LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] VSNP Nederland

Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.
heppy-de-peppie
Berichten: 88
Lid geworden op: 04 aug 2007 03:49

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door heppy-de-peppie »

Neu Cyberr, naar mijn mening echt geen socialist!
Eerder een dromer.......etc. Wil het namelijk wel netjes houden op deze site. Hoop dat hij nog goed kan slapen en zich recht in de spiegel durft aan te kijken. Ik geloof er niets van na het lezen van alle berichtjes.

Mensen kunnen zich namelijk beter voor doen dan ze in werkelijk zijn, veel mensen trappen in een leuke vlotte babbel en geloven iemand dan meteen. Maar achteraf komen ze door des betreffende persoon met de mooie woorden wel flink op de koffie. Je zult er maar werken of ex werknemer zijn geweest. Ook daar staat al een bericht van erbij, het afschuifsysteem.

Dit blijkt ook wel uit de andere berichten, hoe deze mensen benaderd zijn en worden.

Ik zelf geloof niet in de goede bedoelingen, anders was hij heel anders te werk gegaan en niet zo met zijn clienten om gegaan en zou ten alle tijden eerlijk zijn en zijn geweest. Toch ook dit blijkt uit andere berichten niet het geval te zijn. Helaas.

Vooral voor mij moeilijk te geloven omdat hij zegt dat hij in dezelfde situatie als de gedupeerden heeft gezeten......dan zou je toch al helemaal niet op deze wijze met mensen om gaan? Toch?

Maar ja, wie ben ik. Ook maar een mens welke tegen deuren op loopt en alleen maar goede bedoelingen heeft om anderen te helpen en leed te besparen om iets aan te reiken om het leed te verzachten.
Alle kleine beetjes helpen, hoop ik dan maar.

Groet, heppy

cybertomaat
Berichten: 2177
Lid geworden op: 23 mei 2007 00:45

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door cybertomaat »

aan jou zal het niet liggen heppy ...
jij hebt t hart op de juiste plek
(je tong :lol: )
en deeld m met je medemens
(hart onder de riem :wink: )

>cybertje<

heppy-de-peppie
Berichten: 88
Lid geworden op: 04 aug 2007 03:49

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door heppy-de-peppie »

Thanks cyber :wink:

Ook dit hoort bij normen en waarden!
We leven in een samenleving en ik hou er niet van........ieder voor zich.......nee ook een steentje bijdragen aan de samenleving, aan je medemens denken en als het kan iets voor deze mogen betekenen. Niet meer en niet minder :D

groet, heppy

dagobert_euro
Berichten: 14
Lid geworden op: 05 aug 2007 14:33

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door dagobert_euro »

Beste Heppy de peppie

Wat kan die instantie waar jij een klacht hebt ingediend, voor mij doen?
Ik ben zo blij dat ik eindelijk actie heb ondernomen, dat ik nu echt tot het uiterste wil gaan.
Ik heb op dit moment nog maar een doel, en dat is om
VSNP Nederland zo aan te pakken dat de deuren dicht gaan, en nooit meer open zullen gaan.
Want wat mij is overkomen, dat gun ik niemand, je denkt dat je word geholpen maar nee het word alleen nog maar erger, en ik zal alles doen wat in mijn macht ligt, om andere mensen te beschermen, en hun te waarschuwen voor de praktijken van meneer Bus.
Ik hoop dat je mij het email adres van deze instantie wilt geven, zodat ik ook een klacht kan indienen, en dat je me effe verteld wat ik ermee kan bereiken.

Lieve Heppy alvast bedankt, kijk met hoop naar de nieuwe mail van jou, want ook ik heb er schoon genoeg van, dat er mensen zijn zoals meneer Bus, die misbruikt maakt van de ellende van andere mensen, SCHANDALIG.

Groetjes Dagobert_Euro

heppy-de-peppie
Berichten: 88
Lid geworden op: 04 aug 2007 03:49

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door heppy-de-peppie »

Beste Dagobert euro.

Het MKB heeft VSNP-nederland het keurmerk toegekend, dit als teken dat het een oprecht bedrijf zou zijn, welke zich aan de voorschriften houdt. Anders geven ze denk ik geen certificaat uit. Deze informatie vind je op hun site terug waar MKB voor staat.

