LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] DOK KOZIJNEN TE BREDA

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
gedupeerden
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 jul 2008 10:28

DOK KOZIJNEN TE BREDA

Ongelezen bericht door gedupeerden »

xx
Laatst gewijzigd door gedupeerden op 18 jul 2008 13:17, 1 keer totaal gewijzigd.

EricDraven
Berichten: 5
Lid geworden op: 07 jul 2008 16:50

Re: DOK KOZIJNEN TE BREDA

Ongelezen bericht door EricDraven »

Geachte 'gedupeerden',

Het is blijkbaar een gewoonte of "way of business" van bedrijven die zich specialiseren, of zeggen dit te doen, in het vervaardigen/plaatsen van (kunststof) kozijnen en deuren. Wij hebben enorm slechte ervaringen met Belisol uit Kerkrade (dit bedrijf kent vele vestigingen door het hele land) die veel van het door in uw bericht geschreven gedrag ook vertoonden: beloftes niet nakomen, broddelwerk afleveren, geen reactie op mails of andere berichten, mensen tegen mekaar uitspelen, zelfs een als zeer dreigend ervaren telefoontje van een leidinggevende van dit bedrijf....we hadden na 5 maanden na het uitzetten van de opdracht aan deze firma het wel gehad met ze. Ja, we hebben netjes alles betaald maar we wachten nog steeds op de factuur waar op staat dat we het verschuldigde bedrag voldaan hebben. Erg klantvriendelijk....NIET DUS. Dus zou u voornemens zijn om uw problemen door een andere firma te laten oplossen, ga dan a.u.b. niet in zee met Belisol! Zoek maar eens op internet wat voor, overwegend SLECHTE, ervaringen andere mensen met deze firma hebben gehad.

Hetzelfde liedje zo'n beetje...

Helaas is het tegenwoordig blijkbaar erg moeilijk voor een bedrijf in de kozijnen-branche om afspraken na te komen, klantvriendelijk te zijn, op een normale manier te communiceren of gewoon goed werk af te leveren waar je echt goed geld voor mag betalen.

Belisol Kerkrade: niet bedankt!

U wens ik overigens heel veel succes met de firma die u met de zooi heeft laten zitten....als u de tijd, het geld en de energie ervoor heeft zou ik zeggen: sleep ze voor de rechter. Consumenten worden in dit land normaliter goed beschermd, maar blijf voor ogen houden dat je recht hébben en je recht kríjgen twee totaal andere dingen zijn!!!

Succes ermee,

EricDraven

gedupeerden
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 jul 2008 10:28

Re: DOK KOZIJNEN TE BREDA

Ongelezen bericht door gedupeerden »

xx
Laatst gewijzigd door gedupeerden op 18 jul 2008 13:18, 2 keer totaal gewijzigd.

EricDraven
Berichten: 5
Lid geworden op: 07 jul 2008 16:50

Re: DOK KOZIJNEN TE BREDA

Ongelezen bericht door EricDraven »

Beste 'gedupeerden',

Het wordt ook blijkbaar "common practice" van dit soort firma's om mensen maar genoeg te stressen zodat de klant snel van ze af wil, zoiets als "je weet niet hoe snel genoeg je uit een tandartsstoel wil komen" als je daar eenmaal in ligt. Daar vergelijk ik het een beetje mee. Als dit soort bedrijven, ondanks talloze mails, faxen, brieven, telefoontjes, compleet uitgewerkte lijsten met alle manco's enz. nog steeds niet doen wat ze volgens offerte zouden moeten doen, dan geef je na verloop van tijd de moed vanzelf wel op. Heel handig van deze firma's en het lijkt er op dat ze dit bewust doen om verder geen "lastige klanten" meer te woord te hoeven staan of nog meer tijd aan te hoeven besteden, om van geld maar niet te spreken... en een rechtsgang lijkt voor veel mensen ook een kostbaar en tijdrovend middel waarbij je nog niet eens zeker weet of je wel gelijk krijgt. Wat een klerezooi....

Goed van u dat u uw rechtsbijstand gaat aanzwengelen hiervoor! Elke firma die dit soort kunstjes flikt mag voor mij acuut failliet gaan NADAT ze alle gedupeerden eerst netjes hun centjes teruggegeven hebben. Maar ik reken al niet meer op dit soort gerechtigheid...GELD is alles wat voor dit soort bedrijven telt, een klant is allang geen KLANT meer.

Het spreekt voor zich dat ook ik het helemaal gehád hebt met firma's die zich bedienen van dit soort praktijken!

Andermaal: enorm veel succes en ik wens u toe dat in uw geval gerechtigheid gaat zegevieren!

Vele groeten,

EricDraven

Gesloten