LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Uitsparing Ceasarstone

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
Kiereweed
Berichten: 7
Lid geworden op: 19 aug 2008 15:18

Uitsparing Ceasarstone

Ongelezen bericht door Kiereweed »

Goedendag,

Kan iemand mij even helpen, want ik heb een Ceasarstone werkblad en wil hier een extra uitsparing voor een zeepdispensor maken. Alleen weet ik niet precies waarmee (wat voor soort boor, evt. maat) ik dit kan realiseren, zonder het blad te beschadigen.

Voor t gemak.... Cesarstone bestaat voor 95% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels (natuursteen) en voor de resterende 5% uit polyester bindmiddel. Onder toevoeging van het gewenste kleurpigment wordt van deze twee componenten een homogeen mengsel gemaakt.

Alvast dank

MvGr

zelfstandigste
Berichten: 1971
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:45
Locatie: Belgie

Re: Uitsparing Ceasarstone

Ongelezen bericht door zelfstandigste »

Diamantboor (liefst met water gekoeld), voor bestaand blad gebruiken wij altijd een houten mal zodat de boor niet over het blad schiet.

Er bestaan ook specialistische boren voor (klein formaat) de monteurs van Quooker hebben bijvoorbeeld zo'n ding.

Zou er liever wat meer voor betalen om het door een professional te laten doen als zelf te klooien en het blad te beschadigen!

Gesloten