LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
batium
Berichten: 4
Lid geworden op: 23 apr 2007 12:03

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door batium »

Beste bezoekers van dit forum,

De familie Roossien is (ook) neergestreken in Dronten onder de verrassende naam De Autospecialist Dronten. Ik heb ze daar gevonden en, u raad het al, dezelfde ervaring opgedaan als u allen (muv Anastasia die ik totaal niet serieus neem. Is waarschijnlijk een insider of zelf zo'n opl...).
Pest is dat ze zo doortrapt zijn dat je na de oplichting over een zeer lange adem en stalen zenuwen moet beschikken. De heren aanpakken is niet de eenvoudigste zaak van de wereld maar ik ga het toch proberen.

groet en sterkte allen die de handelswijze van de familie Roossien hebben ontdekt.
Voor alle anderen: kijk even wie de eigenaar van de garage is waar je die mooie auto op het oog hebt. Ziet u de naam Roossien ergens opduiken? Omdraaien en wegwezen!

Vivara
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 sep 2006 10:03

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door Vivara »

ik heb in waalwijk (autowaal) een honda gekocht ik heb ondertussen ongeveer 6000euro schade ik hoop dat die R Roossien snel gepakt word.zolang iedereen aangifte doet tegen deze oplichter(s) zal dat ook zeker gebeuren.

tja
Berichten: 9
Lid geworden op: 20 sep 2006 12:37

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door tja »

Wij zijn de starters van deze topic en helaas hebben wij niet meer de gelegenheid gehad om te reageren.

Niet om mensen op verkeerder gedachten te zetten of om onrust te stoken. Soms zijn er belangrijkere dingen in het leven dan een auto! al kan het laatste je wel vreselijk veel kopzorgen geven!

Zoals bij ons.

De auto die wij hadden gekocht deugde voor geen meter!
Terug gedraaide kilometers, defecte onderdelen, banden die worden afgekeurd bij een controle beurt in onze woonplaats en nog heel wat meer.

Vele malen hebben wij contact opgenomen met de zeer vriendelijk, goed gebekte verkopers van RR auto's.
Helaas! Helemaal niets!!
Gemaakte kosten worden niet vergoed.
Veel belofte en daar blijft het bij.

We weten dat ze een "zuster" onderneming in Dronten hebben.
De autospecialist Dronten is net zo glad en vriendelijk als hub collega's in Harskamp.
Inmiddels zijn ze inderdaad onder een andere naam doorgegaan.
De stemmen aan de telefoon zijn hetzelfde maar de medewerkers zijn van naam veranderd.
Toch bijzonder, vind je niet ?

Door onze ervaring hebben wij geleerd eerst beter na te gaan of alle gegevens van een auto kloppen alvorens te tekenen.

Je kan erover zeg wat je wilt. Dat het domn is geweest van ons, dat we beter hadden moeten weten enzo..
Maar dat is nou eenmaal niet geweest.

Ik hoop dat iedereen goed nadenkt voordat je een auto koopt bij Rossien!!
Kees, henk, weet ik veel hoe ze heten!
De hele familie zou ik nooit meer vertrouwen!!!

Gr

vlyndertje
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 okt 2007 20:30

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door vlyndertje »

Ook ik ben er helaas ingetrapt!
Ze HADDEN een nog een vestiging in Harskamp onder de naam DHJ Auto's. Maar zijn inmiddels weer verdwenen, telefoon afgesloten en website is down.

Ik heb daar begin september mijn auto ingeruild voor een Renault Clio uit 1999. Een importauto uit Duitsland, met de proefrit niks aan de hand en liep als een zonnetje. Allerlei testen gedaan hij kwam goed uit de bus. Dus na wat andere auto te gezien te hebben had ik besloten om deze Clio te kopen.

Na een week kon ik hem ophalen gekeurd en wel. Met een nieuw kenteken. Ik kwam thuis aan, bleek de hoedenplank te missen. Ik hun gebeld en hij zou het navragen en ik moest maandag maar terug bellen. Zo gezegd zo gedaan, er werd dus niet op genomen, die week nog een aantal keer gebeld hetzelfde verhaal. Die week erop kreeg ik een afsluitdeuntje te horen.