Als je naar de site van VSNP gaat zie je onderaan rechts het MKB teken staan. Daar hoef je maar op te klikken en komt bij MKB uit. Dan kun je bij contact je verhaal of klacht kwijt. Dit kun je wel niet anoniem doen, zoals ik al in een vorig bericht heb medegedeeld.

Hun taak is/lijkt mij dan om te onderzoeken en na te gaan of de klacht terecht is of niet. Ik denk zelfs als er voldoende klachten komen dat ze zelfs gemachtigd en gerechtigd zijn om VSNP-Nederland zijn MKB OK certificaat in te trekken. Want het zou zonde zijn als andere bedrijven met een MKB ok keurmerk dadelijk niet meer serieus worden genomen of het MKB zelf niet meer.

Hoop dat je iets aan deze info hebt. Succes met alles en hopelijk krijg je alles snel op rit.

Groet,
heppie

donkere wolk
Berichten: 28
Lid geworden op: 21 jul 2007 14:48

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door donkere wolk »

lieve beste mensen

ik heb net een aangetekende brief gekregen van de advocaat van de dhr. bus :evil:
in deze brief staat dat ik geen nagatieve uitlatingen meer mag doen naar bus toe, door mijn uitlatingen hebben er clienten opgezegd, en nu worden die kosten op mij verhaalt, want bus heeft economische schade geleden :shock: ik moet binnen 24 uur al mijn berichten verwijderen van deze site :? doe ik dat niet wordt er een kort geding aangespannen. :oops: tja wat moet ik hier nu nog op zeggen. vanmiddag naar de advocaat snijders. dus jullie horen het nog, maar bus maakt mij niet bang.

donkere wolk
Berichten: 28
Lid geworden op: 21 jul 2007 14:48

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door donkere wolk »

en dan wil ik nog iets kwijt hoe weet bus wie wie is er zijn inmiddels zoveel negatieve reactie's gekomen van vsnp en iedereen schrijft natuurlijk niet onder zijn eigen naam. na mijn vorige reactie weet hij het in iedergeval zeker hoeft hij daar niet meer naar te gissen.

:lol:

jannekej1972
Berichten: 14
Lid geworden op: 07 aug 2007 13:45

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door jannekej1972 »

hallo,
ook ik heb me lang voor de gek laten houden en geloofde elke keer weer alle mooie praatjes van dhr B.( :wink: ) onze situatie was voor ons uitzichtloos toen we startten bij dhr B,inmiddels is er 1 en ander verandert maar daar hebben we weinig van gemerkt.
ik ga hier niet alles opschrijven want ik kan er van al die tijd een boek over schrijven,ik kan alleen mensen proberen over die hoge drempel te laten stappen.
ik heb lang gedacht dat we geen andere keus hadden en dat dhr B het allemaal het beste wist,angst voor deurwaarders en alle gevolgen van dien hielden mij lang tegen.
maar ik heb de stap gezet en zelfs in ons problematisch verhaal voel ik me beter dan ooit,de schuldeisers maakte het eigenlijk niet eens wat uit wie het betaalde als er maar eens wat geld binnenkwam want ze zaten al heel lang te wachten,er waren zelfs een paar die met vsnp of dhr B geen zaken meer wilden doen doordat ze nooit respons kregen en er nooit werd teuggebeld waardoor we er nog eens niets mee opschoten ook door bij vsnp te blijven.

en voor mensen als kaatje...
blij dat het bij jou goed gaat maar ik hoef niet nog meer in de problemen te komen om de enkeling waar het wel goed bij gaat te kunnen laten blijven in hun traject,bovendien zijn diegene waar het niet best bij loopt in de meerderheid t.o.v die waar het wel goed bij verloopt als ik alles goed zie en hoor ,helaas!
eigen schuld,ja er zijn mensen die in het verleden ergens de foute afslag genomen hebben.
hebben deze daarom nooit meer het recht om normaal te kunnen leven?zijn ze minder dan een ander?mogen zij de kans niet krijgen om dit recht te zetten?
we willen het oplossen,alles netjes betalen,alleen gebeurde dit niet. ik wil ook weer eens leven zonder achterom te kijken,genieten van ons gezin.,we doen er alles voor,dhr B heeft iid een paar dingen opgelost voor ons maar dat weegt niet af tegen alle negatieve dingen die we hebben geaccepteerd van dit gezelschap.
wens iedereen veel suc6 toe en wilde de mensen die zelf niet eens in zulke situaties zitten maar wel alles eraan doen om deze te helpen een woord van dank geven.super!
ook ik ben naar mr s gestapt en we zien wel wat het brengt.
wees niet bang,als je niets doet gaat het ook een keer fout en zijn de schuldeisers minder begripvol dan wanneer jezelf de eerste stap zet en contact opneemt.
wij kregen ook altijd voorgespiegeld dat niemand van die eisers en instanties meewerkten maar met een paar uurtjes bellen hadden we met iedereen een overeenkomst en gaven ze zelf ook aan dat we goed bezig waren doordat we zelf belden! je situatie is nooit uitzichtloos!

