Hoi,
stomme vraag misschien, maar als ik koekjes wil bakken en het deeg wil uitrollen, hoe voorzichtig moet ik dan zijn met mijn gepolijste granieten blad? De fabrikant wil dat ik er iets onder leg, handig is dat natuurlijk niet.. Wie heeft ervaring?
Liefs Domi
LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] granieten blad en (koekjes)deeg
Re: granieten blad en (koekjes)deeg
Hey Berkelse (je was toch van daar?)
zorg dat het blad schoon is, beetje meel er over anders plakt het deeg.Als je klaar bent meteen schoon maken. met deeg niks aan de hand.
Let alleen op met zuren, cola's, wijn, oliën die kunnen in het blad trekken (gaat er na verloop van tijd wel weer uit, maar niet fraai) als je een vlekje ziet, meteen opdoen met doekje. geen weekend laten zitten
kijk anders op http://www.centrumnatuursteen.nl
alle antwoorden op alle vragen
zorg dat het blad schoon is, beetje meel er over anders plakt het deeg.Als je klaar bent meteen schoon maken. met deeg niks aan de hand.
Let alleen op met zuren, cola's, wijn, oliën die kunnen in het blad trekken (gaat er na verloop van tijd wel weer uit, maar niet fraai) als je een vlekje ziet, meteen opdoen met doekje. geen weekend laten zitten
kijk anders op http://www.centrumnatuursteen.nl
alle antwoorden op alle vragen
Re: granieten blad en (koekjes)deeg
Goed onthouden, hihi!
Ik zag het al niet zitten met steeds een bakvel eronder..
Bij Jetstone zijn ze natuurlijk ultra-voorzichtig in hun adviezen.
Liefs Domi
Ik zag het al niet zitten met steeds een bakvel eronder..
Bij Jetstone zijn ze natuurlijk ultra-voorzichtig in hun adviezen.
Liefs Domi