LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] CBR onderzoek medische geschiktheit

Ben je het niet eens met de regelgeving of de overheid? Ventileer hier jouw mening.
student538

CBR onderzoek medische geschiktheit

Ongelezen bericht door student538 »

Het CBR verstuurd een brief waaruit blijkt dat er kosten aan verbonden zijn aan een medisch onderzoek zoals de wet dat doet voorschrijven. Echter, in de brochure staat het volgende vermeld:

Hoe gaat dit onderzoek in zijn werk?
U ontvangt per post een oproep van het CBR. Daarin staat waar u verwacht wordt en
wanneer. Het onderzoek wordt gedaan door een arts. Het CBR wijst deze arts aan.
Aan het onderzoek zijn voor u geen kosten verbonden.
Zie PDF bestand: http://www.cbr.nl/brochure/VOWEB904.pdf

Een telefoontje naar het CBR toe leerde dat de telefonist hier niets vanaf wist en het altijd al zo het geval is dat er wel kosten aan verbonden zijn. Ook kreeg ik de indruk dat er een druk op de betreffende collega zat, alsof er heel veel mensen in de wachtrij stonden.

Alleen bij een aanvullende onderzoek kunnen wel kosten verbonden zijn, maar dat is hierbij niet het geval. Wie weet hier meer over te vertellen? En wat is uw ervaring omtrent het CBR?

vanasselt
Berichten: 10
Lid geworden op: 20 aug 2009 19:44

Re: CBR onderzoek medische geschiktheit

Ongelezen bericht door vanasselt »

voor rijbewijs personen auto word je gekeurd door een huisarts meestal niet je eigen arts,dit moet je zelf betalen de kosten verschillen per arts normaal kost het tussen de 50 en 80 euro,moet er een specialist aan te pas komen o.m oogarts moet je dit ook zelf betalen kosten 60 euro deze kosten worden door geen een zorgverzekering betaald dit valt buiten de ziektekostenverzekering,ben je chronisch ziek kun je dit wellicht gebruiken als aftrekpost maar dat veranderd per jaar ,raadpleeg een goeie boekhouder,dit is mijn ervaring.

Gesloten