LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Waar Hacker offerte?

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Anma
Berichten: 10
Lid geworden op: 15 feb 2009 11:37

Waar Hacker offerte?

Ongelezen bericht door Anma »

Al enige tijd zijn wij ons aan het oriënteren op het gebied van een keuken. Uit alle informatie hier hebben we een goede indruk gekregen over een Hacker Systemat keuken. We hebben hier ook het boek van gekregen. We hebben ook al een front op het oog. Maar omdat we regelmatig lezen dat er onduidelijke offertes worden gemaakt willen we nu graag eens een goede heldere en duidelijke offerte laten maken. Een offerte waarbij alles duidelijk omschreven op papier komt te staan voor een goede eerlijke prijs.

Ik geef toe dat we wel enkele zaken hebben bezocht in Nederland maar nog niet het goede gevoel om daar dan ook een offerte te laten maken. We lezen genoeg over een keuken in Duitsland aan schaffen maar ook dat in Nederland dezelfde keuken geoffreerd kan worden voor dezelfde prijs als in Duitsland.
Dus wie kan ons adviseren waar we dit kunnen realiseren. Naar mijn email reageren mag uiteraard ook.

Bedankt Anma

oostd188
Berichten: 166
Lid geworden op: 04 dec 2008 12:26

Re: Waar Hacker offerte?

Ongelezen bericht door oostd188 »

Nou je kunt altijd bij de duits/Ned grens adresjes zoeken.
Wij zijn net over de grens in Bochelt geweest en geslaagd...mocht je dan nog in nederland willen kopen dan heb je teminste vergelijkingsmateriaal!!

Anma
Berichten: 10
Lid geworden op: 15 feb 2009 11:37

Re: Waar Hacker offerte?

Ongelezen bericht door Anma »

Dank voor je reactie.
Misschien doen we dat ook wel.

Nog een vraag voor de keukenexperst hier.

We hebben nu een offerte van een goede keukenzaak. We hebben gevraagd naar een Hacker Systemat. De verkoper vertelde dat het tegenwoordig active systemat heet. In de offerte staat bij frontuitvoering AV. Verder vertelde hij dat de glazen zijkanten in de lades als extra optie besteld konden worden, maar het bleef volgens hem een Hacker active-systemat. Ook op het Hacker boek wat hij liet zien stond duidelijk active-systemat. Hij had het erover dat Hacker de systemat aan het vervangen is voor de nieuwe active-systemat. Het veschil zat alleen in die glazen plaatjes in de lades en verder was de kwaliteit hetzelfde. Als iemand hier duidelijkheid over kan geven graag.

Feit blijft dat ik graag nog een hacker offerte wil laten maken in nederland om een goed vergelijk te hebben. Maar we vinden erg weinig hacker dealers. Van Hacker zelf hebben we er 2 gekregen maar we hadden geen goed gevoel bij deze zaken. Dus als iemand wat weet reageer gerust.

Kulta
Berichten: 320
Lid geworden op: 14 apr 2006 09:24

Re: Waar Hacker offerte?

Ongelezen bericht door Kulta »

We hebben nu een offerte van een goede keukenzaak. We hebben gevraagd naar een Hacker Systemat. De verkoper vertelde dat het tegenwoordig active systemat heet. In de offerte staat bij frontuitvoering AV. Verder vertelde hij dat de glazen zijkanten in de lades als extra optie besteld konden worden, maar het bleef volgens hem een Hacker active-systemat. Ook op het Hacker boek wat hij liet zien stond duidelijk active-systemat. Hij had het erover dat Hacker de systemat aan het vervangen is voor de nieuwe active-systemat. Het veschil zat alleen in die glazen plaatjes in de lades en verder was de kwaliteit hetzelfde
Is geen woord van gelogen. het enige dat hij nog vergeten is te vertellen is dat het fluisterprofiel dat nu nog in de Systemat wordt gebruikt, ook verdwijnt.


Eerlijk verhaal dus.

Anma
Berichten: 10
Lid geworden op: 15 feb 2009 11:37

Re: Waar Hacker offerte?

Ongelezen bericht door Anma »

Dank voor de reactie! We worden een stukje gelukkiger dat het verhaal dus waar is dat Systemat in het vervolg Active-Systemat gaat worden.

Nu een keukenzaak voor een goede offerte als vergelijking zodat we kunnen gaan beslissen bij wie we nu kunnen gaan bestellen.

Bedankt.

Gesloten