LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Vanish oxi gel voor vloerbedekking

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
arnoldw
Berichten: 11
Lid geworden op: 26 sep 2007 14:26

Vanish oxi gel voor vloerbedekking

Ongelezen bericht door arnoldw »

Zelden zulke rommel gehad. De vloerbedekking (kunststof) is compleet uitgebeten en kan ik nu wegdoen. Ligt pas enkele jaren.

Vanish aansprakelijk gesteld voor de schade. Die verwezen naar de gebruiksaanwijzing en het feit dat je het eerst moet proberen op een onopvallend stukje. Dat heb ik gedaan en dat ging goed. Ga je echter vaker hetzelfde stukje schoonmaken dan wordt de kleur uit je tapijt gevreten. Een specialist in tapijtreiniging gaf aan dit vaker tegen te komen. Vanish dus nooit gebruiken.
Er is een schadeexpert langs geweest die netjes een rapport heeft opgesteld. De conclusie die Vansih (Reckitt benkiser) hieruit trok was heel anders dan de mijne. Ze hebben uiteindelijk na veel gezeur 100 euro ter afdoening aangeboden. Liever iets dan niets maar mijn vloerbedekking van 275 gulden de meter is naar de filistijnen en nu kan ik de portemonnee trekken voor wat nieuws. Zal wel laminaat worden dit keer. Toch vreemd dat ze dit spul speciaal voor tapijt aanbevelen terwijl het agressieve rommel is. Voor mij nooit meer die trope.

Gesloten