je eigen mening geven en je eigen verhaal doen is bij mijn weten niet
verboden,als er mensen stoppen met het traject is dat omdat ze de gang van zaken niet meer accepteren en niet omdat een voor hun onbekende hier zijn verhaal neer zet???!!!
mvg
Laatst gewijzigd door jannekej1972 op 08 aug 2007 22:36, 3 keer totaal gewijzigd.

cybertomaat
Berichten: 2177
Lid geworden op: 23 mei 2007 00:45

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door cybertomaat »

@ donkere wolk ......

T moet niet veel gekker worden :shock:
Clienten lopen niet weg vanwege de kritiek op VSNP,
ze lopen weg omdat B blunderd met hun geld/schulden
en omdat ze positieve berichten horen over andere
schulhulpverleners.
in deze brief staat dat ik geen nagatieve uitlatingen meer mag doen naar B toe, door mijn uitlatingen hebben er clienten opgezegd, en nu worden die kosten op mij verhaalt, want B heeft economische schade geleden ik moet binnen 24 uur al mijn berichten verwijderen van deze site doe ik dat niet wordt er een kort geding aangespannen.
Droom lekker verder B ......
blijf maar lekker in je fantasiewereldje .
Denkt ie nou echt nog te winnen ook ???

Het enige wat ze jou en/of RADAR kunnen "vragen" is om inplaats van
B.. mr. B te zeggen (ivm laster ... al is laster volgens mij niet
hetzelfde als de waarheid (zoals jij die beleefd) vertellen.)

....................................................................................................

Ik zou (evt. in samenwerking met advocaat snijders) een aangetekende
brief terugsturen naar B ... dat je binnen 24 uur AL JE GELD terug eist.
(wat niet (bewezen) aan schulden is besteed. )
En dat jullie (clienten van Snijders) anders een "collectieve" zaak tegen
(de directeur van) VSNP aanspannen.

Laat ff weten wat de advocaat te melden had ... ben benieuwd.

>cybertomaat<
Laatst gewijzigd door cybertomaat op 07 aug 2007 22:54, 1 keer totaal gewijzigd.

donkere wolk
Berichten: 28
Lid geworden op: 21 jul 2007 14:48

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door donkere wolk »

nou ik ben dus vanmiddag naar de advocaat geweest, en dat was positief. ik kreeg ook een goede raad mee en dat is om inderdaad dhr. b niet bij zijn naam te noemen. dus bij deze zal ik dat dan ook niet meer doen, ik zal hier en daar nog een aanpassing maken, zodat daar niet meer over gevallen kan worden.maar we weten allemaal wel over wie we het hebben en waar dit allemaal over gaat.er gaat in iedergeval een brief naar de advocaat van dhr. b dat ik en ook anderen nog altijd recht van sprekn hebben. en dhr. b is zijn eigen bedrijf aan het kapot maken en niet anderen.ook gaat er een brief naar dhr. b zelf, met daarin het verzoek om de kosten die hij geint heeft terug te betalen.
er wordt in iedergeval iets mee gedaan. ik wil nu niet te veel gaan uitwijden want dhr. b heeft ook zo zijn contacten via deze site, en dat kan alleen maar tegen werken. ik kan alleen maar zeggen dat ik een fijn gevoel heb maar dat ik er nog niet ben, maar dat maak niet veel uit het komt er wel. komt tijd komt raad. als ik nou met mijn man alleen was geweest dan had ik misschien gezegd laat die rompslomp maar zitten daar steek ik geen energie in, maar ik heb ook nog 4 kleine mondjes om te voeden en daar blijven ze van af, voor mezelf vind ik het niet zo erg, maar wel voor mijn kids.
en waarom zitten wij in geld zorgen ?,, nou dat wil ik dan ook wel kwijt.
mijn man en ik zijn beide gescheiden, mijn man heeft 4 kids uit zijn eerste huwelijk en ik 2, samen hebben we nog 1, dat is in totaal 7 kids. 4 kids wonen bij ons en voor de andere 3 kids moet mijn man ook nog alli betalen, we hebben een 'eigen 'woning maar geen belasting terug gave. we hebben een schuld omdat we door de echtscheidingen en wat er allemaal nog bij komt kijken en de nasleep. geld moeten lenen voor advocaat kosten die we zelf hebben moeten betalen... nou ik kan jullie zeggen dat kan behoorlijk oplopen.... maar ok dit doet er verder niet zo veel toe maar ik wou toch het een en ander toelichten, hoe het gekomen is waarom wij bij dhr. b terecht zijn gekomen.