De eerste week was er nog niks aan de hand, maar na een week begon ik een raar geluid te horen. Werd steeds erger en ben uiteindelijk naar een garage gegaan en daar werd geconstateerd dat de katalysator stuk was. Hoppa 385 euro lichter, de antenne lekte waardoor de sensor van de centrale deurvergrendeling nat werd en het dus niet meer deed en vervangen moest worden. Weer 33 euro.

Verder valt af en toe de snelheidsensor uit en is het uitlaatspruitstuk gescheurd, waterpijp zit roest op, kortom komen nog wat kosten bij.
Bijelkaar is het dus een aardig dure auto geworden.

Koop nooit wat bij hun! Mijn oude auto staat er met 40.000km minder op en ik weet dat de lager in de versnellingsbak stuk is! Ook heeft hij in eens ABS en Airbags.

Weet iemand hoe ze nu heten, wil graag aangifte doen.

Joyyyyy
Berichten: 380
Lid geworden op: 19 jun 2007 00:35

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door Joyyyyy »

waar zit in je auto de waterpijp?

vlyndertje
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 okt 2007 20:30

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door vlyndertje »

Je waterpijp zit rechts naast je uitlaatspruitstuk, die weer voor je motor zit. Het is een klein dik pijpje.

TheRealAmigo
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 okt 2007 10:19

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door TheRealAmigo »

Hoi,

een paar maanden geleden ook een auto gekocht bij het bedrijf DHJ Auto's. Alles leek initieel ok, tot ik de internet site een goed vergeleek met de auto's die daadwerkelijk werden verkocht bij hun zaak. De kilometerstanden op de site klopte in de verste verte niet met de werkelijke stand. Hun excuus, de auto's te zien op de site zijn niet de auto's die we verkopen, we maken op de site een algemeen profiel aan, anders moeten we betalen voor elke advertentie!!!! Dus ik neem een auto die er mooi uit ziet, neem de laagste kilometer stand van een andere auto, alle opties van weer een andere, en de perfecte conditie van weer een andere. Ik noteer op de site dat het gaat om 4x zo'n auto en klaar is kees, iedereen wordt gelokt naar de perfecte auto wat in werkelijkheid dus helemaal niet zo is.
Maar goed niet het belangrijkste punt, nu even terug naar de gekochte auto. De oplevering, rijklaar, was verre van rijklaar. Op de dag dat we hem konden ophalen was hij nog niet klaar, alle zaken die verholpen zouden worden (kapotte RF-sleutel, kapot rubber bij de het raam van rijder, bijvullen tank en ruitenwisservloeistof, wegwerken krassen, APK keuring) waren niet opgelost, dus voor niets naar Harskamp gereden! Kunnen regelen dat ze de auto die middag zouden afleveren, erg aardig zou ik zo zeggen. Echter een kleine bijkomstigheid van de tijd tussen aankoop en levering aan de deur was er een kleine ster in de ruit gekomen die we helaas pas opmerkten toen het transport al weer weg was. Vlug maar even gebeld, maar helaas, dat zou dus niet vergoed worden omdat het waarschijnlijk gebeurt was toen wij er al in hadden gereden, niet dus, we hadden er nog geen meter mee gereden!!! Ook kregen we bij afgifte de nog steeds kapotte autosleutel overhandigd. Die mochten we zelf laten repareren en dan konden we de rekening (150 euro!) opsturen om het geld terug te krijgen. Dit laaste gedaan, maar helaas na 2 weken nog steeds geen reactie, dan maar een aangetekende brief gestuurd, inmiddels al wel gemerkt dat hun internet site offline was, maar ja dan wel eens gebeuren. De aangetekende brief is dus teruggekomen met de opmerking dat het pand leeg stond!! Ze zijn er dus al van door. En dan ga je zoeken en kom je een interresant forum zoals dit tegen, had ik dat maar eerder geweten. Mocht iemand weten waar deze criminelen nu weer zijn neergestreken dan ga ik ze nog even een persoonlijk bezoekje brengen om de nog openstaande rekening te vereffenen.

Ik vind het trouwens ongelovelijk dat zo'n bedrijf (oftewel de familie Roossien) keer op keer van plaats en naam veranderen kan, is er geen instantie die dit in de gaten houdt voor de consument om dit soort praktijken de kop in te drukken?

