LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Hendrickx zwaar in de fout

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
AllPino
Berichten: 118
Lid geworden op: 23 nov 2009 19:10

Re: Hendrickx zwaar in de fout

Ongelezen bericht door AllPino »

Hoi Rense,
De DSB-assuradeuren zijn op sterven na dood. Valt niets te halen. Het Kifid neemt dan ook geen klachten meer in behandeling terzake van de DSB-assuradeuren. Dat is voor de houders van koopsompolissen niet einde oefening.
Een visie daarop vind je bij www.hypotheekleed.nl en www.dsbenadeelden.nl

Rense
Berichten: 285
Lid geworden op: 09 apr 2009 12:23

Re: Hendrickx zwaar in de fout

Ongelezen bericht door Rense »

@Allpino

Dat is precies wat ik bedoel. Bij de verzekeraar is niets te halen. De compensatie moet uit de failliete boedel komen (is ook logisch want daar is ook de provisie ontvangen).

Dus compensatie uit de failliete boedel, renteverlaging en verkoop.

Misschien is het handig een aparte topic te openen om hierin een discussie te voeren wat de beste oplossing is voor gedupeerden?

Groet,

Chiron
Berichten: 75
Lid geworden op: 05 nov 2009 13:21

Re: Hendrickx zwaar in de fout

Ongelezen bericht door Chiron »

Waar Jelle Hendrickx eerder de knuffelbeer was van de nieuwsmedia, lijkt de berichtgeving nu geheel stil te zijn gevallen. Waarschijnlijk wacht men er op tot de AFM met gegevens naar buiten komt om vervolgens Hendrickx af te sabelen.

Overigens doen cliënten van Hendrickx er verstandig aan om bij de AFM te melden, dat hun al hoge hypotheek door Hendrickx is overgesloten naar een nog hogere hypotheek.

AllPino
Berichten: 118
Lid geworden op: 23 nov 2009 19:10

Re: Hendrickx zwaar in de fout

Ongelezen bericht door AllPino »

Rense. Deze topic is gewijd aan Jelle Hendrickx. Geef ff in een andere topic aan waarom je e.e.a. meent en op grond van welke deskundigheid je denkt oplossingen aan te kunnen bieden. Mocht je mening gebaseerd zijn op aannames, verkondig die mening dan aan de borreltafel en breng mensen op dit forum niet nog meer in verwarring. Er zijn al te veel adviezen gegeven op basis van wat de 'adviseur' niet weet. Bvb dank.

Rense
Berichten: 285
Lid geworden op: 09 apr 2009 12:23

Re: Hendrickx zwaar in de fout

Ongelezen bericht door Rense »

AllPino schreef:Rense. Deze topic is gewijd aan Jelle Hendrickx. Geef ff in een andere topic aan waarom je e.e.a. meent en op grond van welke deskundigheid je denkt oplossingen aan te kunnen bieden. Mocht je mening gebaseerd zijn op aannames, verkondig die mening dan aan de borreltafel en breng mensen op dit forum niet nog meer in verwarring. Er zijn al te veel adviezen gegeven op basis van wat de 'adviseur' niet weet. Bvb dank.
Daar gaat het nu juist om. Gewoon brainstormen over de mogelijke oplossingen.
De oplossing van Jelle kennen we en die is dus niet goed, maar waar hebben de gedupeerden dan wel wat aan?

Dat is de vraag. Ik spreek hier dus niet als deskundige maar ben gewoon benieuwd naar mogelijke oplossingen. Die kun je individueel gaan bedenken maar met de kennis en kunde op dit forum moet het toch mogelijk zijn om gezamenlijk een redelijk alternatief te bedenken?

Heb een aparte topic (Wat is de oplossing voor DSB gedupeerden?) geopend om deze topic niet te verstoren.

Groet,

Gesloten