dus dhr b, je doet maar wat je niet laten kan, jij kan mij niet bang maken, maar van het eten van mijn kids, daar blijf je vanaf.

en dan wil ik nog iets kwijt.... ik weet niet of het verstandig is maar ik doe het toch, ook al is maar om anderen te waarschuwen.

hebben jullie je nog eens ingelogd bij dit bedrijf in ..... want bij ons is het geval dat ze toch nog gewoon doorgaan met betalingen en terug boekingen moeten jullie ff nakijken, klopt geen bal van

donkere wolk
Berichten: 28
Lid geworden op: 21 jul 2007 14:48

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door donkere wolk »

he en waar is kaatje gebleven, werdt het haar... of moet ik zeggen hem... te heet onder de voeten. :(

heppy-de-peppie
Berichten: 88
Lid geworden op: 04 aug 2007 03:49

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door heppy-de-peppie »

Hoi Donderwolk,

Super dat je actie onderneemt en denk inderdaad maar aan je kleintjes en je eigen gezin :wink: . Super van je en laat je niet klein krijgen.

Ik zal je advies opvolgen en ook meneer B neerzetten. Dus iedereen welke hier iets op de site neerzet krijgt de advocaat van des betreffende persoon op zijn dak? Terwijl deze eigenlijk toch ook zou moeten weten dat zijn client niet correct en rechtsmatig correct bezig is?
Voor zo iemand zou ik mijn naam niet op het spel zetten. Maar ja, wie ben ik.

Mijn mening bij deze aktie van dhr B is wederom een afschuifsysteem om zichzelf in te dekken en "eigenlijk een bekentenis van zijn fouten". Gezien al blijkt uit een eerder bericht dat nog iemand de berichten binnen 24uur moest verwijderen anders er een kort geding zou worden aangespannen om dezelfde redenen.

Ik neem aan dat alle gedupeerden gegevens hebben over zijn fouten, dus kunnen aan tonen dat alles op basis van feiten is gebaseerd.
Dus wat wil hij hiermee bereiken? Intimidatie? Mensen proberen bang te maken, vooral die mensen welke al zo in de problemen zijn gekomen door des betreffende persoon? Heeft hij toch geen poot om op te staan?

Stel ik me eigenlijk de vraag of men dan zelf geen kort geding tegen meneer B kan aanspannen wegens valse beschuldigingen?

Mooie reclame voor meneer B zelf waar hij nu zelf voor zorgt. En wederom een mooie bevestiging hoe hij met zaken om gaat.

Dan nog even iets, volgens mij leven we in een democratie en hebben we nog altijd recht op vrijheid van meningsuiting! Toch? Laat meneer B dan eens het tegendeel bewijzen. Dat het FIOD eens een onderzoek gaat instellen, of weet ik wat voor een organisatie. Dan zal toch wel moeten blijken of hij daadwerkelijk rechtsgeldig zo legaal en eerlijk bezig is, toch?

Zou hij ook zelf voor kunnen vragen als hij zo overtuigd is van zijn gelijk, of zie ik dit verkeerd? Zo zou ik tenminste mijn naam willen zuiveren als alles gebaseerd op leugens zou zijn zoals meneer B het laat overkomen.

Wanhoopsdaad? of zal het al wat warmer onder zijn voeten worden? Laten we hopen op het laatste. Toch ook slechts is dit alles mijn mening :lol:

Tros radar mag toch geen gegevens vrijgeven? Of zit ik er naast? :?

Laten we wel hopen dat er nog vele berichten mogen volgen zodat men jullie eindelijk eens allemaal serieus gaat nemen.