Gelukkig doet onze auto het nog prima "even afkloppen" en hopelijk houden we dat zo, maar ja garantie zit er niet meer in. In ieder geval hebben we een hele goede les geleerd, doe eerst grondig onderzoek op internet naar het autobedrijf voordat je er een auto koopt.

dpvm76
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 nov 2007 13:46

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door dpvm76 »

Zelf had ik dus eerst voorwerk gedaan om te kijken of Delta Auto's ergens stond aangeschreven maar dat stonden ze niet.
Toen ik het koopcontract ging tekenen stond daar ineens R. Roossien B.V. op wat ik dus wel vreemd vond. Daarboven stond wel Delta autos' d.m.v. een stempel.Nu weet ik waarschijnlijk waarom die stempel daar stond. Ze hebben gewoon elke keer een andere naam. Het geeft me in ieder geval geen goed gevoel nu dat ik dit allemaal heb gelezen.

Het geld maak ik in ieder geval niet meer over. Neem het wel contant mee want als ze niets hebben gedaan wat we hebben afgesproken kunnen ze het bekijken.

Wordt vervolgd.

vlyndertje
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 okt 2007 20:30

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door vlyndertje »

Aan: dpvm76

Doe het niet aub! Koop daar geen auto, je wordt opgelicht waar je bij staat. Je krijgt er echt spijt van!

Ze draaien de standen terug, je krijgt hem mee met een lege tank, ze zeggen dat er wat vervangen is maar dat is niet zo, bovendien heeft de auto 9 van de 10 keer geborgen gebreken. Mijn oude auto die ik daar heb ingeruild staat er met 40.000 km minder op dan hij origineel gereden heeft en bovendien was de versnellingsbak helemaal naar de maan, lijkt me niet dat ze daar veel aan gedaan hebben aangezien dat iets van 1500 euro zou gaan kosten en hij er voor 1250 euro op staat. Hij heeft ook in eens meer opties erop zoals ABS en Airbags, nou dat zit er dus niet op!

Ik heb mijn auto daar voor 4250 euro gekocht en heb er voor 1000 euro zeker nog aan moeten laten repareren!

U bent gewaarschuwd!

ReneM
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 okt 2006 23:43

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door ReneM »

Het verbaast mij dat er nog steeds nieuwe items gepost worden onder het kopje rrautos. Bestaat dit bedrijf dan nog steeds al dan niet onder een andere naam?
Wij hadden een negatieve ervaring en daarna een positieve. Wij hebben het hier toen bij gelaten.
Helaas een jaar verder hebben we de verstuivers laten vervangen en v.d. zomer de hele motor. Deze was gewoon kapot gereden door de vorige eigenaar. Tja en km-stand??? Moet wel kloppen als je een nap pas krijgt zou je zeggen maar bij 160.000 een diesel motor aan gort geeft toch een hoop vraagtekens.

vlyndertje
Berichten: 4
Lid geworden op: 14 okt 2007 20:30

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door vlyndertje »

Ik heb inmiddels mijn auto ingeruild (dit al na 4 maanden!) aangezien de kosten zich op bleven hopen. Ik heb er uiteraard verlies op geleden, maar dat is maar niet anders. Ik hoop dat mensen dit allemaal op tijd lezen want het bespaart je een hoop ellende...

oomaiki
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 mei 2008 15:27

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door oomaiki »

Een ruime maand geleden hebben wij een auto gekocht bij Delta Auto's te Dronten. Dit bleek ook eigendom te zijn van dhr. [Persoonsgegevens verwijderd door de Moderator]. (dit a.d.h.v. het KvK-nummer op de bon). We kregen een maand inruilgarantie en een half jaar "gewone" garantie op onderdelen e.d.
Na een week of twee, drie werd er niet meer gereageerd op mail en de telefoon was buiten gebruik. Toen ook de website uit de lucht was zijn we maar even bij het pand gaan kijken waar ze zaten. Deze was helemaal leeg en het begon ons te dagen dat de garantie die we hadden gekregen een wassen neus was. Zijn broer heeft nog steeds wel een zaak in Dronten (Camper Center). Hier weet ik verder niets van, maar het is maar dat u het weet dat het familie is.
Jammer dat er zulke mensen zijn die altijd misbruik proberen te maken van anderen.
Laatst gewijzigd door Radar op 21 jul 2014 13:51, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Persoonsgegevens verwijderd

kale henk
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 jun 2008 21:18

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door kale henk »

