LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] losse kookelementen

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
jlangendijk
Berichten: 3
Lid geworden op: 30 aug 2008 08:37

losse kookelementen

Ongelezen bericht door jlangendijk »

Als complete newby op het gebied van een keuken kopen wordt je overrompeld door alles wat mogelijk is en wat je wordt aangedragen of afgeraden door verkopers. Moeilijk om die bomen door het bos te blijven zien. Zelf zou ik heel graag losse kookelementen in mijn corian werkblad willen. Ik weet dat er domino-elementen zijn maar ik het nog verder los hebben. Dus iedere kookpit los van elkaar, bestaat dat? Volgens mij heb ik dit wel eens gezien in een blad maar in de showrooms die ik bezocht heb ben ik het nergens tegengekomen. :?

legoleek
Berichten: 539
Lid geworden op: 26 aug 2008 17:16

Re: losse kookelementen

Ongelezen bericht door legoleek »

dat je ze in showrooms niet/nauwelijks tegenkomt, is dat het niet echt commercieel is. meeste showrooms willen laten zien wat iedereen wil zien. wellicht een zelfstandige (geen keten) die specialistisch is (meestal dus hoger segment keukens) zal zo iets hebben staan. Efin
Als je corian blad 4 cm hoog is zal het niet zo'n probleem zijn,De kook units moeten zo'n minimaal 4 a 5 cm (moet verkoper ff checken in boek) uit elkaar liggen voor stevigheid van het blad.
Maar....let op bij de kasten die er onder liggen. je geeft niet aan wat voor domino's je er in wil. gaskookplaten en keramische hebben niet echt gevolgen voor de kasten eronder,wellicht een lagere lade. Als je units als friteuzes (vieze dingen overigens, nooit doen of echt perse willen) tepanjakkieplaaten, sommige inducties. zijn het apparaten die zeker 10 cm of meer diep zijn (simplistisch gezien, net zoals eenspoelbak. ook diep en aan de voorkant gezien heb je er niet of nauwelijks iets aan.

Gesloten