LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] TOURMAX EXTRA KOSTEN

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
theo schroder
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 jul 2008 17:59

TOURMAX EXTRA KOSTEN

Ongelezen bericht door theo schroder »

Wij hadden voor 4 personen in mei geboekt naar turkije en gekozen om 80 euro per persoon extra te betalen om met transavia te vliegen,vanwege de prettige tijden en ook de betrouwbaarheid.
Echter toumax heeft ons met sunexpress heen en met onurair terug vervoerd.
Ik heb hierover met tourmax gecorrespondeerd en nog steeds,tot nu toe zonder resultaat,ik eis namelijk het geld(80 euro pp) terug.
Er word immers niet geleverd waarvoor extra betaald is.
Heeft iemand hiermee ook ervaring?
Theo Schröder

faas1
Berichten: 37
Lid geworden op: 24 okt 2007 17:42

Re: TOURMAX EXTRA KOSTEN

Ongelezen bericht door faas1 »

Beste Theo,

Wij hebben het 3 jaar geleden meegemaakt toen wij naar Turkije gingen. We hadden geboekt via Kras.nl en extra betaald om te vliegen met Dutchbird (nu failliet).

We hadden hier ook voor gekozen vanwege de gunstige vluchttijden van Nederlandse maatschappijen en de betrouwbaarheid.

De heenvlucht verliep volledig zoals gepland, vertrek om 6 uur 's morgens met Dutchbird. De terugvlucht verliep echter geheel anders:

Der van overtuigd dat we met Dutchbird terugvlogen kregen we in ons hotel te horen dat we met de al bekende maatschappij "FlyAir" vlogen. Echt 1 grote hel!!! Oud toestel, 4 uur vertraging, stinkende keuken, beschermkappen van lichten vielen naar beneden. Dit was absoluut geen pretje.

Bij thuiskomst direct Kras opgebeld: die deelden het volgende mee: u kon zowiezo nooit met Dutchbird vliegen, omdat zij niet op de dag vliegen waarop u vakantie eindigde! UHHHH Pardon??? En ons wel laten betalen?? In eerste instantie kregen we telefonisch geen vergoeding.

Daarop netjes een brief gestuurd met daarin beschreven dat wanneer wij geen vergoeding kregen of uberhaupt een vorm van excuus dat wij onze rechtsbijstand in zouden schakelen. Nou werkelijk binnen 2 dagen een telefoontje van Kras: we kregen de kosten voor de terugvlucht vergoed en omdat deze terugvlucht voor ons echt een hel was kregen we het volledige bedrag wat we extra hadden betaald teruggestort. Dat is nou wel service :wink: !

Misschien dat dreigen in jou situatie ook helpt??? :twisted:

Henri42
Berichten: 2979
Lid geworden op: 09 okt 2006 11:08

Re: TOURMAX EXTRA KOSTEN

Ongelezen bericht door Henri42 »

Theo,

In de A V staat inkleine letters dat in geval van overmacht een andere vliegmij vliegt zonder compensatie aan jou, ook D Reizen heeft hier een handje van, het lijkt met opzet te gebeurn.

MLF
Berichten: 798
Lid geworden op: 20 okt 2005 13:43

Re: TOURMAX EXTRA KOSTEN

Ongelezen bericht door MLF »

Overmacht
die term wordt te pas en te onpas gebruikt
heel handig

Gesloten