Voor hen die nog een dagvaarding of dergelijke vriendelijke groeten willen sturen:

Het lijkt erop dat Camper Centrum (van meneer H.) alsmede een stuk of wat BV's van broer R., te weten:

Autobedrijf H. Roossien BV
R. Roossien Beheer BV
R. Roossien BV
Campercentrum Harskamp BV

zich nu statutair hebben gevestigd om en nabij:

Campercentrum Dronten
De Dieze 30-32
Dronten

Rooie Sien
Berichten: 4
Lid geworden op: 09 jun 2009 16:35

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door Rooie Sien »

Dhr[Persoonsgegevens verwijderd door de Moderator] zitten nu in Elst, Autobedrijfelst. http://www.autobedrijfelst.nl

Voor hoelang nog weet ik niet. Weet wel dat ze voor extra inkomsten zorgen voor de echte garagebedrijven. Die zijn inmiddels bekend met de verkochte auto's van autobedrijfelst.

In Duitsland kennen ze geen NAP, dus km standen zijn simpelweg niet te controleren.
Auto's geimporteerd uit duitsland, daarvan is het bijna niet na te gaan of het schadeauto's zijn.

Vraag jezelf af, waarom hebben ze geen Bovaggarantie en waarom enkel garantie op de draaiende delen, niet op uurloon.

Welk risico loopt u :?:
Laatst gewijzigd door Radar op 21 jul 2014 13:44, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Persoonsgegevens verwijderd

zuster1978
Berichten: 2
Lid geworden op: 09 jun 2009 15:16

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door zuster1978 »

Hallo

Heb onlangs een auto gekocht bij autobedrijf Elst in Elst, deze vertoond veel gebreken. Inmiddels ook vernomen dat nog 4 anderen een auto daar gekocht hebben met veel gebreken, deze auto's staan nu elders voor reparatie.
Dus let op voordat je hier een auto koopt.Naar aanleiding van Kvk nummer op de factuur erachter gekomen dat ook dit bedrijf onder de naam staat van dhr [Persoonsgegevens verwijderd door de Moderator].
Weet niet of het zich om dezelfde persoon handelt. Maar familie heeft ook een bedrijf in Dronten.
Dus komt allemaal wel veel met elkaar overeen. Tevens werkt hier een [Persoonsgegevens verwijderd door de Moderator].
Ben bang dat deze familie gewoon verder gaat met hun praktijken.
Snap niet dat hier niets tegengedaan wordt!!!!!!!!
Laatst gewijzigd door Radar op 21 jul 2014 13:44, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Persoonsgegevens verwijderd

Patrick Bouwens
Berichten: 3
Lid geworden op: 15 aug 2009 18:01

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door Patrick Bouwens »

Als dit bedrijf nu autobedrijfelst is dan kan ik me hierbij aanmelden dat ook ik een auto heb gekocht waar de kilometerstand 100.000 kilometer is terug gedraaid. Omdat ze niet bij BOVAG zijn aangesloten kan rechtshulp hier niets aan doen. Blijkbaar mag je in nederland frauderen als je maar niet bij instanties bent aangesloten die dit controleert.

Rooie Sien
Berichten: 4
Lid geworden op: 09 jun 2009 16:35

Re: RR autos in HARSKAMP !! Negatieve ervaring!

Ongelezen bericht door Rooie Sien »

Hoi,

Je hebt wel degelijk mogelijkheden.

Op bijgevoegde link staat wel wat info.

U hebt de auto bij een professioneel autobedrijf gekocht
Dan kunt u in de regel de verkoper met succes aan-spreken. Ook als dat geen BOVAG garage is maar een handelaar.


http://www.anwb.nl/binaries/pdf/over-an ... rstand.pdf

Site van ConsuWijzer, geeft ook goede tips.

Misschien heb je wel recht op rechtsbijstand, even googelen.

Succes

Gesloten