LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] BCC Every Day High Pricing

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
darylmeersen
Berichten: 8
Lid geworden op: 09 mar 2009 23:38

BCC Every Day High Pricing

Ongelezen bericht door darylmeersen »

Geweldig BCC...laagste prijs garantie...Ja Ja, lees de voorwaarden maar eens goed, dan staat daar een rijtje winkels die net zo zijn als BCC, adverteren met lokkertjes en voor de rest betaal je de hoofdprijs. Voorbeeld: Vogels TV steun EFW 6345, Internet winkelprijs vanaf 194 euro. Door mij gekocht bij BCC voor 329 euro. Gelokt door Every Day Low Pricing. Me rug op, zoek maar eens op kieskeurig. De laagste prijs garantie is een farce, de winkels die bij hun voorwaarden staan waarmee je de prijs mag vergelijken, hebben allemaal dezelfde prijs voor de muurbeugel van Vogels. Gek, volgens mij spreken ze de prijzen met elkaar af, dat kan niet anders, Scheer en foppen, Raf, Its enzovoorts hebben allemaal dezelfde prijs voor de muurbeugel. Maar wel rondkrijsen op reclames dat ze de laagste prijsgarantie hebben. Net als winkels als de Gamma en Praxis, met mooie folders komen met prachtige aanbiedingen, en wij als consument maar denken dat dan alles goedkoop is. Nee voor de rest betaal je gewoon evenveel en zo niet vaak meer dan bij een normale winkel.
Pure misleiding dus. Beste mensen, ga eens op kieskeurig neuzen bij het product dat je wilt kopen, je zult zien, BCC Every day Low Pricing is een leugen van de eerste orde! High Pricing is het juiste woord!
Jammer, BCC is al eens door de reclamecode commisie hiervoor op de vingers getikt, maar ze gaan gewoon door. De macht van het grote geld telt waarschijnlijk waarschijnlijk zwaarder dan dat van de consument.

oinkoink12
Berichten: 49
Lid geworden op: 30 mar 2009 03:15

Re: BCC Every Day High Pricing

Ongelezen bericht door oinkoink12 »

wat ben jij kortzichtig zeg
Iedereen weet dat internetwinkeltjes altijd goedkoper zijn dan gewone winkels. Je betaalt extra voor de eventuele service. (probeer maar is na een jaar je garantie te claimen bij een webshop :shock: :shock: :shock:

michaelz1981
Berichten: 224
Lid geworden op: 24 jun 2006 21:47

Re: BCC Every Day High Pricing

Ongelezen bericht door michaelz1981 »

Je bent neit verplicht om ergens iets te kopen. Als je het helders goedkoper vind dan moet je het elders gaan halen. Niet eerst kopen en achteraf klagen. Als je zelf te lui ben om op onderzoek te gaan en bij het eerste beste iets koopt, zie het teveel betaalde geld dan gewoon als leergeld.

maybe
Berichten: 439
Lid geworden op: 26 nov 2004 14:43

Re: BCC Every Day High Pricing

Ongelezen bericht door maybe »

Beste mensen, ga eens op kieskeurig neuzen bij het product dat je wilt kopen
Beter had je dit zelf ook eerst gedaan.

Jij hebt bewust een aanschaf gedaan zonder zelf eerst iets op te zoeken. Moet je ook achteraf niet klagen dat via internet goedkoper is.

JOLANDAJANPIETER
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 apr 2012 15:59

Re: BCC Every Day High Pricing

Ongelezen bericht door JOLANDAJANPIETER »

Ik lees veel reakties dat je de laagste prijsgarantie van BCC niet mag vergelijken met de prijzen van webwinkels.
Ook als je dit niet doet, je vergelijkt met fysieke winkels dan is BCC vaak veel duurder.
Voorbeeld: De Marantz M CR503 CD-Receiver staat op mijn verlanglijstje. Ik volg al enkele weken de prijzen via kieskeurig.nl.
Hificorner; een elektonica speciaalzaak uit Groningen prijs: 369 euro.
BCC: 499 euro.
Alleen Correct (ook fysieke winkel) (overigens niet in devergelijking van kieskeurig terug te vinden; een omisssie) en CoolBlue met 399 euro zitten onder de BCC prijs. Hofma met 375 Euro zit daartussen.
Laat BCC dus stoppen met die zeikreclame; bovendien dus feitelijk onjuist.

JOLANDAJANPIETER

GJvdZ
Berichten: 7404
Lid geworden op: 03 nov 2010 13:49

Re: BCC Every Day High Pricing

Ongelezen bericht door GJvdZ »

Tegen een internetwinkel die ergens een magazijn(tje) heeft in een industriegebied kan een echte winkel in een winkelstraat natuurlijk nooit op. Denk alleen maar aan de huurprijs van een winkelpand in een winkelstraat en de personeelskosten. Logisch dus dat die prijzen niet gelden voor de lage prijsgarantie.

Dus stop zeuren en betaal voor service, werkgelegenheid en leefbaarheid van de winkelgebieden, of koop lekker goedkoop bij een internetdozenschuiver en wacht vervolgens af hoe de binnensteden gaan verpauperen.

riddert
Berichten: 2186
Lid geworden op: 22 okt 2010 08:52

Re: BCC Every Day High Pricing

Ongelezen bericht door riddert »

@JolandaPieter;

De laagste prijsgarantie van zaken als BCC wil niet zeggen dat ze de goedkoopste zijn. Vaak is het zo dat als je kunt aantonen dat een product ergens anders, in een vergelijkbare winkel, goedkoper is, dat je het verschil terugkrijgt van BCC.

Gesloten