Tja, waar kaatje is.....??? Misschien advies van een advocaat ontvangen om er mee te stoppen? Alles is mogelijk blijkbaar. Gezien niemand in deze persoon zijn/haar geloofde.

Mensen ik leef met jullie mee en voor alle gedupeerden een hart onder de riem, en laat je door niets of niemand tegen houden en zeer zeker niet intimideren. Want volgens mij, als ik ook het bericht lees over Advocaat S, hebben jullie meer te winnen dan te verliezen in tegenstellingt tot degene welke hier het onderwerp is.

Groet,
heppy

cybertomaat
Berichten: 2177
Lid geworden op: 23 mei 2007 00:45

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door cybertomaat »

Tros radar mag toch geen gegevens vrijgeven? Of zit ik er naast?
Alleen bij een onderzoek naar criminelen / oplichters ......
op "bevel"/verzoek van een rechter. (voor zover ik weet)

Ik zal ook mijn posts ff aanpassen.
Verder iedereen veel succes met alles,
ik blijf gewoon meelezen ... vragen ???
Stel ze maar.

en ik ga nog ff binnen mijn partij vragen wat er bekend is over
VSNP en/of dhr. B.

>cybertomaat<

cybertomaat
Berichten: 2177
Lid geworden op: 23 mei 2007 00:45

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door cybertomaat »

Henk B van VSNP ... duidelijk toch ???
alles aangepast 8)


dagobert_euro
Berichten: 14
Lid geworden op: 05 aug 2007 14:33

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door dagobert_euro »

Lieve mensen
Ik heb gisteren een brief van mijn advokaat ontvangen, waar in staat dat Dhr. B mij mijn geld binnen 3 dagen moet terug boeken naar mijn rekening.

Krachtens het bepaalde in artikel 47 der Wet Consumentenkrediet [WCK] is schuldbemiddeling verboden. Artikel 48, lid 1. en 2. dier wet maakt hierop een tweetal uitzonderingen, te weten schuldbemiddeling om niet dan wel door in die wet genoemde personen. Voorzover mij bekend behoort u of uw kantoor niet tot een van die categorieen.

Daarnaast pleegt u een economisch delict. In de Wet op de Economische Delicten is overtreding van de artikelen 47 en 48 der WCK strafbaar gesteld. Deze visie is bevestigd in de jurisprudentie waarvan met name het arrest van het gerechtshof te Leeuwarden d.d. 4 april 2001, gepubliceerd in N.J.2001,628. Uw handelwijze is tvens in strijd met de Wet Financieel Toezicht.

En aan dhr. B wil ik nog effe kwijt, ik zal niet rusten voordat iedereen zijn geld terug heeft, u praktijken zijn te erg voor woorden, en wat ik heb meegemaakt gun ik niemand toe. En ik hoop voor u dat u slim genoeg bent om aan het verzoek van advokaat S te voldoen, want betalen moet u toch, op welke manier dan ook.

Groetjes Dagobert_Euro
Laatst gewijzigd door dagobert_euro op 09 aug 2007 12:57, 2 keer totaal gewijzigd.

donkere wolk
Berichten: 28
Lid geworden op: 21 jul 2007 14:48

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door donkere wolk »

....
Laatst gewijzigd door donkere wolk op 08 aug 2007 20:49, 1 keer totaal gewijzigd.

cybertomaat
Berichten: 2177
Lid geworden op: 23 mei 2007 00:45

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door cybertomaat »

:D maak me niet zo nieuwsgierig :D :?: :!: :?: :?: :!:

>cybertje<

dagobert_euro
Berichten: 14
Lid geworden op: 05 aug 2007 14:33

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door dagobert_euro »

Lieve donderwolk

Ik hoop dat je morgen vertelt dat je je geld binnen hebt.
Ik ben ook heel nieuwsgierig en zal zeker morgen de site in de gaten houden, we zijn toch allemaal heel goed bezig, we willen anderen alleen maar deze ellende besparen, en wat mij betreft gaan we hier ook gewoon mee door.

Groetjes Dagobert_Euro

dagobert_euro
Berichten: 14
Lid geworden op: 05 aug 2007 14:33

Re: VSNP Nederland

Ongelezen bericht door dagobert_euro »

Succes!!! Leef heel erg met jullie allemaal mee.
Laatst gewijzigd door dagobert_euro op 08 aug 2007 21:19, 1 keer totaal gewijzigd.

Gesloten