LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] UPC algemeen

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
cjcats
Berichten: 14
Lid geworden op: 05 sep 2009 09:39

UPC algemeen

Ongelezen bericht door cjcats »

Nieuw abonnement bij UPC genomen omdat het "oude" kastje stuk was en niet te vervangen. Dus 3,00 euro meer betalen. Wel netjes geholpen, meteen naar 30Mb downloadsnelheid internet opgewaardeerd. Nog NOOIT 30 Mb gerealiseerd. Bij metingen tussen de 18 en 20 Mb. Kwam door drukke bezetting op de lijn????? Valt geen verhaal te halen. Ook het aantal zenders dat men aanbied (90) bij het duurste abonnement is een wassen neus want men zend het hele jaar dezelfde films uit op Halmark, TMC, Fox etc. Op vele zenders zend men steeds hetzelfde uit, dan kan ik wel 200 kanalen aanbieden! Dus behalve dat de omroepen je al overspoelen met herhalingen, doen zij het ook nog eens. Misleidende reclame en incorrect aanbod, geen kwaliteit/prijsverhouding.
Ook de digitale kanalen tussendoor kan je nooit meteen doorschakelen, heel irritant.

renegade66
Berichten: 1871
Lid geworden op: 24 mei 2008 15:27

Re: UPC algemeen

Ongelezen bericht door renegade66 »

de vele zenders die herhalen is niet de schuld van upc, die stuurt alleen het signaal maar door, upc is geen programmamaker.

verder je internetsnelheid is afhankelijk van verschillende factoren, maar je mag wel verwachten dat het inkomend signaal goed moet zijn, misschien aangeven dat ze je signaal eens nakijken,

vraag: hoelang is de kabel van je aop naar je modem?, zit er een router tussen? hoe is je computer/windows ingesteld. dit zijn allemaal factoren die meespelen in je snelheid.

watermanager1970
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 nov 2009 15:57

Re: UPC algemeen

Ongelezen bericht door watermanager1970 »

Zonder te willen zeggen dat je zelf verkeerd gekeken hebt> Naast de afstand modem en AOP nog het volgende: Als je met draadloos internet werkt verlies je mogelijk ook capaciteit, naast capaciteitsverlies door je eigen configuratie en de firewall en dergelijke, reken dat mee in de som.

Gesloten