LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Help! Ik zoek een HBO (digitale vormgeving)

Andere onderwerpen over opleidingen en instellingen.
Mediaman
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 jan 2010 17:46

Help! Ik zoek een HBO (digitale vormgeving)

Ongelezen bericht door Mediaman »

Ik heb een MBO multimedia (niveau 4) opleiding gedaan en wil nu graag een HBO opleiding doen. Ik heb een poging gedaan om de Interactieve Media opleiding in Amsterdam te doen maar daar miste ik vooral de vormgeving van projecten. Je leerde voor het onderzoeken van projecten, ook interessant maar ik wil graag de digitale vormgevers kant op.

Een opleiding die mij ook interessant lijkt is de DmD (Digital Media Design) bij HKU in Hilversum. Ik heb mij er vorig jaar aangemeld en heb toen de test tot toelating niet doorstaan omdat ze vonden dat ik nog teveel twijfelde aan de richting die ik in de toekomst zou kiezen om mij verder in te specialiseren. Ik heb toen even goed op een rijtje gezet voor mij zelf welke richting ik graag op wil.

Wat ik zeker weet is dat ik digitale vormgeving wil doen. Het ontwerpen van layouts voor digitale applicaties vind ik leuk om te doen. Naast het vormgeven kan ik met HTML, CSS en een beetje PhP overweg. HTML, CSS en PhP zijn talen die ik ook interessant vind en graag zou ik mij er verder in ontwikkelen zolang vormgeving wel mijn hoofd onderdeel blijft.

De vraag die ik vaak hoor is waar zie je jezelf in de toekomst zitten: Ik zie mijzelf in toekomst in een bedrijf werken dat oplossingen bied voor het web. Mij rol is dan om de layouts van de diverse applicaties (bijvoorbeeld: websites, e-mailings en logo’s) te ontwerpen en eventueel in HTML/CSS templates omzetten voor een CMS. Ook communiceer ik met klanten om het beste resultaat te kunnen bereiken bij het vormgeven.


Waar ik nou naar op zoek ben is een opleiding die mij dit kan bieden op HBO niveau.

Ik woon zelf in Amersfoort de HKU in Hilversum leek mij dus een mooie optie maar ik wil dit jaar meer opleidingen achter hand hebben.

Hebben jullie nog wat suggestie opleidingen voor mij?

kopermoleen
Berichten: 46
Lid geworden op: 02 jan 2010 01:46

Re: Help! Ik zoek een HBO (digitale vormgeving)

Ongelezen bericht door kopermoleen »

http://www.google.com/search?client=fir ... gle+zoeken

Misschien zit hier iets bij voor je !

Mediaman
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 jan 2010 17:46

Re: Help! Ik zoek een HBO (digitale vormgeving)

Ongelezen bericht door Mediaman »

Ja grapjas googlen kan ik zelf ook en heb ik al gedaan ik hoop met dit artikel mensen te benaderen die ervaring hebben met dit soort opleidingen en die mij meer wegwijs kunnen maken.

Gesloten