiten. Wij zijn net als vele van jullie eenvoudige ondernemers die met inzet en integriteit ons werk doen, en goed ook. Graag wat respect hiervoor a.u.b.

Met vriendelijke groet,

Eigenaar

zelfstandigste
Berichten: 1971
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:45
Locatie: Belgie

Re: van nunen keukens

Ongelezen bericht door zelfstandigste »

zit niet 1 Euro in van meneer Mandemakers.
bij Grando voordat meneer Mandemakers zijn aandelen kocht.
Heeft hij die aandelen gratis gekregen dan? bij aankoop van een keuken?..... :wink:

Alle gekheid op een stokje, IK heb nooit gezegd dat meneer Mandemakers een laaielichter is integendeel, zakelijk gezien heeft hij het voor elkaar. Ook weet ik zeker dat niet ieder bedrijf onder de paraplu van Mandemakers dezelfde filosofie heeft.

In iedere kist zit er wel een rotte appel, het is alleen de taak van de consument en mensen op dit forum om die er uit te lichten.
Keukenmerken en keukenzaken (ook met dezelfde naam) zijn nimmer over 1 kam te scheren.

WARNING!
Berichten: 136
Lid geworden op: 18 mei 2007 17:15

Re: van nunen keukens

Ongelezen bericht door WARNING! »

Meneer Mandemakers gaat ook naar Duitsland samen met Deense keuken gigant. Straks betrekt half Nederland zijn keukens via deze heer. Kun je zelfs niet meer veilig in Duitsland gaan shoppen....joepie.

Gesloten